Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z1 KULÜBÜ ★ (1299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.113
Cevap
122
Favori
858.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12971298129913001301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satıcıda Xperia z,z1,z2 de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 1 Şubat 2018; 11:58:28 >
  • Brky1905 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Siz bundan alıp kullandınız mı? Görüntü olarak birebir aynı olan pekçok ürün var. Acaba performansı nasıldır? Ürün yorumlarındaki fotoğraflarda genelde ürünün görseli paylaşılmış, ekran süresi gibi performansa dair bir şey göremedim kabaca bakınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Teşekkürler.
    Siz bundan alıp kullandınız mı? Görüntü olarak birebir aynı olan pekçok ürün var. Acaba performansı nasıldır? Ürün yorumlarındaki fotoğraflarda genelde ürünün görseli paylaşılmış, ekran süresi gibi performansa dair bir şey göremedim kabaca bakınca.

Arkadaşım xperia z2 modelinde kullanıyor , kısacası güvenmiyorsanız veya aklınıza yatmadıysa sipariş vermeyin derim, satıcısıyla da konuştum yorumlarda da kullanımdan sonra yoruma ekleme yapanlar da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 31 Ocak 2018; 23:35:54 >
  • edited

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 18 Şubat 2018; 12:24:6 >
  • arkadaşlar z1'in sarj soketi gidiciydi tamirciye verelim dedik komple patates oldu şöyle sağlam anakart tamiri yapan bir forum üyesi var mıdır? varsa nickini yazar mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekranım kırık. değiştirmek istedim ama neredeyse 2.el fiyatına para isteniyor.
    işini temiz ve uygun fiyata yapan bir yer var mı. ekran değişecek. bir de emin değilim ama sim kart yuvasında ki dişlerde sorun olabilir. yuvanın da değişmesi lazım.

var mı bildiğiniz yönlendirebileceğiniz bir yer. telefon 6 aydır yatıyor...

• Cihazı sıfırlarken hata oluştu şimdide açılış ekranından sonra cevap vermiyor pc companiondaki adımlarda hiç yardımcı olmadı var mı çözüm bilen?
  • yasartasar Y kullanıcısına yanıt
    Flashtool yardımıyla rom yüklemeyi dene. nasıl yapılacağına dair anlatımlar var googledan arama yap
  • Merhaba,

yaklaşık 4 yıllık cihaz şuanda şarjı hemen bitiyor batarya değişim fiyatı ne kadar bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Merhaba,

yaklaşık 4 yıllık cihaz şuanda şarjı hemen bitiyor batarya değişim fiyatı ne kadar bilen var mı?
    Tahminen 100-150 arasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolyo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler doğubankta yaparlar sanırım bi uğrayım bakalım 100 den fazla çıkmazsa iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Teşekkürler doğubankta yaparlar sanırım bi uğrayım bakalım 100 den fazla çıkmazsa iyi olacak
    Ben yetkili servis ücretini kastetmiştim :) Doğubank gibi yerlerde bataryanın orjinal olup olmadığını anlayamazsın. Bence Bakırköy kvk ya git ellerinde batarya varsa dediğim fiyatlara halledersin işini.

• Ben iki sene kullandım iki senedir de kardeşim kullanıyor, hala canavar gibi

• Tek can sıkıcı tarafı tıpaları çabuk bozuldu ve su geçirmezlik hayal oldu.

• Tıpayı değiştirdim ama eskisi gibi olmadı

• ben ekranı hala değiştiremedim 250 tl altına fiyat bulamadım.
    işin komik tarafı sadece ekran değişmem gerek ama kime gitsem hep kasayı komple değiştirmek için fiyat veriyorlar.

yok mu bildiğiniz ucuz yollu bu işi yaptırabileceğim bir yer?
  • Rizeli kullanıcısına yanıt
    Ekran değişimi için kasa değiştirmeye gerek yok, bunu neden söylerler anlamak zor. Kuzenim Adana'da özel teknik servis, güncel fiyatını bilmiyorum ama 160-170 civarı tutar muhtemelen sadece ekran değişimi. Yedek parça fiyatları maalesef yüksek. Döviz kurundaki artıştan ötürü son 1 yılda maalesef belirgin şekilde hissediliyor yedek parça fiyatlarındaki artış.

Ya tlf bozuk ama ekranı sağlam Z1'leri/çıkma ekranları bulacaksınız malum siteden ve onu taktıracaksınız sadece işçilik ücreti ödeyerek ya da telefoncu telefoncu dolaşacaksınız en uygun fiyat için.
  • bu hafta içi doğubank ta işim var. eğer orada istediğimi bulamazsam senin kuzene postalarız artık :D
  • sürekli facebook durdu hatası alan var mı?
  • Z serisini çok seviyordum. Sırf öbür seriye geçtiler diye Z5 almadım

• 
Sayfa: önceki 12971298129913001301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.