Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: eyildiz

Kesinlikle katılıyorum hocam polimer piller çok daha üstün. Zaten hatırladığım kadarıyla polimer pillerinde asıl geliştirilme nedenleri uzun ömürlü oluşlarıydı.

Fakat nedense telefon üreticileri tercih etmek istemiyorlar. Bataryanın üzün ömürlü olması işlerine gelmiyor galiba

Cevabını almışın kardeş

Kaç gün kaldı xperia z ye

• quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Cevabını almışın kardeş

Kaç gün kaldı xperia z ye

Anlamadım ne demek istediğini?
    Benim aradığım bir cevap yoktu zaten. Bildiğim şeyleri yazdım ardında nette yazanlarla pekiştirdim, ordan da Klasik li-on pillerden polimer pillere geçtik @eyildiz ile. İyi okursan anlarsın çok zor şeyler yazmıyor

• Quadrant benchmark millet:

http://www.youtube.com/watch?v=Eg4KykiNLTs
  • Ulkeye girmesini bekle geç getiriyor sony

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z ön sipariş açıldı, 300tl kaparo istiyorlar mart ayında teslim :)

1999tl fiyat tahmin edildiği gibi..

http://www.btsony.com/asp/product/3029/Sony-Xperia-Z-Cep-Telefonu-On-Siparis-icin-Kaparo
  • cmengn

eyildiz

Peki öyleyse bataryayı asla tam 0 boşaltmazsak ömrünü daha uzatmış oluruz diyebilirmiyiz ?

İlginiz ve bilgi birikiminiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 25 Ocak 2013; 10:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

cmengn

eyildiz

Peki öyleyse bataryayı asla tam 0 boşaltmazsak ömrünü daha uzatmış oluruz diyebilirmiyiz ?

Aynen hocam Yukarda bazı arkadaşlar şarj ettikçe ömrü uzar fln yazmış ama nette de araştırınca böyle bir şey olmadığını görürsün sonuçta batarya dediğimiz şeyler pil, bir-iki hafta kullanınca iyice oturur tam performans vermeye başlar ama gitgide ömrü uzamaz zaten mantıken

• quote:

quote:

cmengn

eyildiz

Aynen hocam Yukarda bazı arkadaşlar şarj ettikçe ömrü uzar fln yazmış ama nette de araştırınca böyle bir şey olmadığını görürsün sonuçta batarya dediğimiz şeyler pil, bir-iki hafta kullanınca iyice oturur tam performans vermeye başlar ama gitgide ömrü uzamaz zaten mantıken

• quote:

Orijinalden alıntı: tsalci

http://www.morfare.com/asp/product/6107/Sony-Xperia-Z-Cep-Telefonu

300 tl nasıl olur? çakma falan mıdır? elim ayağım titredi resmen

edit: pardon ya, kaporaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 25 Ocak 2013; 14:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

quote:

Orijinalden alıntı: tsalci

http://www.morfare.com/asp/product/6107/Sony-Xperia-Z-Cep-Telefonu

300 tl nasıl olur? çakma falan mıdır? elim ayağım titredi resmen

edit: pardon ya, kaporaymış.

ben kaporayı ilk gün verdim sıradayım dün dubaiden iphıne 5 getirtim ama sony xperia z yi gördükten sonra telefonu başka arkadaşıma verdim .. hiç sony kadar beni heyecanlandıran telefon olmamıştı.. 1 Hafta kayak ta idim iphone 4 kullanıcısıyım Telefon sogukta tam şarj olmasına rağmen kapanıyor konuşma yapılamıyor vs sorunlar yaşadım ... xperia z -25 derecede bile kapanmıyor .. kayağa gidecek arkadaşlar iphonla fotograf video hayali kurmayın Tatiliniz rezil olur

• quote:

Hocam benim şarj ettikce uzardan kastım , li-ion 8li hücrelerden olusuyordu galiba kullandıkca hani iyice yerine oturur batarya adam gibi performans vermeye başlar zaten mesajında acıklamışın bunu , saygılarla

• Şu telefonun en çok ekran kalitesini merak ediyorum.Çözürlüğü gayet iyi ama renklerin canlılığı ve parlaklık ne durumda olacak bakalım.Sony telefonların ekranları genellikle soluk gözüküyor.Umarım bunda böyle olmaz.Tabi böyle bir ekranın bataryaya etkisi de çok önemli.

• soluk gözükmesinin nedeni arka plandaki resimden dolayı olabilir,çünkü burda verildi expreia z arka renkli resim ve yükledim telefona resimden kaynaklı bir açıklık ekranın altında yükleyenler farketmiştir mutlaka.o yüzden değişik arka planlar ile görmek gerekir.

resimin altındaki beyazlığı farkedebilirsiniz.bundan dolayı soluk duruyor alt kısım ,experia ray cihazımda denemiştim.
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 25 Ocak 2013; 20:22:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

soluk gözükmesinin nedeni arka plandaki resimden dolayı olabilir,çünkü burda verildi expreia z arka renkli resim ve yükledim telefona resimden kaynaklı bir açıklık ekranın altında yükleyenler farketmiştir mutlaka.o yüzden değişik arka planlar ile görmek gerekir.

resimin altındaki beyazlığı farkedebilirsiniz.bundan dolayı soluk duruyor alt kısım ,experia ray cihazımda denemiştim.
    [

Evet aynen katılıyorum daha evvel bende yazmak istedim kısmet olmadı bu durum Xperia s dede aynı hatta pc ye geçersem bir video vardı onu bulup buraya atacağım orada renkler fevkalade görünüyordu.

• quote:

İşte günün haberi : Xperia Z 64Gb sdxc kartı rahatlıkla görüp okuyormuş .

Bu gerçek mi 128'likler çıkınca onları da çalıştırırsa ben daha 5 sene telefon almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

İşte günün haberi : Xperia Z 64Gb sdxc kartı rahatlıkla görüp okuyormuş .

Bu gerçek mi 128'likler çıkınca onları da çalıştırırsa ben daha 5 sene telefon almam.

Abartılcak bir özellik degil ki. Bilen bilir Sony ler bu konuda cok iyidir ve diger markalar gibi şişme yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

quote:

soluk gözükmesinin nedeni arka plandaki resimden dolayı olabilir,çünkü burda verildi expreia z arka renkli resim ve yükledim telefona resimden kaynaklı bir açıklık ekranın altında yükleyenler farketmiştir mutlaka.o yüzden değişik arka planlar ile görmek gerekir.

[

Evet aynen katılıyorum daha evvel bende yazmak istedim kısmet olmadı bu durum Xperia s dede aynı hatta pc ye geçersem bir video vardı onu bulup buraya atacağım orada renkler fevkalade görünüyordu.

su videoda 30. Sn deki farkın sebebi nedir sizce? Ben açıdan kaynaklaniyor diye düşündüm. yıllardır iPhone kullanırım eğer bu ekran soluklugu falan yoksa ilk kez farklı markaya geçicem:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

quote:

su videoda 30. Sn deki farkın sebebi nedir sizce? Ben açıdan kaynaklaniyor diye düşündüm. yıllardır iPhone kullanırım eğer bu ekran soluklugu falan yoksa ilk kez farklı markaya geçicem:)

kardeş hangi video? burada bir arkadaş kutu içeriği diye bir video paylaşmış orada başka bu herkezin çektiği değılde mavi tukuaz olanı var orada bu solukluk yok bir bak istersen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

quote:

kardeş hangi video? burada bir arkadaş kutu içeriği diye bir video paylaşmış orada başka bu herkezin çektiği değılde mavi tukuaz olanı var orada bu solukluk yok bir bak istersen

Pardon eklemeyi unutmuştum

http://www.youtube.com/watch?v=Eg4KykiNLTs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.