Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z1 KULÜBÜ ★ (1298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.113
Cevap
122
Favori
858.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevindim Z1 kullanıcılarına bu özelliğin gelmesine. Z1'den sonra şu anda XZ1 kullanıyorum. Yeni aldım telefonu. Z1 taş gibiydi, buda inşallah uzun yıllar beni götürür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Arayüz güncellemesi telefonu 2 adım öne çıkarmış. Biz kullanıcılarada değişiklik oldu senelerdir aynı arayüzden sıkılmıştım

güncelleme sistem update üzerinden mi geldi?
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Ayarlar telefon hakkında şeklinde yazılım güncellemeye girdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Bende 1 yıldan fazladır C6902 modeli mevcut, herhangi bir sistem güncellemesi almadım. Acaba siz daha önceki güncellemeleri mi almamıştınız?
  • Hocam merhaba
    Kusura bakmayın yurt dışınd olduğumdan pm atamıyorum. Ben o cihazı bi öğrenciye verdim ekran taktırdı kullanıyor.
  • Arslan Mustafa kullanıcısına yanıt
    canın sağolsun :) iyi akşamlar
  • benim z1'de iyice gitti elinde eski z1 cihazı olup vermek isteyen olursa çok iyi olur. kasam sıkıntılı, cam soyuluyor, anakart vs çeşitli sorunlar var cihazda.
  • Benim de pil öldü, değişmesi şart. Şuan Almanya'dayım ebay, Amazon gibi sitelere bakıyorum orijinal batarya yok. Satılanların da yorumuna bakıyorum, maalesef sorunlu hep. Çıkma temiz batarya da bulunmaz sanırım. Tamirciye gitsen 20 Euro'ya değişim yapacak ama ikinci el sağlam ürün zaten 40-50 Euro'dan başlıyor. Şuan bilgisayara USB ile bağlı şekilde çalışıyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Szgnmtluca

canın sağolsun :) iyi akşamlar

Sağolasın :) İyi akşamlar.
  • Orjinal batarya bulabilen var mı arkadaşlar servise göndersek en az 120 fiyat çekecekler batarya tamamen öldü 2-3 saat falan dayanıyor %70 80 lerde kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 24 Ocak 2018; 19:57:31 >
  • Brky1905 kullanıcısına yanıt
    Orijinaller de bayat, batarya olayı sıkıntılı bu telefonun. Servisten el altından gelen bataryanın verdiği Max ekran değeri 3s43d. Orijinal bataryanın servise geliş fiyatı da 10 dolardan az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Orijinaller de bayat, batarya olayı sıkıntılı bu telefonun. Servisten el altından gelen bataryanın verdiği Max ekran değeri 3s43d. Orijinal bataryanın servise geliş fiyatı da 10 dolardan az

istediği kadar bayat olsun hocam telefon 1 saatte şarja takmaktan iyidir arkadaş taktırdı 2 gün gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 25 Ocak 2018; 13:54:39 >
  • galiba çin'de buldum :)
    Bu batarya orjinal olabilir mi arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 28 Ocak 2018; 0:30:28 >
    Benziyor orjinale

Olamaz, piyasa satışı yok orijinal bataryanın

• quote:

Olamaz, piyasa satışı yok orijinal bataryanın

Var hem de orjinal sony üretimi imzamı atarım :) Hem de öyle dediğiniz gibi bayat mayat değil 2 günden fazla bekleme süresi veriyor , her bir batarya ölçüm yapılmadan kargolanmıyor... Çin piyasasını nerden biliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 31 Ocak 2018; 12:18:3 >
    Link verirmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sony nin kendi forumunda temsilcisi, dışarıya batarya satışımız yok, orijinal isteyen servise getirsin yazmış, ki ben bunu bataryayı değiştirttiğim yerde de duydum, eleman servisten aldı bataryayı, faturalı. 2 gün bekleme süresi normal, ekran süresi kaç acaba? Bu benim son ölçümüm

• quote:

Sony nin kendi forumunda temsilcisi, dışarıya batarya satışımız yok, orijinal isteyen servise getirsin yazmış, ki ben bunu bataryayı değiştirttiğim yerde de duydum, eleman servisten aldı bataryayı, faturalı. 2 gün bekleme süresi normal, ekran süresi kaç acaba? Bu benim son ölçümüm

Dostum bu bataryayı zaten sony Çin'de üretiyor.Çin gibi bir yerde orjinali bulmak çok da zor değil. Burda da çoğu yedek parçanın satışı yok diyorlar ama var işte...

Linki ver de bir bakalım. Almaya değerse alalım biz de.
  • 
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.