Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep siz tanıtın yeni cihazları yahu. Bu ne güzel sunumdur, öyle zevk aldım ki anlatamam. En sevdiğim ikili, Mesut Çevik ve Erdi Özüağ.

• Açabilsem güzel olacak. :)

• telefondan soğudum.

• Şimdi ben telefon alma arefesindeyim. Nexus 4 veya Xperia Z yi beklerim. Neredeyse aynı donanıma sahipler, işlemci grafik birimi ram aynı, bu donmaların sebebi Full HD ekrandan mı kaynaklanıyor? Mutlaka bir yazılımsal destek ile bunlar min. seviyeye inecektir ama sanırım ekrandan kaynaklı daha çok.

Nexus 4 ise son güncelleme ile daha iyi duruma geldi, kasılma falan yok. Bana bu telefon ne kadar güncelleme alırsa alsın bir yerde full hd ekrana takılacak gibi geliyor. İncelemede de söylendiği gibi bu full hd ekranlar için bir giriş modeli oldu, sanırım bu modelden sonra bu tip ekranlara özel daha iyi işlemci ve grafik birimleri çıktıkça, işte şimdi Full HD devri başladı diyebileceğiz.
  • Sevgili DONANIMHABER,

piyasaya girişinin üzerinden en az 6 , ortalama 8 ay geçmiş telefonları, mevcut güncellemeleri yüklü haliyle incelemeye albilir misiniz?

şu haliyle yaptığınz incelemelerin kişileri yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum.

belki de çıktığı gibi bir cihazı inceleme masasına aldığınız vidoarı, ilk izlenim ya da ön inceleme olarak yayınlasanız daha doğru olacak.

iyi çalışmalar

• çerezimi aldım dizi tadında izlemeye koyuluyorum çok güzel oluyo sizin incelemeler
  • İnceleme çok güzel başarılı olmuş. Tebrik ederim.

Telefona gelince Lumia 920 kullancısıyım ve oldukça memnunum. Ancak telefonumu değiştirmek isteseydim xperia z'den başkasını düşünmezdim.
  • no has body time for that (55 minutes)

• MEsut abi su testi yapsaydınız bari

• xperia z tam bir hayal kırıklığı olmuş. Bu arada donanımhaber ekibinden ricamız, 4.2.2. güncellemesi yapılmış bir nexus 4 ün benchmark skorlarını tekrar kontrol edilmesi. Çünkü güncellemeden sonra telefon tam manasıyla uçuşa geçti. Arayüz zaten akıcıydı, oyunlarda tamamen stabil hale geldi. Web performansı da bir hayli iyileşti. Isınma problemi kalmadı diyebilirim.

• Sony acele etti. Bekle kardeşim htc ile samsung amirallerini piyasaya sursun. Haziran temmuz gibi daha guclu islemci ve grafige sahip tam olarak test edilmis hatalardan ayiklanmis tel sur piyasaya. Ne yazikki htc ve sony nin ilk çıkardığı cihazlar cok fazla hata iceriyor. Samsung bu konuda daha iyi. Bakin htc de bir aya amuralini tanitacak. Gecen senede boyle olmustu sony xperia s i htc de one x i sunmustu sonradan samsung s3 ile piyasayi sildi supurdu. Bu senede gorunen s4 piyasayi supurecek simdiden yabanci forumlarda vs. De herkes z den sonra s4 u beklemeye gecti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

xperia z tam bir hayal kırıklığı olmuş. Bu arada donanımhaber ekibinden ricamız, 4.2.2. güncellemesi yapılmış bir nexus 4 ün benchmark skorlarını tekrar kontrol edilmesi. Çünkü güncellemeden sonra telefon tam manasıyla uçuşa geçti. Arayüz zaten akıcıydı, oyunlarda tamamen stabil hale geldi. Web performansı da bir hayli iyileşti. Isınma problemi kalmadı diyebilirim.

Anlatmaaa.. anlatmaaa.. :( Kainat güzeli karşımda oturuyor ama bakamıyor gibiyim
  • videolara türkçe inglizce altyazı konma zamanı geldi artık. Donanımhaber.com kendini geliştirmek ve TR'nin en iyi teknoloji sitesi olma hedefi varsa en azından duyma engelli arkadaşlarımızı düşünmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_ xperia z tam bir hayal kırıklığı olmuş. Bu arada donanımhaber ekibinden ricamız, 4.2.2. güncellemesi yapılmış bir nexus 4 ün benchmark skorlarını tekrar kontrol edilmesi. Çünkü güncellemeden sonra telefon tam manasıyla uçuşa geçti. Arayüz zaten akıcıydı, oyunlarda tamamen stabil hale geldi. Web performansı da bir hayli iyileşti. Isınma problemi kalmadı diyebilirim.
    Anlatmaaa.. anlatmaaa.. :( Kainat güzeli karşımda oturuyor ama bakamıyor gibiyim

:) s4 pro ve adreno 320 farkını daha net hissedebiliyorum. o kadarını söyleyim :) arayüz hızını geçtim zaten.

• telefonun batarya ömrü konusunda hayal kırıklığı yaşadım açıkçası. stamina mode açık olarak mı bu değerler alındı arada çok fark olur mu bu durumda? onun dışında ise güzel telefon bana göre sadece full hd ye geçiş biraz sıkıntılı olacak anlaşılan bakalım htc ve samsung ne yapacak.

• Şarj durumu malesef içler acısı. Ayrıca ekran çözünürlüğü nedeni ile bu derece performans kaybı gözardı edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 18 Şubat 2013; 0:13:52 >
  • Bir Sony hayranı olarak hayal kırıklığına uğradım;

- Ekran kalitesi
    - Oyun performansı
    - Kamera kalitesi
    - Web performansı
    - Batarya süresi

çok düşükler, artı ısınma sorunu.
    Bizim beklentimiz çok yüksek olduğu için olabilir ancak tam bir hüsran...

Sony kesinlikle daha fazla çalışmalı...

• inceleme gayet tatmin edici olmuş ağzınıza sağlık, kafalardaki bir çok soru işareti giderilmiş bu videoda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_ xperia z tam bir hayal kırıklığı olmuş. Bu arada donanımhaber ekibinden ricamız, 4.2.2. güncellemesi yapılmış bir nexus 4 ün benchmark skorlarını tekrar kontrol edilmesi. Çünkü güncellemeden sonra telefon tam manasıyla uçuşa geçti. Arayüz zaten akıcıydı, oyunlarda tamamen stabil hale geldi. Web performansı da bir hayli iyileşti. Isınma problemi kalmadı diyebilirim.

:) s4 pro ve adreno 320 farkını daha net hissedebiliyorum. o kadarını söyleyim :) arayüz hızını geçtim zaten.

Demeee :( Zaten S4 Pro ve Adreno 320'nin kullanabileceği sınır değer o cihazdır bana göre yada Optimus G'dir. Ekranı Full HD olunca daha iyilerini istiyor.

1400 lirayı artık vereceğiz Nexus 4'e, hakediyor artık.

• Benim için telefonda en önemli özellik internet performansı, Samsung'un 4.1.2 tarayıcısının Chrome'dan daha düşük puanlar alsa bile her türlü daha smooth, akıcı çalıştığını bilen bilir. SONY'nin default tarayıcı olarak Chrome vermesi benim için tam bir hayal kırıklığı oldu, Chrome isterse 10 kat daha fazla bench alsın fakat o akıcılığı sağlayamıyor.

Birde insanları BRAVIA Engine 2 filan diyerek kandırıyorlar bildiğimiz iğrenç TFT ekran işte hiçbir şekilde AMOLED veya IPS ile karşılaştırılamaz. TFT ekran yıllar öncesinin teknolojisi.

Keza Stamina modda öyle aslında yazılımsal birşey her telefona uygulanabilir. 20 tane uygulamayı kapattıkdan sonra tabiki 2 gün pil gider.

Kamera içinde Exmor RS™ filan diyerek insanalrın gözü boyandı, noldu o da patlak çıktı.

SONY insanları gereksiz terimlerle kandırmaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 18 Şubat 2013; 0:32:37 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.