Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun sadece gerçek batarya ömrünü merak ediyorum. millet alıp bir kullansa, kullanıp 2 hafta geçirse anlayacağız. bataryası iyiyse kesin alacağım. note 2 alıp elimden yere düştüğü anda cama 500 lira bayılmak istemiyorum.
  • Arkadaşlar bazılarınız boşa yazıyor ekran şöyle böyle diyorsunuz netten foto değil video ile çok güzel görüntü verdiği ortaya çıkıyor. Ki ben yinde belki iyi olmayabilir diye elimize almadan konuşmamak lazım. Ya arkadaşlar bir kullanıcı yorumları gelsin abartmayın lütfen. Daha çıkmamış cihazı dümdüz ettiniz. Mesela ben hep Sony almış biri olarak her nedense genelde servise yolladım cihazlarımı hatta birinin parasını aldım. Ama öteki cihazları kullanamıyorum zor geliyor. Kullanmadımmı kullandım başka cihazlarıda ama yeterli gelmedi. Bunun yanında ekranın mavimsiliği diğer cihazların bircoğundaki beni pek çekmedi. Aslında arkadaşlar ekranı canlı gibi gösteren bu bence yani görmek istediğinizi anlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan Full HD telefonlar için henüz erken.

1.5 GHz Quad-core Snapdragon S4 Pro + Adreno 320 GPU kullanan bir diğer 5" Full HD cihaz olan HTC Butterfly kullanıcıları da GPU'nun 1080p çözünürlük için oyunlarda yetersiz kaldığından bahsetmiş.
  • nexus 4 ilk çıktığında da böyle kampanya yaptılar...
    Ekran iyi değil dediler
    Kamera geri kalıyor dediler
    Adreno 320 ile note 2 ile S3 ün bile gerisinde dediler
    Batarya berbat birde yekpare kasaya sahip dediler...
    Arkası cam çok ısınıyor dediler..
    Otg desteği yok dediler.
    16 gb sabit hafıza dediler..

Kullanıcı yorumları
    Kamera normal
    Ekran gayet iyi
    Oyunlarda iyi performans veriyor
    Bataryası 1 günü yeni güncelleme ile çıkarıyor.
    Isınma çok yüksek değil
    Hafıza sıkıntısı kişiye bağlı

Tek gerçek otg desteği çıktı o da zaten sabit birşeydi...

Elinize almadan boşuna yorumlamayın...

Ayrıca Htc one ile Galaxy S IV bu telefona fark atıcak özelliklere sahip değiller..Çok yakın olucak... Büyük ihtimal en çok S4 sonra xperia Z sonra da HTC One satıcak...Bu telefonu da Lg Optimus Pro takip eder...

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

yav siz nasıl yorum yapıosunuz ben anlamıyorum daha kullanıcının eline geçmemiş hiçbir guncelleme almamış telefon bu insaf! bataryası bana yetecektir ben oyun oynamam tek yapacagım ınternette gezmek ayrıca orda normal kullanımda 1 saat telefon gorusmesı var. yuh yani ben normal kullanımda gunde max 15 dk telle konusurum.

Valla eğer DH nin testi doğru ise ki bundan şüphem yok; Senin gibi en azılı Sony fanatiğini bile bir süre sonra çileden çıkartır o batarya performansı. Kaldı ki değiştirilebilir pil de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Anlaşılan Full HD telefonlar için henüz erken.

1.5 GHz Quad-core Snapdragon S4 Pro + Adreno 320 GPU kullanan bir diğer 5" Full HD cihaz olan HTC Butterfly kullanıcıları da GPU'nun 1080p çözünürlük için oyunlarda yetersiz kaldığından bahsetmiş.

Bence bunun sebebi oyunların 1080p ye uyumsuz olması. gsmarena.com'da da bundan bahsetmişler.
  • Mesut Bey maalesef link bozulmuş , düzeltmeniz dileğiyle :)
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=K7oERaWllw0
    ekran beni tatmin ediyor açıkçası geriye kaldı pil oda güncellemeyle çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir12

Çok büyük bir sony hayranı ve sonyden başka telefon almayan biri olarak bu telefondaki videoda belirtilen sıkıntılardan dolayı almak konusunda tereddüte düştüm. gpu performansı web browser performansı pil süresi, ısınma vb. sorunlar nedeniyle sanırım galaxy S4 ü bekleyeceğim ve 2 telefonu kıyaslayacağım. Birde sony güncelleme ile ne seviyeye getirecek telefonu onuda merak ediyorum. Almak için acele etmeyin..

Ben s3 aldım 4 ay önce yoksa beklemeden alacaktım Xperia z yi bu telefonun bana göre tek eksik yanı gpu dur O da 2 sene yeter öyle ağır oyunlar oynayan biri değilim ben Web performansı kötü diyorlar O tarayıcıdan dolayı Chrome s3 dede böyle kasıyor ben biraz kullandım beğenmedim şimdi Opera Mobile kullanıyorum çok memnunum. Batarya diyorlar bir günü rahat kurtarır emin ol. Kamera da sıkıntı yok olsa bile yazılımla haledilecek bişey ekran soluk diyorlar olabilir ama bence yeterli bunlar eksi yönleri ama bence artı yönleri çok daha fazla arayuz bence çok güzel diğer artı yönleri de cabası ben s3 almış olmasaydım bu telefonu almak için beklemezdim bile hiç değilse kalite hissiyatı veriyor s3 de böyle birşey yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talerk -- 19 Şubat 2013; 14:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14 mart'ta s4 çıkacakmış sanırım doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

14 mart'ta s4 çıkacakmış sanırım doğru mu?

O kadar erken çıkmaz hocam S4 zira öyle olacağını bilsem beklerdim Xperia Z almadan önce. Ayrıca Su geçimezlik önemli bir özellik olsada olmazsa olmaz değil. Şekli ön plada benim için ve sağlamlığı, elinize aldığınızda malzeme kalitesi.

Eper xperia Z çıkmadan Samsung tarih verirse yakın zamana onada bakarım. Ama Xperia Z yukarıdada bahsettiğim gibi kullanıcı yorumlarından sonra eleştirilmeli
  • samsung zaten xperia gibi kasası camı sağlam telefon yapmazsa istediği kadar iyi olsun almam. telefonun fiyatının 3te biri kadar cam parası istiyorlar garantiden, çok arkadaşım kırdı :D
  • Hala ekranın kötü olmadığı ile ilgili video koyma çabasında olan sony fantikleri var yaw ekran kötü işte arkadaşım zorla güzelleştiremezsin kontrast yok ekranda dikkat edersenin sony eski modelinde de aynı sorun vardı. Sony maliyetten kısıyor belki bilemiyoruz. Acilen ips panele geçmesi gerek ayrıca yazılım konusunda sıkıntılar devam ediyor ve ayrıca kamera ses konusunda da çalışması gerek(bunu da anlamış değilim lens üreticisi kendisi ses konusunda da isim yapmış bir firma ) kısacası sony daha çok çalışmalı.
  • Öncelikle bu güzel inceleme için teşekkürler. Telefonu almayı düşünenlerdendim ancak incelemeye izledikten sonra gördüm ki telefon tam bir hayal kırıklığı Sony bu sefer yaptı derken sonuç yine değişmiyor. 13 mp Exmor RS sensör denildiğinde kamera konusunda devrim niteliğinde bir telefon olucak diye beklerken rakiplerinin gerisinde kaldı, ekran kalitesi Sony'den beklenmeyecek kadar kötü renkler çok soluk parlaklık oldukça düşük, tarayıcı performansıda hayal kırıklığı S3 ve Note 2'nin oldukça gerisinde. Tasarımı dışında hiçbir artısı yok bana göre HTC M7, SGS4 beklemedeyiz.
  • Bütün ilgi Xperia Z üzerinde, kimse Xperia ZL'yi ciddiye almadı. :)
    Kendi kullanım alışkanlıklarımı düşündüğümde ZL bana daha yakın geliyor.
    Tamam Cam çok şık olabilir ama benim gibi bir sakar sert zemine düşürse ne olacak?

ZL'nin 7.4 mm daha kısa olması, kamera butonu gibi artıları var..
    Mümkünse bir ZL incelemesi yapılsın...

• tabletler varken telefona gerek yok bole buyuk ekran

• bence su geçirmezlik olayı standart olmalı telefonlarda ödüm kopuyor 2 damla su gelince s3 e . Videodaki rahatlıga bak süper bence su geçirmezlik bu telefondaki en cezbedici şey bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 19 Şubat 2013; 15:27:36 >
  • donanımhaber'in ne kadar HTC fanatiği olduğunu bilmiyor gibi bu yorumları ciddiye almak büyük hata olmaz mı? adam telefonu arkasındaki 3 tane kodun logodan daha büyük olmasına takılmış. "donanım" haber donanıma yorum yapmak yerine böyle kişisel fikirlere yer veriyorsa ben o incelemeyi nasıl ciddiye alayım?

sony'ye karşı bir kampanya yapıldığını görüyorum ben kullanıcı olarak burada. xperia zyi elime almadan kendim incelemeden de buradaki taraflı yorumlara inanacak değilim. bir tek donanımhaber incelemedi bu telefonu yabancı sitelerde de izledik. nedense burada abartılan kötü denilen pekçok seyi anlatmadılar o sitelerde. oyunlarda ekran kötü diyorsunuz mesela ama oyunun yetersiz olduğunu kimse düşünmüyor. neyse yaa marta az kaldı, geldiğinde herkes görecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

GSMarena.com'um gerçek incelemesi çıkınca gerçek XperiaZ nedir anlayacağız.

GSMarena incelemesini yayınladı.
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z-review-887.php

Daha ilk sayfada dezavantajlarını sıralamışlar

Low contrast display with below-par viewing angles (Düşük kontrast, ortalamanın altında açısal görüntü)
    Non user-replaceable battery (Berbat batarya performansı)
    13MP camera hardly any better than some competitors' 8MP units (Vasat kamera performansı)
    Feeble loudspeaker (zayıf hoparlör)

ne güzel ingilizce biliyorsun sen böyle kafandan ata ata çevirmişsin !? Buradaki insanları da yanlış bilgilendiriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: gvdfl Sony nin kullandığı arayüzden dolayı ekran çok güzel durmuyor.S3 ün arayüzü gibi çok canlı renklerin hakim olduğu arayüz olsa çok daha güzel bir ekran görünücektir gözümüze.Sony ilk defa üst segmentte telefon üretti ve iddialı oldu.Bu yüzden eksikliklerini 4.2 güncellemesiyle kapatacaktır.(kamera, parlaklık,oyun web performansı) Pil ömrü daha iyi olabilirdi.Tek eksiklik bu olabilir.
    Hocam lütfen yanlış anlamayın ama inanın sizde yanlış kanıdasınız. Renk canlılık diyorsunuz ama Samsung güzel bir cihaz olmasına rağmen gerçek renkleri veren bir cihaz değildir. Ki Piyasadaki birçok cihaza sony parça sağlar. Iphone da dahil. Sadece artık cidden özellikler ne işe yarar bir okuyun. Sabahtan beri alacak olan insanlara ön yargı ile bakmasına sebep oldunu. Bu kısım sizin için değil hocam. Bilmeyen o kadar çok kişi varki. Ya bırakında insanlar kendi karar versin arkadaşlar eleştirmiyorsunuz artık abartıyorsunuz. Fanatikliğiniz öyle tavan yapmışki S3 daha iyi bile diecek duruma gelmişsiniz. Ya samsung S4 çıkartacak daha iyi oalcak elbette. biraz artık bu enaniyetinize dur deyin yeter artık arkadaşlar artık sadece mesajlarınızı şikayet edeceğim.

Hocam, katılıyorum size. gerçekten alacak insanların hevesini kırmaya yönelik bir kampanya olduğunu düşünmeye başladım ben tüm bunların. anlatıldığı kadar kötü bir cihaz olmadığını hatta bu anlatılanlardan bin kat daha iyi olacağını düşünüyorum. nasl bir fanatiklikse illa herkes onların kullandığını kullansın istiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.