Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: numberten_ank

quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank Ekranı çok soluk renkleri kötü diyen arkadaşlar linke tıklayın ve bakın dediğiniz kadar kötümü??????? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DoNQcM8T4c8#! [DHVideo=]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DoNQcM8T4c8#!
    hocam telefon tek başınayken gözünüze güzel gözükebilir ama yanına güçlü rakipleri gelince xperia z nin ekranı sırıtıyor maalesef.telefonun kontrast kalitesi iyi değil.telefona açılı bakınca renkler değişiyor mavi yeşil oluyor,kırmızı pembe oluyor ve ekran yansıma yapıyor.çok ucuz bir panel kullanılmış http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mmeai9XjXRQ

Hocam bencede gönderdiğin linke iyi bak ve karar ver gerçek renkleri hangisi veriyo gör. video'nun 01:52'nci dakikasına bak. xperia z cideo'yu gösteriyo ama ssenin süper cihazlar simsiyah kalıyo :D:D:D:D:D

hocam bu videoda gerçekçi renkleri nexus 4 veriyor.en canlı renkleri ise note 2.1.52 dakikada video bitiyor.orda aslında tüm telefonların ekranının siyah olması gerekiyor ama xperia z siyahı veremediği için gri görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi kime inanacağımızı şaşırdık :) başka sitelerde ve başka test resimlerindeee en iyi xperia z deniliyoo canlılık valan parlalaklık burda böyle deniliyooo :)) ne yapacaz bilmiyorummm

• Bence videoya bakıp ekran performansını değerlendirmeyin.Demin bizzat arkadaşlarla beraber bir video çektik.Şimdi soruyorum hangisi daha iyi.
    Soldan Sağa
    Htc evo 3d, xperia sola, iphone 5, psvita
  • Telefon süper,bahsedilen ekran ile ilgili sorunlar da güncellemeler ile minimuma inecektir.Mesut Bey HTC hastası olmasına rağmen telefona 8 iyi diyorsa 1 kötü dedi bu bile almak için yeterli.Oyunlarda takılmasına gelince full hd bir telefon ve bundan sonra çıkacak oyunlarda daha iyi olur diye düşünüyorum ben 4000 liralık masaüstü bilgisayarımda bile bazen güncellemelerden kaybaklanan sorunlar yaşıyorum nihayetinde bir cep telefonundan bahsediyoruz bu telefonda sorguladıklarınızın kaçını S3 lerinizde note2 lerde ve htc lerde sorguluyorsunuz?

• donanimhabere gönderilen telefonda bi sorun oldugunu düşünüyorum. sayısız video izledim yabancı ve türk sitelerinde burda ki gibi sorunlar yoktu. sdn testini izlemenizi tavsiye ederim.
  • Nexus 4 den ıyı mı bu sımdı
  • Marka fanatikliğine anlam veremiyorum. SDN'nin videosu diyorsunuzda, o incelemede kamera performansı rakipler ile kıyaslanıyor mu, kapsamlı oyun görüntüleri var mı. Pil testi hangi koşullarda gerçekleştirilmiş vs. çok sayıda soru işareti var. Sadece editör, kendince beğendiği yönleri dile getiriyor ama detaylı görüntüler yok. Unutmayalım ki hangi marka telefonu alırsak alalım, 2000tl'ye kadar para harcayacağızi dolayısıyla doğru tercihi yapmak çok önemli. Şunun şurasında bir şey kalmadı, 15 Mart'ta Galaxy S IV tanıtılacak ve zaten Xperia Z'de o tarihlerde ancak TR pazarına resmen girmiş olacak. Unutmayalım ki Samsung, dünya lansmanından çok kısa bir süre sonra cihazları zaten Türkiye'ye getirebiliyor.

• Telefonda full hd nedir arkadaş, Batarya ya boşa külfet
  • Sony çok iyi bir telefon yapmış :D

• Bir gün Battarryanin kullanma süresi uzayacakmi ?
    söyle 3-4 gün idare etsin isdiyorum.
    (Cep telefonlarinda)

yanitlarsaniz cok sevinirim ,Sayin Mesut Çevik.

• video başlangıcında çıkan reklama bak

http://www.samsung.com/tr/campaigns/s3dahaguclu/

e yok artık..ayıptır yahu
  • GSMarena.com'um gerçek incelemesi çıkınca gerçek XperiaZ nedir anlayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Telefon ekranı full hd ama görüntü çok kötü.

Yahu allahını seven bana bu durumu anlatsın.

Güya en iyi olmasını beklediğimiz ekran nasıl bu kadar kötü olabiliyor.

Madem soluk silik olacak neden full hd yapılıyor.

Ekran full hd ama bana faydası yok!! E bana faydası olmayan kilisenin papazını... Demezler mi yani şimdi.

Burda 13-15 yaşındaki çocukların yaptığı karşılaştırmaları milyar dolarlık şirketin mühendisleri yapmayı akıl edemiyorlar mı?

Tft panel en eski teknoloji değil mi? En eski panel teknolojisi kullanıp ekranı full hd yapmak nasıl bir kafa ürünü. İps panel kullanıp full hd yapılsa ne kaybedilirdi.

Gerçekten o kadar çok salaklık var ki. Ya biz bu herifleri gözümüzde çok büyütüyoruz ya bu herifler harbi mal.

4000 cc motor koyup en boktan şanzımanlı araba yapmak gibi bir şey bu.

Muhtesem bir 720p ekranla gelseydi bu dandik 1080p li ekranin yarisini satardi.bazi seylerin adi satar 4 cekirdekin 2 cekirdege gore fazla satmasi gibi herkes teknolojiden anlamaz kagit ustunde yazanlara gore alir icerigine bakmaz bile

• Bu telefon pek tutmaz gibi. Samsung yine alır yürür.
  • Tasarımı hoş , Full HD ekrana sahip ama bu video ya göre başka bir artısını göremedim. Daha çıkmadığı için yazılımlar uyumlu olmaya bilir yani çıkana kadar optimizasyon hataları düzeltilebilir belki ama böyle çıkıpta sonra düzeltilmeye çalışılacaksa 2000 TL çok yüksek kaçar bu telefona çünkü çoğu telefondan daha düşük performans verdi bütün uygulamalarda. Ben bu halini sevmedim açıkcası.
    Samsung veya Apple fanı değilim Arc S kullanıcısıyım. Sony den çok ümitliydim fakat telefon pazarında yine kötü iş çıkardı sanırım.

• Telefon eksikliklerine rağmen güzel, ve bence bazı güncellemelerle daha düzgün çalışacaktır.
    Ama hala kullandığım ve çok memnun olduğum Note 2 nin yerine alacak gibi değil.
    Note 2= fiyat/performans kralı. :)

• http://www.youtube.com/watch?v=IkvTrh79IV0 madem o kadar video paylaşmayı seviyosunuz burda videonun ilerleyen kısımlarında yine güzel bi karşılaştırma var

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Sony acele etti. Bekle kardeşim htc ile samsung amirallerini piyasaya sursun. Haziran temmuz gibi daha guclu islemci ve grafige sahip tam olarak test edilmis hatalardan ayiklanmis tel sur piyasaya. Ne yazikki htc ve sony nin ilk çıkardığı cihazlar cok fazla hata iceriyor. Samsung bu konuda daha iyi. Bakin htc de bir aya amuralini tanitacak. Gecen senede boyle olmustu sony xperia s i htc de one x i sunmustu sonradan samsung s3 ile piyasayi sildi supurdu. Bu senede gorunen s4 piyasayi supurecek simdiden yabanci forumlarda vs. De herkes z den sonra s4 u beklemeye gecti.

Kesinlikle katılıyorum bence nisan Mayıs gibi çıkarmalı idi neden çoğu firma işlemcilerini ces de duyurur iki ay sonra dağıtımı yapılır Sony eğer bu telefonu nisan Mayıs gibi duyuyup içine daha iyi bir işlemci ve gpu koymayı daha iyi olurdu bende ilk başlarda beğenmiştim ama s3 ü henüz yeni aldım muhtemelen gelecek yılki Sony amiral gemisini alacağım hem O zamana kadar bu işlemci gpu ekran ve pil işini de duzeltirler muhtemelen gelecek yılki Sony amiral gemisi OLED ekranlı olacak konu biraz dağıldı ama neyse

• su telefonu 1 ton guncelleme almıs telefonlarla karsılastırıp laf atanlar çok komiksiniz. daha bırakın güncellemeyi son kullanıcı yorumlarını bıle almadan herkes nasılda bol bol sallıyor

• Ben de güncellemeyi alınca rakipsiz olacağını düşünüyorum. batarya olayını da halledeceklerdir. hem daha satın alınan cihazlar 1 hafta bile kullanılmadı, batarya performansı tabii ki düşük olacak. o yüzden 4.2 güncellemesini almadan ve telefon ucuzlamadan satın almayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.