Şimdi Ara

Sony Xperia™ Z1 Compact Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü (783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.795
Cevap
77
Favori
593.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Operatöre mesaj attım "Aktif edildi" diye yanıt geldi, birkaç saat sonra da bağlandı.
  • Arkadaşlar change.org da imza topluyorlar Android 6 için 10.000 imza gerekiyormus. Ben imza attım sizde destek olun yayın Android 6sız kalmayalım.https://www.change.org/p/sony-mobile-company-android-6-0-marshmallow-for-sony-xperia-z1-compact?recruiter=90959151&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esC# kullanıcısına yanıt
    4 imza ile katıldım. Umarım gözardı etmezler.
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    Android 6 bizde hak ediyoruz

• esC# kullanıcısına yanıt
    Orası öyle. Ben en çok yenilenen uygulama izinleri için istiyorum. Örneğin bir oyun ya da uygulama ihtiyacı yokken neden kameraya, mikrofona, kişi kayıtlarına erişmek ister ki? Yeni sürümde sadece istediğimiz izinleri verebiliyoruz.
  • Elimde sıfır z1 compact darbeye dayanıklı armor kılıf var uygun fiyata verecem yanındada öteki kılıflar hediye

Bu mesaja eklenen görseller:

• batarya değiştirenler durumlar nasıl bataryalarınında sıkıntı varmı?
    -ben aliexpresten yapışkan arka kapak bandı, cam arka kapak ve alt ızgara aldım bugün
    - n11 dende batarya alıp operasyon yapıcam suan 4 saat ekran süresi ve 2 saat konusmayı görebiliyorum ama ara ara %10-15 ani düşmeler başladı ve eskiden %10 da iken daha çokmuş dioken tak bitebiliyor yani hangi seviyedeken %10-15 düşeceğini bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belekbeach -- 16 Nisan 2016; 21:18:20 >
  • 4.5g testi
    Bu mesaja eklenen görseller:

• merhaba benim telefonum anakartı bozuldu. İnternette biri yedek parça olarak satıyor anakartı onu alıp taksam telefon direk çalışır mı?
  • deadangel13 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben satayım sana istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

Hocam ben satayım sana istersen

ahmet senin telefonun neyi bozuldu
  • belekbeach B kullanıcısına yanıt
    ekran kırıldı
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Anakart lazım bana
  • headshotçı kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi söylediğiniz siteye baktım, bende arka kapak almak istiyorum yalnız sitedeki fotoğrafta arka kapakta Xperia yazıyor orjinal kapakta sony yazıyor bende,sanırım yan sanayi ürünler demi?

• Selam arkadaşlar lollipop sürümünü zip olarak bulabilirmiyim varmı tavsiye edebileceğiniz bir site
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosberq

Selam arkadaşlar lollipop sürümünü zip olarak bulabilirmiyim varmı tavsiye edebileceğiniz bir site

Sayfanın altından indirebilirsiniz.
  • Arkadaşlar benim telefon yurtdışı. Bundan dolayı çevirici adaptör ile şarj ediyorum, çevirici de rahat olmuyor.
    Kendime yeni şarj adaptörü alıcam da. Ne alayım? Orjinal olan 1.5 A. Çok yavaş şarj ediyor, manyetik kablo ile ediyorum bir de. Ne alayım sizce, hemen almam lazım inernetten falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikka

quote:

Orijinalden alıntı: cosberq

Selam arkadaşlar lollipop sürümünü zip olarak bulabilirmiyim varmı tavsiye edebileceğiniz bir site

Sayfanın altından indirebilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşım çok işime yaradı.

• bataryayı değiştirdim sonuçlar fena deil gibi
  • Z1 compact(130TL) ve z3 compact(160TL) ekranı birer adet mevcut, almak isteyenler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.