Şimdi Ara

SONY XPERİA Z2 JİLATİN SORUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [MERHABA ARKADAŞLAR. BUGÜN SONY XPERİA Z2 ALDIM. TELEFON SÜPER FAKAT İLK GÜNDEN ALDIĞIM TELEFONU BATIRDIM. TELEFONUN KUTUSUNDAN ÇIKTIĞINDA JİLATİNSİZDİ. TABİ İÇİNDE BİR ADET JİLATİN VARDI. FAKAT BEN JİLATİNİ TAKAMADIM. DİREK AÇTIM VE TELEFONA YAPIŞTIRDIM. JİLATİNE TOZ BULAŞTI HER TARAFI BALANCUK OLDU. YA DAHA İLK GÜNÜ PÜRÜSSÜZ EKRAN OLACAĞINA BENİM DANGALAKLIĞIMDAN TELEFONUN EKRANINI BERBAT ETTİM. ŞİMDİ SORUM ŞU ARKADAŞLAR. BEN DIŞARDAN JİLATİN ALIRSAM İLKİNİN KONFORUNU VERİR Mİ? ÇÜNKÜ ÇOĞU ARKADAŞIM ORJİNAL GİBİ OLMAZ DİYORLAR. ORJİNALİ GİBİ KAYMAZ DİYORLAR. O RAHATI O KONFORU VERMEZ VS VS. SİZCE ESKİ KONFORU VERMEZ Mİ ? NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? MORALİM GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ. 2000 TL BAYILDIM BEN BU ÜRÜNE TABİİ HEDİYELERİ FELANDA VARDI. DAHA KULLANAMADAN BU VAZİYETTEYİM. TÜM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR. ZENGİN FELANDA DEĞİLİM HANİ KİM BİLİR KAÇ YIL BU TELEFONU KULLANACAĞIM. ALDIĞIM ZAMAN BİR ŞEYİN EN İYİSİ ALIRIM VE UZUN SÜRE KULLANIRIM. KISACA TEKRAR SORAYIM. ORJİNAL GİBİ OLUR MU? ORJİNAL SATAN BİR YER VAR MIDIR? NEREDEN VE NASIL ULAŞIRIM. LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR LÜTFEN.

• baba gece gece ne tribe girmişsin yahu.
    git bir telefoncuya.al bi jelatin.taksın.
    hayır zaten ilkini kullanamamışsın ki çok kötü bir jelatin alsan sanki farkı anlayabileceksin.
  • kardeşim rahat ol jelatinlerin hepsi aynı değildir ama kalitelisini ve ekranına uygun olanı bulmalısın kısaca 2000 tl çöpe gitmedi giden 5 tl lik bir poşet.Git yenisini al.Arkadaşlarının ne dediğini de takma kıskançlıklarından öyle demiştirler.Sony kendi üretmiyor bu aksesuarı.Onlarda hazır alıyorlar :) tek farkı üzerinde sony yazan beyaz etiket olur senin alacağında bu yazmaz :)
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    Öncelikle zahmet edip cevap yazdığın için teşekkür ederim. Öyle diyorsunda para kolay kazanılmıyor bu devirde. İlkini kullanamamışsın demişsinde şöyle bir şey diyeyim. Şu anda telefondaki jilatin takılı zaten. Yağ gibi kayıyor. Sadece ekranı açtığım zaman o baloncuklar sinirimi bozuyor. Ekran mükemmel derecede güzel. Tabi o baloncuklar olmasa. Ayrıca daha önce kullandığım telefonda aynı bu şekildeydi. Zamanla kenarda açıldı tabi jilatin. Telefoncuya götürdüm. Taktığı jilatini görmen gerek. Kaymıyor. Aynı şekilde tanıdğım iki üç kişininde başına böyle bir şey gelince o yüzden merak ettim sordum. Hepsi mi böyle yoksa biz ucuz yerlerden alıyoruz diyemi. Ör : 5-10 Tl. Son olarak gece gece ne tribe girmişsin demişsin ama dediğim gibi telefonu yeni aldım işte 10-15 saattir benimle. Hadi neyse 1 yıl geçer bir şey demem. Sebebi budur. Başka bir şey değil.
  • YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    Zaten bende adam gibi bir jilatin nerede bulunur onu soruyorum :) Yukardada dediğim gibi telefonu doya doya kullanmadan böyle bir durum başıma geldi. O değilde takmasıda kolay bir şey de değil. Telefoncuya gittiğimiz zaman onlar bile zor takıyor. Hayır anlamıyorum niye takıpta satmazlar şunu? :)
  • Al bi tane cam ekran koruyucu 70-80 lira verip ,hem cihazının kırılmasını önler hemde şık duruyor ,naylon jelatinlerle ugraşma.
  • Bakacağız :)
  • forumer123 F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim cidden tribe girmişsin bende daha 2 hafta önce aldım telefonu içinden çıkan koruyucuları çöpe attım bir şeye benzemiyor onlar berbat zaten :) gittim 50 tl ye cam koruyucu taktırdım düşmeye kırılmaya dayanıklı hemde senin deyiminle ekran yağ gibi kayıyor sakin ol :D
  • Durumun çok vahim dostum herşeyi böyle büyütürsen ALLAH bilir ama çok yaşamazsın gibime geliyor. :D
  • Git telefonu onu yıka ardından jelatin tak eskisi gibi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 10 tl ye takıyorlar işini bilen telefoncular var gerçekten baloncuk bırakmadan takanlar var bencede takma kafana git jelatini taktır uğraşma :)
  • Jelatin e ile yazılır. Hiç mi bir şey okumuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

Jelatin e ile yazılır. Hiç mi bir şey okumuyorsunuz?

+1 ek olarak zaten üzerinde kendi jelatini var. Neden ek bir jelatin daha?
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Şaka mı bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumer123

Şaka mı bu :)

Yoo ciddiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.