Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 ve Nokia Lumia 1520

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.Lumia 1520 mi yoksa Sony xperia Z1 mi?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMRE4488 -- 27 Şubat 2014; 19:30:09 >

• Ay sonu dünya mobil kongresi tarzı bişey olucak. Orda yeni modellerin tanıtılması bekleniyo tabi haliyle eski modellerin fiyatları düşecektir. 1 ay sonrda tekrar satarsan ne kadar zarar ediceğini bilmem ama zarar ediceğin kesin.
  • Peki o fiyat aralığında ne öneriniz olur. ikinci el alacağım sık telefon değiştiğim için fazla zarar etmek istemem
  • O fiyata z1 g2 gibi amiral gemilerine bakabilirsiniz. Fakat benim önerim ucuz bişey alıp 2 3 hafta takılın yeni modelleri görünce fikriniz değişebilir. Daha az zarar etmiş olursunuz.
  • LG G2 kullandım son olarak da Lumia 1020 kullandım.Ancak şu anda nedense Androide dönmek istemiyorum windows phone 8 alıştım sanki takılma donma yavaşlama kasma hiçbir şey yok ki çift çekirdekli 1020 de bunu yaşatıyor.Bakalım inşallah 1600 civarı Lumia 1520 bulurum sıkıntı kalmaz
  • Lumia 1520 eksikler var ama 8.1 ile daha iyi olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erıs kullanıcısına yanıt
    Ben onu sorun etmiyorum yani mükemmel akıcı bir telefon Ben LG G2 nin takıldığını gördüm ve soğudum cihazdan bu yüzden Lumia 1020 aldım ve sonra Tekrar dönmek istedim androide Z1 incelemem de aslında hiç te lazım olmadığını gördüm bakalım zaman geçsin bir iki haftaya 1520 ikinci el piyasasına düşerde alım yaparız
  • ben 2 saat önce nokia nin camera performansını izledim harika gerçekten tek kelime ile ve dört çekirdekli olması mükemmel ötesi olmuş. Bence nokia yi al hiç düşünmeden sony falan hikaye kalıyor nokianin yanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g2 dedikleri cihaz daha 4.4 almadı nokia al sen böyle ikinci el

• mlkgnc kullanıcısına yanıt
    Lumia 1520 alacağım kararım kesin ancak 6" den biraz korkuyorum.Ancak boyutlarına baktığım zaman Note 3 den çok büyük değil.İnşallah biraz ikinci ele düşer de alırız şu anda bir tane ikinci el var...1500 lira cepte biraz daha biriktireyim inşallah 1520 alacağım. Dediğim gibi tek korkum 6" olması
  • alışırsin hocam takma kafana :) bende htc one aldığımda ulan ne halt yedim de aldım bu teli demiştim büyüklük olarak sonra alıştım tabi iyiki almışım dedim

• telefonun kullanımına zamanla alışırsın, sorun olmaz
  • Windows phone çok kullanışlı değil ama yinede sen bilirsin ben G2 almanı tavsiye ederim.
  • kaan262626 kullanıcısına yanıt
    G2 kullandım 2 ay kadar plastik bir kasa oldugu için ve piyasası baya bir duştugu için sattım.Bugun Sony Xperia Z1 aldım.İnşallah sorunsuz kullanırım.Tesekkurler yorumlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMRE4488 -- 15 Şubat 2014; 15:53:56 >
  • EMRE4488 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan ne kadara aldın telefonu?
  • turkcell bayinde bir aylık tertemiz Z1 gordum ve 1600 liradan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMRE4488 -- 27 Şubat 2014; 19:31:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.