Şimdi Ara

SONY XPERIA™ Z1 ROOT REHBERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
6
Favori
9.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KY23

Peki Apple'a jailbreak yapınca Garanti'den çıkıyor buda çıkıyor mu root yapınca

Sadece root yaparsanız çıkmaz ama bl kilidini açıp kernel falan yüklerseniz çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• hocam saolasınız anlattıklarınızı harfiyen yaptım işlem tamamdır
  • çok çok teşekkür ederim arkadaşlar anlatımlarınız hepsini yapdım şuan için başarılı kamerayı henüz kullanmadım extra paylaşımlarınız olursa yeni özelikler sevinirim...

• Hocam mükemmel insanlarsınız şu ramazanda duamızı aldınız bu rehberi hazırladığınız için çok teşekkür ederim.Allah sizden razı olsun hem düzgün bir dille hemde resimlerle anlattığınız için.
    ek olarakta birçok arkadaşın dediği gibi 4k ,timeshift ve 15- 20mp superiorauto falan gibi özellikleride eklemeyi resimli olarak anlatırsanız çok makbule geçer.Şimdiden tekrar teşekkürler.

edit:Eklenmiş zaten teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 3 Temmuz 2014; 0:22:10 >
  • Hocam merhaba ben yukarıdaki işlemleri yaptığımda oldu fakat telefonum sürekli reset atıyor ve kendi kendine kapanıyordu.Şimdi orjinal roma döndüm sorum şu olacak yukarıdaki şekilde root yapsam sadece deodex pakaeti benim romda etkili olurmu yoksa her ülkeninki farklımı benim orjinal rom mea arabic şimdiden çok teşekkürler.
  • magnificent6134 M kullanıcısına yanıt
    Konudaki Generic TR romu yükleyip üzerine yine konudaki Deodex dosyasını flashlarsanız sıkıntı olmaz. Ülke romları arasında farklılık olabiliyor bu yüzden sıkıntı çıkarmış olabilir. Konudaki Deodex dosyası orjinal TR rom için hazırlanmış.
  • Hocam ben bu dosyaları tel hafızasına atıp yapıyorum işlemleri acaba ondanmı kaynaklanıyor bu sorunlar telefonun kendi kendine resetlemesi.
  • magnificent6134 M kullanıcısına yanıt
    yükleme den önce wipe işlemini yapıyormusunuz ?
  • lockeddualrecovery linki ölmüş fakat alternatif olarak eklenmiş.

ndr utils root işleminden sonra birde bu geldi acaba ne işe yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 3 Temmuz 2014; 15:27:14 >
  • Pankhet kullanıcısına yanıt
    Wipe Dalvik Cache yapıyorum. Herşeyi yaptım Şimdi gene reset attı kafayı yicem ya.
  • recovery modlarına geçişinizi sağlayan bir uygulama telefonu açarken girebildiğiniz için recovery moduna ses açma veya ses kısma kombinasyonları ile.
    bu uygulama ile telefon açıkken twrp yada cmw modlarından hangisine ulaşmak istiyorsanız ona yönlendiriyor.
  • Leprikorn L kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu 4K video ve Time Shift video yükleme olayını tarifine göre yaptım ben yalnız şöyle bir durum var.

''3-Kurulum için sağlıklı olması açısından gelen ekranda "Wipe-->Advanced Wipe-->Dalvik Cache" kısmına tik koyarak "Swipe to Wipe" diyoruz ve ana ekrana geri dönüyoruz.(Bu işlem sonucunda telefonun fabrika ayarlarına döneceği aklınızda bulunsun.)''

Burda söylediğin gibi sadece Dalvik Cache yaptım fakat telefon fabrika ayarlarına dönmedi! Onun haricinde işlemler sorunsuz oldu ve kamera özellikleri yüklendi.
    Sadece telefonu ilk açtığımda Xperia ana Sayfası Durdu uyarısı verdi bir kere sonra normal devam etti şu an sıkıntı yok gibi.

Yani sonuç olarak ya sen eksik söylemişsin Wipe olayını ya da fabrika ayarlarına dönüyor bilgisi yanlış.
  • tolyo kullanıcısına yanıt
    Tşk. Uyarıyı kaldırdım. Xperia Ana Sayfa hatasını bende de verdiği olmuştu ama dediğiniz gibi sonradan bir sıkıntı olmuyor.
  • tolyo kullanıcısına yanıt
    Bütün uygulama ayarlarınınz sıfırlanır.fabrika ayarlarından kastım o idi wipe yaparken datayı da secerseniz komple sıfırlanır.
    Xperia ana sayfası durduruldu Hatası verirse tekrar uygulamalar -tümü kısmından Xperia Anasayfa yı bulup verileri temizleyin.sorun kalmıcaktır.

• Hele şükür sağlam bir anlatım buldum sağol. eline sağlık

• guzel baslik, tesekkurler

• Leprikorn L kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardeşim ne demek.

• Pankhet kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dediğini bi deneyeyim sağolasın.

• Hocam Merhaba

Ben telefonuma son sürümü yükledim 4.4.4 sürümünü ve şu anda ahize sorunu mevcut konuşma sesim bana yeniden geliyor ve dokunmatik bazen sapıtıyor mesaj yazarken büyük sıkıntı oluyor bu root ile o sorunlar ortadan kalkarmı deneme yapan varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.