Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akilli telefonlarda artık pil dert olmamali aman wifiyi kapatma ekranini kıs aman 3g kapat adam gibi kullanamiyoruz adi akilli telefon bu haci mutat parasi sayiyoruz ezile buzule telefonu kullaniyoruz bazen agzina emzikli verilmiş bebekler gibi belki yazilimla duzeltirler diyerek öylece baka kaliyoruz bu sony için değil bütün markalar için geçerli moto maxx ve note 2 yine bu yüzden seviyorym ama onlarinda eksikligi var ayrica su an için bütün full hd telefonlar gereksiz firmalarin bir tanesi çekirdek savasi baslatti herkes ona uydu sindirim ekran savasi basladi yine herkes ona uyuyor allah sonumuzu hayir etsin cebimde artik sarj cihaziyla dolasmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon cidden çok iyi ben S2 kullaniyorum köşeli tasarimdan dolayi S2 almiştim.Şu an param olsaydi kesinlikle bu telefonu alirdim.

mesut abiye saygılar güzel bi anlatim olmuş.emeğe saygı.
  • Şu telefon tr ye gelse de elimizle incelesek artık . Nihai kararı tüketici yorumlarıyla belli olmalı bence.
  • gelsede alsak
  • öncelikle şunu belirteyim.bu video şu ana kadar donanım haberde izlediğim en iyi telefon inceleme videosuydu..teşekkür ederiz..

telefon hakkındaki görüşlerim;

artıları;

telefonun artıları ise su geçirmeyip toza dayanıklı olması , ses kalitesi video çekim kalitesi , tasarımı...

eksileri;

telefon ilk duyurulduğunda inanılmaz heyecan yaratan ve almayı düşündüğüm bir telefondu..ancak bu videoyu seyrettikten sonra çeşitli eksi yönlerinden dolayı kesinlikle almaktan vazgeçtim ..mesela ekran parlaklığının kötü olması, oyun performansının , web tarayıcı hızının tatmin edici olmaması , kamera fotoğraf çekiminin bana göre çok iyi olmaması, ve videoda cihazı kullanımda dikkatimi çeken cihazın dokunmatik algılamasıda çok iyi değil takılmalar var.. vs. vs. vs..

selamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: alcholicha
    bence note 2 çünki interneti ixperia z de daha iyi,bataryasıda daha güçlü.ekRANI BİRAZ DAHA GENİŞ..
    merhaba note 2 mi z mı karar veremedım yardımcı olurmusunuz ?

• sony'e güvenmiyorum. xperia go aldım, ilk düşüşte cam çatladı. sonra kullanıcı hatası dediler 350tl istediler. Şimdi yine çekiçler ortaya çıkmış, telefon çok sağlam denmiş. Ekranda sorun çıkınca kullanıcı hatası olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bu telefonu tasarimi disinda begenen varsa o da fanatiktir. Onlar sony yastik cikarsa onu da alirlar . Browser kotu , ekran kotu , batarya kotu , grafik islemci kotu , ekran fazla enerji cekiyor , arayuzde donmalar var hala hos iyi guzel diyorlar . Hayirli olsun onlara

Ben herşeyini beğendim.

• Ekranı çok soluk renkleri kötü diyen arkadaşlar linke tıklayın ve bakın dediğiniz kadar kötümü???????
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DoNQcM8T4c8#!

[DHVideo=]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DoNQcM8T4c8#!

• Alternatif olabilecek bir bir model
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bu telefonu tasarimi disinda begenen varsa o da fanatiktir. Onlar sony yastik cikarsa onu da alirlar . Browser kotu , ekran kotu , batarya kotu , grafik islemci kotu , ekran fazla enerji cekiyor , arayuzde donmalar var hala hos iyi guzel diyorlar . Hayirli olsun onlara

Ben herşeyini beğendim.

He biz şimdi şurasını da beğendik dersek fanatik mi olacağız?
    Begenmeden önce size soralım bari,
    Yapmayın arkadaşım, herşeyi en iyi bilen olmayın...

• Tasarım
    Su ve toza karşı dayanıklılık
    Arayüz ve kendine has özellikleri

Dışında alınabilitesi olan bir telefon değil, eksi yönleri çok fazla ısınma s4 işlemciden kaynaklı sanırım nexus 4 de aynı şekilde çabuk ısınıyor
  • S3'ü bile geride bırakamamış, alacak olanlar kesinlikle beklesin s4 yıkar geçer tahminimce.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • insallah s4 incelemesi note2 gibi olmaz.
    bu arada full hd olsun diye herseyi rezil yapmalarina gerek yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: onsos1100

insanımız ne desen yiyor.... hiç düşünüp kritik etmiyor malesef... cihazı eline almadan editörlerin "bence şöyle bence böyle tarzı" yorumlarıyla şaha kalkıyor...
    örn: telefon ön kısmı gorilla glass denmiş ancak 6 kat daha güçlü dragon glass kullanılıyor...

aynen. bu cihazın ekran dayanıklılığı hepsini döver. samsung s3 alıp camını kıran kimbilir kaç kişi yorum yapmıştır xperia z konularına.

• Mükemmel inceleme için teşekkürler,
    Xperia Z benim içinde bir çıkları gibi hayal kırıklığı oldu. Güncellemelerle bazı iyileştirmelerin olacağı kesin ancak gerek foto gerekse ekran ve pil performansı üzdü... yeni çıkacak modelleri bekleyeceğim, onlarda olmaz ise htc one x+ akar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

Ekranı çok soluk renkleri kötü diyen arkadaşlar linke tıklayın ve bakın dediğiniz kadar kötümü???????

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DoNQcM8T4c8#!

[DHVideo=]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DoNQcM8T4c8#!

hocam telefon tek başınayken gözünüze güzel gözükebilir ama yanına güçlü rakipleri gelince xperia z nin ekranı sırıtıyor maalesef.telefonun kontrast kalitesi iyi değil.telefona açılı bakınca renkler değişiyor mavi yeşil oluyor,kırmızı pembe oluyor ve ekran yansıma yapıyor.çok ucuz bir panel kullanılmış
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mmeai9XjXRQ

• Burda samsung niye övülür anlamıyorum , note 2 aldık ekranı açık durumda servise gönderdik yapamadılar e eğilmeler bükülmelerde cabası .. önce SONY kullanın kalite görün..

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

oyunlarda kasma olacağını düşünen arkadaşlar oppo find 5 modelinin oyun performansını inceleyebilir çünkü o tellefonda da aynı işlemci grafik kartı ve 5 inç full hd ekran bulunuyor

Tamamen katılıyorum oppo find 5 bu konuda ilk eylülde çıktı ikinci partide ocak 31 2013 de donanım aynı arayüz farklı bana sorarsanız daha estetik bir telefon exmorr lenste var yarı yarıya fiyatı var
  • Aslında sony kötü değil rakipleri çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.