Şimdi Ara

SONY XPERIA™ Z1 ROOT REHBERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
9.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar meraba bende z1 var son sürümden önce rotum vardı sonra güncelleme yaptım pcden root gitti haliyle tekrar rootlamaya çalıştım fakat bir türlü yapamadım. Romuda tekrar flaşhladım fakat. komut ekranındaki hata mesajı bu. TR romu yükleyip denesem root olur mu acaba bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

SONY XPERIA™ Z1 ROOT REHBERİ
  • Mavi-_-86 M kullanıcısına yanıt
    Konudaki root anlatımı 108 versiyonu için geçerli. 108 versiyonunu flashlarsanız tekrardan root olacaktır.
  • Anladım hocam peki 157 için root işleminin çıkması uzun sürermi rootsuz telefonda çekilmiyor :( tekrar 108 e dönüp rootlayıp daha sonra 157 yi flaşh tool ile yüklesek root yine gidermi acaba ?
  • Bir sorum olacak 2 tane v8 var biri 20mp diğeri 8mp
    Sorum şudur v8 8mp yüklemeye gerek var mıdır?
  • Yazdıklarınızı Easyroot a kadar sorunsuz uyguladım ancak easyroot ta Problem çıktı bir türlü yapamıyorum win7 kullanıyorum antivirüs devre dışı telefon Ayarları istediğiniz gibi easyroot un yeni sürümü nü de denedim sorun ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahisar -- 12 Ocak 2015; 16:18:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • downsoon D kullanıcısına yanıt
    Çift tıklama nasıl düzgün, sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu?
    Batarya süresine etkisi nasıl oluyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakbölge -- 24 Ocak 2015; 3:49:31 >
  • ya arkadaşlar bende su an sony xperia z1 var 4.4.4 c6903 157 sadece root atmak istiyorum sabahtan beri araştırıyorum bulamadım lütfen bir yardımcı olun
  • ben denedim biraz sıkıntılı çalışıyor tekrar pc com orjinali yükledim z1 157 ile root olmuyor eski sürümü flashtool ile yüklemen gerek
  • BURADAN kolayca root etmek mümkün nihayet
  • Bikaçgün önce kai diye z1 için portlanmış bir z3 romu buldum. Performans ve satabilite güzel, kamera mükemmeldi. Z1 in mamerasının bu kadar kaliteli çekim yapabildiğini görmek çok iyitdi. Hani şeytan dürttü derler ya aynem öyle bir tane z1 için hazırlanmış 5.02 lollipop rom gördüm, indirdim yükledim restart attım, telefon gitti. Cihazı ne pc comp. yazılımı görüyordu ne de flashtool. Cihazın 2 saniye ekrannışığı yanıyor bir hata yazısı çıkıyor geri kazanıyordu. Uğraşa uğraşa sonunda stok romu atmayı başardım. Telefonum çökmesinin sebebi yüklü cwm min lollipop ile uyumsuz olmasıymış. Artık tövne dedim root olayına, tavsiye etmiyorum. İlla rootlayacağım derseniz nasıl yapılacağı aşağıdaki linkte.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100103329&p=1#100103329

• 157 üzerine mi kai rom yaptınız çünki ben 157 üzerine kai rom attım telefon açılmadı ancak buradaki stok rom la flashlayıp kurtarabildim
  • towelroot hata veriyor. this phone isnt currently supported diyor. onarma yaptığım tertemiz telefonda diyor bunu.
  • SeLam ArkadasLar Umarim Dogru yere Mesaj atiyorum.Dunden beri uyumadimm Delircemm Cildircam Size fransanin baskenti paristen yaziyom burda anlayan telefoncuda yok Eski kullanmis oldugum samsung cihazina cm turu roomlar yukledim Basit Ama bu sony Z1 (C6603) Cihazina Root yapmak istiyom Roottan Sonrada Cm 12yi, yuklicem. Ama Root ve cwm dosyalarini bulamadim bu konudaki Root benim telefona olurmu yardimci olursaniz Cok mutlu olurum iyi Forumlar dilerim

Model: Sony Z1 ( C6603 )

Android surumu:4.4.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: khramn

Bikaçgün önce kai diye z1 için portlanmış bir z3 romu buldum. Performans ve satabilite güzel, kamera mükemmeldi. Z1 in mamerasının bu kadar kaliteli çekim yapabildiğini görmek çok iyitdi. Hani şeytan dürttü derler ya aynem öyle bir tane z1 için hazırlanmış 5.02 lollipop rom gördüm, indirdim yükledim restart attım, telefon gitti. Cihazı ne pc comp. yazılımı görüyordu ne de flashtool. Cihazın 2 saniye ekrannışığı yanıyor bir hata yazısı çıkıyor geri kazanıyordu. Uğraşa uğraşa sonunda stok romu atmayı başardım. Telefonum çökmesinin sebebi yüklü cwm min lollipop ile uyumsuz olmasıymış. Artık tövne dedim root olayına, tavsiye etmiyorum. İlla rootlayacağım derseniz nasıl yapılacağı aşağıdaki linkte.

bende de aynı şekilde oldu uraşa uraşa 108 sürümü yükledim sonra yine kai romu yükledim ve şu an jai romla yola devam.

• Slm geri donus icin tsk ederim. Millet yazilim yazip program yapiyo biz yukleyemiceksek bosa yaziyos (: Pess yok ustat yapacam isterse cöpe gitsin Basarirsan nasil yaptigimi yazarim Bu arada link Dediniz link vs Göremedim
  • arkadaslar z1 güncelemme geldi kurdum fakat bekledigim özelligi bulamadım birtürlü varmıdır yokmudur siz bilirsiniz.

Tap 2 wake bu özellik varmıdırı ? bunu kullanmak için root etmemmi gerekecek. şimdiden tskler.
  • Yeni güncelleme (lollipop) üzerine yapılabiliyor mu?
  • bortecinem B kullanıcısına yanıt
    Hayır anlatım kitkat .108 sürümü için geçerli. Pre rootlu lolipop anlatımını vakit bulursam deneyip ekleyeceğim bi kaç gün içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leprikorn

Hayır anlatım kitkat .108 sürümü için geçerli. Pre rootlu lolipop anlatımını vakit bulursam deneyip ekleyeceğim bi kaç gün içinde.

Şunları buldum ama ingilizcem yeterli olmadığı için yapamadım. Bir bakar mısın?

http://forum.xda-developers.com/xperia-z1/general/root-xperia-z1-c6903-14-5-0-242-android-t3089466#post60326200

http://techchomps.com/root-14-5-a-0-242-android-5-0-lollipop-on-sony-xperia-z1-compact/

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.