Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon tasarimi harika keske nexus telefonu olsaydi zira android de guncelleme cok onemli alacaklara hayirli olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_
    quote:

Orijinalden alıntı: SS10
    quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_ xperia z tam bir hayal kırıklığı olmuş. Bu arada donanımhaber ekibinden ricamız, 4.2.2. güncellemesi yapılmış bir nexus 4 ün benchmark skorlarını tekrar kontrol edilmesi. Çünkü güncellemeden sonra telefon tam manasıyla uçuşa geçti. Arayüz zaten akıcıydı, oyunlarda tamamen stabil hale geldi. Web performansı da bir hayli iyileşti. Isınma problemi kalmadı diyebilirim.
    Anlatmaaa.. anlatmaaa.. :( Kainat güzeli karşımda oturuyor ama bakamıyor gibiyim
    :) s4 pro ve adreno 320 farkını daha net hissedebiliyorum. o kadarını söyleyim :) arayüz hızını geçtim zaten.
    Demeee :( Zaten S4 Pro ve Adreno 320nin kullanabileceği sınır değer o cihazdır bana göre yada Optimus Gdir. Ekranı Full HD olunca daha iyilerini istiyor. 1400 lirayı artık vereceğiz Nexus 4e, hakediyor artık.

1400 tl nin her kuruşuna deyiyor. android 5.0 key lime pie ı bekliyoruz artık.

• Bu güzel inceleme için teşekkürler. Sanırsam cihazın 32 gblık versiyonunu bekleyeceğim satın almak için.

• Dünyanın en iyi telefonu olduğunu bu inceleme bir kez daha doğruluyor. Dün gece rüyamda Sony CEO'su Kaz Hirai'i görmüştüm, demek ki bana malum olmuş. Beni o kadar etkilemiş telefon, siz düşünün.

Başta Mesut Çevik ve Erdi Özüağ olmak üzere tüm Donanım Haber ailesine teşekkürü bir borç biliyorum.

Bir de, kendilerinden bir isteğim var. Bugüne kadar hep Sony CEO'su Kaz Hirai ile tanışmak istedim. Eğer mümkünse beni Kaz Hirai ile tanıştırırsanız gerçekten hayatımda unutmayacağım anlardan birini yaşamış olurum.

Teşekkürler.

• Telefonun kamerası, programları çektiğiniz kameradan daha net gösterdi sizi. Ya da bana öyle göründü mesut bey :)

• birkaç nokta ya değinmek istiyorum.

1.si Grafik birimi : Anladığım kadarı ile bu sene ilk yarı da HTC M7 ve Galaxy S4 dahil hiçbir firma zaten adreno 320 den daha performanslı bir cip kullanamıyacak. Çünkü snapdron 600 serisi bile adreno 320 ile çalışıyor....

2.si ekran konusu: ekran konusunda samsung hariç diğer firmalar zaten japan display e bel bağlamış durumda... yani ordan çıkacak teknoloji hariç benzer performanslar vericekler... Burda bence en büyük hata sony ekran temasını gri tonlarında kullanmış.. Daha farkılı bir renk seçse daha iyi olurdu...

3.sü kamera konusu: Kamera konusu tamamen yazılımla alakalı. Zaten piyasa bu konuda sony teknolojilerine bağlı... Daha ilerisi olmadığına göre yazılımla oturacaktır.En azından nokia hariç diğer firmalar önüne geçemiyecektir.

4.sü yazılım konusu: Karşılaştırılan cihazların bir kısmı yazılım güncellenmesi ile oturmuş cihazlar. Nexus 4 ilk çıktığında nasıldı şimdi nasıl bakmak lazım.

Benim anlamadığım olay şu:
    Yazılım google'a bağlı
    İşlemci ile grafik : qualcoom'a bağlı
    ekran :sony ve ortaklarına bağlı
    kamera: sony e bağlı
    ekran camı :corning e bağlı (sony gorilla glass değil 6 kat daha güçlü dragon glass kullanmış)
    pil: her firmada olduğu gibi soru işareti...

bu firmalar bir telefon çıkarttığında zaten bildiğin toplama bilgisayar gibi oluyor.. bundan sonra çıkacak çoğu ürün buna yakın olucaktır. Tek fark samsung un işlemcisi ile ekranı olucak.. zaten diğer alanlar ortak...

• İncelemede uygulama klasörleme övülmüş. Android gibi deli gibi özeleştirilebilen bir sistemde bu yok mu? [iOS de bile ( neredeyse tek ozellik ozellestirme adına ) var].

Farkını anlayamadım?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 18 Şubat 2013; 0:44:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar boşuna su geçirmez telefon yapmamışlar,o kadar ısınıyor ki suya sokup soğutsunlar diye düşünmüşler.

arkadaşlar boşuna tlf beklemeyin piyasadaki en iyi cihaz one x + gidin alın bütceniz uygunsa.bekleye bekleye ömür geçer bu akıllı telefon piyasasında,2 ayda bir yeni üst düzey model çıkıyor
  • her zaman bir gerçek vardırki sony'nin cihazlarını elinize alınca bu paraya değmiş diyorsunuz

• Sayın donanımhaber editörleri;
    Neden her yeni video oynatıcıda daha kötü bi video oynatıcı görüyoruz ?
    Videoları neden youtube tarzı sitelere yüklemiyorsunuz ?
    Ya da hızlı kullanımı kolay ve güzel bi oynatıcıya neden geçmiyorsunuz ?

• İnceleme için çok teşekkür ederim çok detaylı ve doyurucu bir incelem olmuş emeğinize sağlık çok uzun zamandır işim gereği suya ve toza dayanıklı telefon bakıyordum sabrettim sony xperia acro s den ve sony xperia V den vazgectim sanırım beklediğime deyecek heyecanla çıkışını bekliyorum
    Bu arada GPS için incelemede yer vermemişsiniz acaba diğer cihazlara göre durumu nasıl öğrenebilirmiyim?
  • Bu telefonun ilgi çekici tek yanı bana göre su geçirmez olması tasarımı da hoş ama bu incelemeden sonra one x kullanan biri olarak şimdi exra ücret ödemeksizin takas önerseler bile alıp kullanmam ..

• Emeğinize sağlık çok güzel bi inceleme olmuş. Benim için telefon biraz hayal kırıklığı oldu bunu eledim 2000 TLyi su haliyle kesinlikle hak etmiyor. HTC ile Samsungda tanıtsın onları bekleyeceğim. Acaba nexus 4 ile bunun ekranı arasında bariz bi fark var mı ? Full HD ekran gerçekten etkileyici mi ?

• İnceleme için teşekkürler. Telefon biraz hayal kırıklığı yaratmış sanki.
  • öncelikle bu uzun ince detaylarıyla güzel videonuz için teşekkürler.

ama şu video playerin allah belasını versin. videoyu sürekli kendi kendine başa aldı durdu nerde kaldım nerdeydim diye 5 kere videoyu tekrar sardırmak zorunda kaldım.şu buffer süresininde ayrıca allah belasını versin.sanki full hdye aldım kaliteyi illalah detirten şu playeri en kısa zamanda kaldırmanız dileği ile... gelen gideni arattı...

sony anlaşılan baltayı yine taşa vurmuş. şu full hd resmen yakmış telefonu...

telefonun tek bir iyi yanından bile bahsedilmedi neredeyse(temel özellikler çerçevesinde)

tarayıcı performansı
    oyun performansı
    ekran kalitesi
    kamera kalitesi
    hoparlör kalitesi

gibi temel ana özelliklerde geçerli not alamamış olması telefonu resmen gözümden düşürdü.şu videodan sonra xperia z ye para verilmez hele hele 2000e yakın rakamlarla...

işte diyoruz ya girmeyin şu salak incelik yarışına.telefonu ince yapacam diye kamera performansından oluyoruz pil performansından oluyoruz ses performansından oluyoruz... ah sony ahh artık o janjanlı telefonunu kim alır..anca su geçirmezliğine eywallah diyebiliyorum...

sony denilince bundan sonra aklıma kalite değil hayal kırıklığı gelecek sanırım...üzgünüm sony üzgünüm yukuberk...

video için tekrardan teşekkürler...

• keşke büyük ekranlı bi telefon kullanabilsemde şu telefonu alsam.. süper birşey olmuş.. ne apple nede samsung yanına yaklaşabilir.. şu özelliklerde uygun boyutlarda bi telefon çıkarsalar sony den başka telefon görmez gözüm... kaliteyse kalite..sağlamlıksa sağlamlık.. yenilikse yenilik..

hayatında bi kere sony telefon kullanan insan ne demek istediğimi anlar..

bunu bi apple kullanıcısı olarak yazıyorum...
  • Şaka maka cihazın ön kamerası DH'nin normal kamerasından iyi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Dünyanın en iyi telefonu olduğunu bu inceleme bir kez daha doğruluyor. Dün gece rüyamda Sony CEO'su Kaz Hirai'i görmüştüm, demek ki bana malum olmuş. Beni o kadar etkilemiş telefon, siz düşünün.

Başta Mesut Çevik ve Erdi Özüağ olmak üzere tüm Donanım Haber ailesine teşekkürü bir borç biliyorum.

Bir de, kendilerinden bir isteğim var. Bugüne kadar hep Sony CEO'su Kaz Hirai ile tanışmak istedim. Eğer mümkünse beni Kaz Hirai ile tanıştırırsanız gerçekten hayatımda unutmayacağım anlardan birini yaşamış olurum.

Teşekkürler.

istemsizce güldüm maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

Videyoyu sonuna kadar izledim.Almayi dusunuyordum ama vazgectim sanirim.Her ne kadar dis tasarimi,menu ve galeri tasarimi,su gecirmezlik,hdr video cekimi gibi ozellikleri mukemmel olsa da performans ve ekran acisindan hayal kirikligina ugradim maalesef.Suanda gozukuyor ki bu mevcut grafik birimleriyle full hd cozunurluk asiri gereksiz bir durum

Bence cihazı elinize almadan karar vermeyin
    Bende sizin gibi ikilemdeyim ama elime almadan kesin birsey demek istemiyorum.tek korkum ekran konusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • getirmedilerki xperia t ve xperia v yi. hatta acro s i bile getirmediler. şimdi bunu getiriyorlar ama buda tam olmamış. yaktınız beni

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.