Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah Ah Keşke güç düğmesi biraz küçük veya üstte olsaydı ne yapıp yapıp bunu alırdım
  • Telefon hakkında tarafsız olarak konuşmak istersek;
    Adreno 320 Gpu 2013 çeyrekte çıkıcak neredeyse bütün telefonlarda var ve Adreno 220'ye göre çok çok hızlı.Bence gayet hoş.Sadece tek 16gb olarak çıkması iyi birşey olmuş hele hele sd kart desteği 10 numara.Fakat merak ettiğim birşey var OTG desteği ile birlikte mi gelecek eğer öyle olursa tadından yenmez.Bu sefer bu telefonun kamerasından çok iyi şeyler bekliyorum ki diğer firmalardan öne geçebilsin.
    Bkz:Htc M7 aralarında neredeyse hiçbir fark yok.

Htc M7 ile Xperia Z arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? Genelde Htc tasarım olarak iyiydi ama artık sadeleşti tasarımları, hele bu Xperia Z'nin tasarımını görünce hayran kaldım.Umarım ülkemize erken gelir.Ve bugün CES 2013 fuarı başladı inceleme yapan arkadaşlardan en kısa sürede karşılaştırma bekliyoruz.
    Ve buradan o arkadaşlara soruyorum yeni bir telefon çıktığında kamera karşılaştırması yaparken niye Sony Xperia S filan katılmıyor ? Bakıyorum hep Htc One X yada Samsung Galaxy S3 niye xperia s filan yok ? Neyse okuduğunuz için teşekkürler.

• tawland fiyatı 662 dolar olarak belirlenmiş. Benim tahminim 1500 1700 bandı arasında girer. Sabırsızlıkla bekliyoruz. bakalım drop testinden nasıl çıkacak
  • Önlerden yerimizi alalım

Sony Mobile TR sitesine eklenmiş telefon umarım çok pahalı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potansiyelfark -- 8 Ocak 2013; 17:18:31 >
  • Uygun bi fiyattan girerse alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia neo'dan sonra geçeceğim telefon belli oldu ...beni samsung'tan kurtardığın için teşekkürler sony ....
  • Görünüş olarak donanım olarak telefonun albenisi var ki ben sony'e güveniyorum iyikide telefon almayı biraz daha ertelemişim benim standartlarımı karşılıyor .
  • Hiç android telefonlara heves etmedim,iphone olsun s2 s3 ler falan , o kadar parayı haketmez diyordum bir telefon ama Sony başka ya makul fiyatları olursa alırım gibi.
  • ilk başta s3tü sonra xperia v dedim sonra v gelmicek xperia t dedim sonra onlar gelmediler note2 dedim sonra nexus 4 dedim sonra xperia z geliyor dediler baktım ve durdum. Tasarımı gerçekten mükemmel yani sırf tasarımı için bile alınır telefon umarım erken bir zamanda getirirler de s4 çıkıp da kararımı değiştirmeden alırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Telefon hakkında tarafsız olarak konuşmak istersek;
    Adreno 320 Gpu 2013 çeyrekte çıkıcak neredeyse bütün telefonlarda var ve Adreno 220'ye göre çok çok hızlı.Bence gayet hoş.Sadece tek 16gb olarak çıkması iyi birşey olmuş hele hele sd kart desteği 10 numara.Fakat merak ettiğim birşey var OTG desteği ile birlikte mi gelecek eğer öyle olursa tadından yenmez.Bu sefer bu telefonun kamerasından çok iyi şeyler bekliyorum ki diğer firmalardan öne geçebilsin.
    Bkz:Htc M7 aralarında neredeyse hiçbir fark yok.

Htc M7 ile Xperia Z arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? Genelde Htc tasarım olarak iyiydi ama artık sadeleşti tasarımları, hele bu Xperia Z'nin tasarımını görünce hayran kaldım.Umarım ülkemize erken gelir.Ve bugün CES 2013 fuarı başladı inceleme yapan arkadaşlardan en kısa sürede karşılaştırma bekliyoruz.
    Ve buradan o arkadaşlara soruyorum yeni bir telefon çıktığında kamera karşılaştırması yaparken niye Sony Xperia S filan katılmıyor ? Bakıyorum hep Htc One X yada Samsung Galaxy S3 niye xperia s filan yok ? Neyse okuduğunuz için teşekkürler.

Sony gerekli yatırımı yapmıyor ülkemize , reklam vs. yok. Bunları düşünse tanıtımı iyi yapılsa gerçekten bu cihazlar yok satar. HTC M7 adlı cihaz hakkında 1 tane bile resim çıkmamışken böyle karar vermek yanlış olur.

• Tamam alacağım telefon belli oldu. P'den son Z gelir.
  • video süper
  • http://www.youtube.com/watch?v=T6OKBD-t1ZA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 8 Ocak 2013; 19:45:34 >
  • alınası bir telefon olmuş...nihayet....t serısı duşunuyordum....
    düşüncede kaldı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 8 Ocak 2013; 19:47:41 >
  • Sony gerçekten bu işi biliyor. S3 den sonra Sony e dönmek gerçekten bi vuslat olacak benim için umarım çok uzatmazlar telefonu ulkemize getirme isini

• Sony bu sefer çalışmış, enfes bir ürün ortaya çıkmış.

• iphone 5 mi note 2 mi diyordum ki bu telefonu gördüm. yaza kadar gelmesi + fiyat oturma süreci desem haziranda alırım

• Ne diyebilirim ki, muhteşem.
  • ah graham bell ah gece gece başımıza icat çıkardın ya allah seni bildiği gibi yapsın...alo alo mu alsana alo işte...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.