Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon gelmeden sıkıldık yahu,yeni model ne zaman çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

quote:

Orijinalden alıntı: MozbeK

kutu içeriği millet :

http://www.youtube.com/watch?v=ZHuj_jGdwio

o kablosuz şarj cihazı mı

Harbiden onu da mı vereceklermiş yaa, o zaman çok iyi. Zaten o cihazla kulaklığı ayrı almak istesen 200 tl fln tutat. Bu duruma çok sevindim

• quote:

quote:

kutu içeriği millet :

Vayyy masaüstü şarj istasyonu da kutu icersinde var. Bu super oldu..

2 tane buyuk sorun vardi bu ürünle ilgili kafamda..

1- su geçirmiyor ama surekli şarj icin kablo takacağız ve bu da o bölümde korumanın kısa surede defermasyona uğramasına sebep verir diye düşünüyordum ki, bu ürün kutu içerisinden çıkarak şarjı buradan yapmamızı sağlayacak ve bu süre mümkün olduğu kadar uzamış olacak..

2- tek elle kullanailecekmiyiz..

Sıra bu sorunun cevabını bulabilmekte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

quote:

quote:

kutu içeriği millet :

1- su geçirmiyor ama surekli şarj icin kablo takacağız ve bu da o bölümde korumanın kısa surede defermasyona uğramasına sebep verir diye düşünüyordum ki, bu ürün kutu içerisinden çıkarak şarjı buradan yapmamızı sağlayacak ve bu süre mümkün olduğu kadar uzamış olacak..

Samsung galaxy wifi 5 cihazım var . Boyutları 141.3 x 78.2 x 11.9 mm , biraz parmağı uzatarak her yerine ulaşabiliyorum . Bu cihaz ise bu boyutlardan daha küçük 139 x 71 x 7.9 mm . Ben tek elle kullanabileceğimi düşünüyorum.

• quote:

kutu içeriği millet :

Ex300 kulaklık var .süper.r.r...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_kilic

quote:

quote:

quote:

kutu içeriği millet :

Samsung galaxy wifi 5 cihazım var . Boyutları 141.3 x 78.2 x 11.9 mm , biraz parmağı uzatarak her yerine ulaşabiliyorum . Bu cihaz ise bu boyutlardan daha küçük 139 x 71 x 7.9 mm . Ben tek elle kullanabileceğimi düşünüyorum.

Elim buyuk hocam eğer tek elle kullanabilirsem benim icin tasarım 10 numara olmuş olacak.. Tasarımda beni adima eksik kalmayacak..

Sira sevmediğim android ve ekran/kamera/batarya belirsizliğine geliyor.

Ekran videolarda biraz sönük kalior ama Sony renkler ve ekran konusunda cok üstün olduklarını söylüyor. Canlı görmek lazim, ben Sony 'in haklı çıkacağına inanıyorum.

Kamerayı Sony övür resimler cok başarısız deniliyor, videoda keza öyle.. Ama ben güncelleme ile cok başarılı olacağına inanıyorum. Gerçi bana bu Halid'e yetiyor ama iste vaad edilene insan sahip olmak istiyo. Verdigi paranin karşılığı almak istiyor.

Bataryayı kullanıcı yorumları belirleyecek, onuda bekliyorum..

Android Sony sevdirecek diye umut ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

kutu içeriği millet :

Yalnız o şarj ünitesi TR de verilecek mi şimdi de bu sorun başladı ??

• Şunlardan biriyle şarj problemide çözülmüş olur eğer olursa..http://www.sony.com.tr/product/usb-guc-kaynagi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 24 Ocak 2013; 16:46:10 >
  • Saturn Almanya sitesine ekledi, 599 Euro, 28 Şubat diyorlar çıkış tarihi olaraki ön siparişimizi verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: afd92

Saturn Almanya sitesine ekledi, 599 Euro, 28 Şubat diyorlar çıkış tarihi olaraki ön siparişimizi verelim

siyahını mı tercih edeceksiniz beyazını mı
  • tek tek alıntı yapmıyorum. şarj istasyonunu türkiye'de de verirler bence daha önce de duymustuk kutu içeriğinin dolu dolu olacağını.

ekran cok tartışılıyo, ben sorun olmayacagını düşünüyorum, yeterince iyidir bence ama bi videoda telefonla balkona çıkıyodu adam ve güneş altındaki performansı kötü gözükmüştü bana.

hemen hemen izlediğim her videoda şarj performansına dikkat etmeye calıstım. örnegin xperia Z ve s3'e benchmark testi yapıyorlar yanyana, xperia Z'nin 4dk'da %2 giderken, s3 4dk'da %1 kaybediyor. baska videolarda da arkaplanda uygulamalar açık, parlaklık full, menüde dolaşırken de aşagı yukarı 3dk'da %1 kaybediyor.

tabi bu söylediklerimin hepsi videolardan kör topal çıkarılan şeyler, benim de yanlıslarım, yanlıs hatırladıklarım olabilir, pek itibar etmemek lazım. elimize alınca ve detayli incelemeler çıkınca görürüz.

kulaklıktan iyi anlayan arkadaslar, yorumlayabilirse iyi olur.

quote:

Şunlardan biriyle şarj problemide çözülmüş olur eğer olursa..http://www.sony.com.tr/product/usb-guc-kaynagi

valla düşündüğüm şeyi düşünmüssün hocam

• quote:

kutu içeriği millet :

samsung galaxy nexusun tasarımı biraz hoşuma giderdi önceden taaki xperia z ile aynı karede görene kadar çok kalitesiz duruyor z nin yanında ayrıca telefon bildiğin ışık hızında çalışıyor

• Beyler türkiyeye tam olarak ne zaman girecek bu cihaz ? ve s3 gibi hızlı düşer mi fiyatı 1500 altına ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afd92

Saturn Almanya sitesine ekledi, 599 Euro, 28 Şubat diyorlar çıkış tarihi olaraki ön siparişimizi verelim

siyahını mı tercih edeceksiniz beyazını mı

Beyazını kesinlikle, favorim :)

Bu arada şarj ünitesi kutu içeriğinde var gözüküyor. Ayrıca Xperia™ SmartTags NT1 de dahil gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd92 -- 24 Ocak 2013; 18:02:13 >

• btsony tshmini fiystı 1999 TL olarak belirtip 300 TL kapora ile önsipariş almaya başlamış. sipariş sırasına göre de gönderim yapılacakmış, sipariş vermek isteyenlere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

kamera performansı nasıl acaba yeni RS'lerin.
    birde arka bölüm çok kir tutacak gibi.
    neyseki arka taraf içinde jelatin çıkar bu cihaza.

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

benim gibi bu konuda kıl olanlar için sıkıntı. dakika başı telefonu silerim artık

Silme hocam suyun altına tut

haklısın çıkmazsada köpüklerim

gulmekten oldum yaww birde bisey sorcaktim xperia s yanliş hatirlamiyosam oda ocak ayinda tanilmiş baya ilgi gormustu o zamanda diger firmalar yeni urunlerini tanitmamişlardi galiba cogu yine mart ayinda tanitmisti her neyse benim sorum su olcakti acaba xperia s o zamandan bu zamana hiç guncelleme aldimi?_? birde fiyati baya saglam gelcek galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: anilkoc

btsony tshmini fiystı 1999 TL olarak belirtip 300 TL kapora ile önsipariş almaya başlamış. sipariş sırasına göre de gönderim yapılacakmış, sipariş vermek isteyenlere duyurulur

O fiyat bence çok fazla. Sanırım ilk çıktığında ne olursa olsun almayı düşünenlere satabildiğimiz kadar pahalıya satalım düşüncesi mevcut. Ama ideal fiyat 1800 TL den girmesidir. Sonuçta smartphone alanların bir çoğu ürünler hakkında sadece kulaktan dolma bilgilerle satın alıyorlar. Yani s3 te 4 çekirdek bu da 4 çekirdek ama bu daha pahalı ne gerek var düşüncesi çıkabilir

• Hehehehe artık telefonu garantiye gönderdiğimzde sıvı teması diyip geri gönderemiyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Hehehehe artık telefonu garantiye gönderdiğimzde sıvı teması diyip geri gönderemiyecekler

hay .

• quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Hehehehe artık telefonu garantiye gönderdiğimzde sıvı teması diyip geri gönderemiyecekler

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.