Şimdi Ara

SONY XPERIA™ Z1 ROOT REHBERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
9.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • root ile gitmiyor, unlock bootloader ile gidiyor, artık onun da çaresi var ama
  • Leprikorn L kullanıcısına yanıt
    Yaptım kardeşim saol. Trinity rom ve kernel kurdum, görünüm çok güzel oldu :)

Yalnız servise göndermem gerek, mecburen eski haline getirmem gerekecek. Backup.Ta ile geri yükleme yapıcam ama windows 10 kurduuğum için sanırım hata verdi. Başka bi bilgisayardan çözecez artık :)
  • ilk mesajdaki işlemlerden sonra super mod kurdum. sonrasında z2 ve z3 ten portlanan cybershot, vivid, stere sound, backup and restore programlarını kurdum, güzel oldu telefon. aslında her z1 e lazım bu programlar, flaşlayıp kuruyorsunuz, detaylı anlatım xda de
  • Arkadaşlar merhaba telefonumu neden rootlıyım?Yani rıotlayınca neler yapabileceğim
  • SO Falcon S kullanıcısına yanıt
    Telefonun donanım olarak desteklediği, yazılımla kısıtlanan özelliklerini açığa çıkarmaya yarıyor. Örneğin z2 ve z3 için yayınlanan bazı programlar z1 için verilmedi. Root ve diğer yazılımlar sayesinde bu programları sorunsuz z1 de kullanmak mümkün. Örneğin ben, z1 ile kulaklık takmadan stereo müzik dinliyorum. Ses çıkışı yaklaşık 1 kat arttı, kulaklık takmadan radyo dinliyorum, gibi. Tabi bunlar rootlayınca hemen olmuyor, ilgili programların yüklenmesi gerekiyor, az ingilizce bilen biri, xda de belirtildiği gibi tıkır tıkır yüklüyor, sorun çıkarsa da, windowstaki geri yükleme gibi, aldığınız yedeğe geri dönüyorsunuz. Telefon, rootsuz da çok iyi, root, fazlasını isteyenler için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Telefonun donanım olarak desteklediği, yazılımla kısıtlanan özelliklerini açığa çıkarmaya yarıyor. Örneğin z2 ve z3 için yayınlanan bazı programlar z1 için verilmedi. Root ve diğer yazılımlar sayesinde bu programları sorunsuz z1 de kullanmak mümkün. Örneğin ben, z1 ile kulaklık takmadan stereo müzik dinliyorum. Ses çıkışı yaklaşık 1 kat arttı, kulaklık takmadan radyo dinliyorum, gibi. Tabi bunlar rootlayınca hemen olmuyor, ilgili programların yüklenmesi gerekiyor, az ingilizce bilen biri, xda de belirtildiği gibi tıkır tıkır yüklüyor, sorun çıkarsa da, windowstaki geri yükleme gibi, aldığınız yedeğe geri dönüyorsunuz. Telefon, rootsuz da çok iyi, root, fazlasını isteyenler için

Anladım teşekkür ederim daha 2 aylık telefon Android l den sonra yaparsam yaparım yardımınız için teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha kolay ve Kısa yolu yokmu meşaketli bir uğraş.. Jailbreak gibi basit ve kolay olsa iyiydi :(
  • Newroot var, usb hata ayıklama açık olarak bağlıyorsunuz, gerisini o hallediyor

• Telefonda hangi rom olduğunu nerden bakabilirim?

• kreuzberg12 kullanıcısına yanıt
    ayarlar > telefon hakkında girerseniz görürsünüz hangi rom hangi android sürümü hangi kernel var hepsi orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankhet

ayarlar > telefon hakkında girerseniz görürsünüz hangi rom hangi android sürümü hangi kernel var hepsi orda.

Hangisi rom hocam?

screenshot alıp koyarsanız resmi yardımcı olabilirim. custom rom mu kullanıyorsunuz yoksa sony nin kendi romu nu mu kullanıyorsunuz.
  • quote:

screenshot alıp koyarsanız resmi yardımcı olabilirim. custom rom mu kullanıyorsunuz yoksa sony nin kendi romu nu mu kullanıyorsunuz.

Teli taylanndan almıştım orjinal kullanıyorum şimdi tr rom mu var tayland rom mu var?

• Buraya yazayım, z1 başlığında root yazınxa tüyleri diken diken olanlar var. Unlock kodu alınca, bu açmış oöduğunuz anlamına gelnez ki. Neticede ta restore edildiğinde tlf ilk haline geliyor vr bl locked oluyor, DRM vs de duruyor. Xda dahil çoğu sitede, garanti gitmez diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kreuzberg12

quote:

Teli taylanndan almıştım orjinal kullanıyorum şimdi tr rom mu var tayland rom mu var?

Bildiğim kadarıyla, orijinal ise, sizde rom değil firmware var, 108 vs. Bir de tayland tan aldığınıza görr, tr tpm yüklü olması için bir sebep yok

nereden aldıysanız oranın rom u vardır. sıkıntı nedir hocam ?
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için saolun denemek lazım. bir soru daha sorayım kodu unutursak backup ta yapıp garantiye yolladıktan sonra bl yi tekrar nasıl açabiliriz :)
  • Pankhet kullanıcısına yanıt
    Bi sıkıntı yok hocam sadece arada dokunmatik sapıtıyor

romla bir alakası yok onun garantisi yoksa çözecek bir durum da yok sanırım garantiye yollamanız gerekli.
  • Pankhet kullanıcısına yanıt
    Kodu tekrar isteriz hocam, daha önce göndermiştik ya diyeceklerini sanmam ;)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.