Şimdi Ara

Sony Xperia™ Z1 Compact Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü (781. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.795
Cevap
77
Favori
594.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Izgara hâlâ duruyor. Ancak yapıştırma işi biraz sıkıntılı. Üzerindeki yapışkan bant sadece çerçeveyi sarıyordu. Aynı şekilde bir yapıştırıcı bulmak çok zor. Sizde ızgarada mı yok?

Bunun fiyatı biraz daha uygun. Satıcı puanı da daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 9 Mart 2016; 14:44:25 >
  • Telefonun arka kamerası bozuldu yakın mesafeyi net çekiyor ama uzak mesafeyi bulanık çekiyor ve kamera odaklarken garip bir ses çıkıyor kamerayı değiştirmeyi düşünüyorum ama akilliphone da stokta kalmamış. Bana alabileceğim bir yer Önerir misiniz? Bide bunun kamerası z1-z2-z3 ile uyumlu herhalde doğru mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadangel13

Telefonun arka kamerası bozuldu yakın mesafeyi net çekiyor ama uzak mesafeyi bulanık çekiyor ve kamera odaklarken garip bir ses çıkıyor kamerayı değiştirmeyi düşünüyorum ama akilliphone da stokta kalmamış. Bana alabileceğim bir yer Önerir misiniz? Bide bunun kamerası z1-z2-z3 ile uyumlu herhalde doğru mu?

örnek foto atabilirmisin
  • Telefonun ekranını çıkardım o yüzden ekranı da yok şu an açamam açarsam da zarar görmesinden korkuyorum bide ekranı değiştireceğim bidaha açamam telefonu hazır açmışken kamerayıda alıyım diyorum orjinalinden çok da farkı olmaz heralde nerden alabilirim?
  • Arkadaşlar ekranın sağ sol ve yukarı kenarlarda aşağıya doğru çizgi halinde sararma yada ışık yansıması gibi bişey var daha önce cihazında böyle bişey olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan.1905 -- 11 Mart 2016; 1:38:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, benzer durum bende de telefonu yıkayınca oluyordu. Ekranın bazı bölgeleri gri çizgi/şerit vb. olup bir kaç gün sonra düzeliyordu.

• arkadaşlar pili değişen ve değişmeyenler ekran süreleri ni,kullanım sürelerini ve bataryaları dolu iken*#*#7378423#*#* yaparak servis testinden batery healt test yaparak aldıkları değerleri paylaşabilirlermi ekran görüntüleri olursa daha net olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belekbeach -- 15 Mart 2016; 11:45:59 >
  • merhaba arkadaşlar,

Garanti değişiminden yakında (Xperia ZR idi) yerine Z1 Compact verecekler herhalde. Pil ömrü nasıldır acaba?

ZR ile bazen bir günü (16 saat diyeyim) tamamlamakta zorluk çekiyordum. Bu yüzden yedek pilim vardı.

Z1c birazcık daha iyi pil süresinde.

Gerekirse işlemci hızını Underclock edip pil süresinden kazanmayı göze alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

merhaba arkadaşlar,

Garanti değişiminden yakında (Xperia ZR idi) yerine Z1 Compact verecekler herhalde. Pil ömrü nasıldır acaba?

ZR ile bazen bir günü (16 saat diyeyim) tamamlamakta zorluk çekiyordum. Bu yüzden yedek pilim vardı.

Öyle bişeye ihtiyacın olmaz 2 yıllık cihaz kullanıyorum 2-4 gün kullanımım oluyor bu kullanımın içinde 4 saat ekran ve 3 saat görüşme oluyor ben bataryanın eskidiğini düşünüyorum mesela
    1 gün içinde bitirmeye çalıştıgımda ise 6-8 saat ekran alabiliyorum hafızadan video izleyerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belekbeach -- 16 Mart 2016; 14:14:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

quote:

merhaba arkadaşlar,

Öyle bişeye ihtiyacın olmaz 2 yıllık cihaz kullanıyorum 2-4 gün kullanımım oluyor bu kullanımın içinde 4 saat ekran ve 3 saat görüşme oluyor ben bataryanın eskidiğini düşünüyorum mesela
    1 gün içinde bitirmeye çalıştıgımda ise 6-8 saat ekran alabiliyorum hafızadan video izleyerek

Hayırlısı diyelim,

Z3 Compact vermelerini rica ettim.

ZR ve Android 4.3 ilk aldığımda pil süresi, kullanım adına ekliyorum. Sonradan kullanım sürem arttı, uygulama sayım arttı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

quote:

merhaba arkadaşlar,

Hayırlısı diyelim,

Z3 Compact vermelerini rica ettim.

ZR ve Android 4.3 ilk aldığımda pil süresi, kullanım adına ekliyorum. Sonradan kullanım sürem arttı, uygulama sayım arttı.

bu kullanım içindeki ekran süresi kaç saat ekran yazan kısma tıklayınca ekranın kaç ssat açık oldugunu görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cittaslow

Izgara hâlâ duruyor. Ancak yapıştırma işi biraz sıkıntılı. Üzerindeki yapışkan bant sadece çerçeveyi sarıyordu. Aynı şekilde bir yapıştırıcı bulmak çok zor. Sizde ızgarada mı yok?

Merhaba kardeşim benim de ızgara aynı şekilde koptu Carrefourda plastik yapıştırıcılar var çok sağlam ben onunla yapıştırdım daha da çıkmadı herkese tavsiye ederim kimse gidişte ızgara almasın 3 liralık plastik yapıştırıcı ile halledebilirsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: esC#

quote:

Merhaba kardeşim benim de ızgara aynı şekilde koptu Carrefourda plastik yapıştırıcılar var çok sağlam ben onunla yapıştırdım daha da çıkmadı herkese tavsiye ederim kimse gidişte ızgara almasın 3 liralık plastik yapıştırıcı ile halledebilirsınız

Bende sizin gibi yapıştırıcı alıp deneyeceğim sonucunu yazarım buraya. Izgarasız da kötü durmuyor açıkçası :-)

• Benimde ızgarasız hoşuma gitti. Sanırım su ve toz geçirmezlik ızgara ile ilgili değil. O sadece görüntü amaçlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakuragii

quote:

Orijinalden alıntı: esC#

quote:

Bende sizin gibi yapıştırıcı alıp deneyeceğim sonucunu yazarım buraya. Izgarasız da kötü durmuyor açıkçası :-)

Akşam Resmini çekip atarım onu kullanın çok etkili :)

• telefon hala taş gibi....ne batarya ne de ekran da sorun oldu.....bozulana kadar kullanıcam...kesinlikle capitalist telefon yenileme tuzağına düşmeyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsYcHoO

telefon hala taş gibi....ne batarya ne de ekran da sorun oldu.....bozulana kadar kullanıcam...kesinlikle capitalist telefon yenileme tuzağına düşmeyeceğim...

Hocam ekranım kırıldı 2 tane ekran değiştim dikiş tutmadı yoksa en az 3 sene daha kullanırdım kıymetini bilin 😢

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm. Lime'sini ne kadar çok beklediğinizi hatırladım da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

quote:

Orijinalden alıntı: PsYcHoO

telefon hala taş gibi....ne batarya ne de ekran da sorun oldu.....bozulana kadar kullanıcam...kesinlikle capitalist telefon yenileme tuzağına düşmeyeceğim...

Hocam ekranım kırıldı 2 tane ekran değiştim dikiş tutmadı yoksa en az 3 sene daha kullanırdım kıymetini bilin 😢

neden dikiş tutmadı hocam.
  • 
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.