Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1921. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
207
Favori
1.236.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19191920192119221923
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güle güle kullanın hocam, bende yedek olarak 2 adet çıkma ekran bulunmakta, bir siteden zamanında tanesi 180 liraya gelecek şekilde sipariş etmiştim. Ali Express'ten aldığım ekrandan istediğim verimi alamayınca başka bir yerden buldum ve malzeme kalitesi olsun, renk kalitesi olsun, parlaklığı olsun, tepkiselliği olsun hepsi orjinali gibi olması gereken standartlarda.
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
     ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★hocam bu 10388 uygulaması nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Hocam hiçbir OS'i 3 aydan daha uzun bir süre boyunca kullanmadığım için ilk kez karşılaşıyorum böyle bir şeye fakat yabancı kaynaklara göre yakın bir zamanda uygulama sildiyseniz cihazdan bu işlemin kaydı pil kullanımınıza bu şekilde düşüyormuş. Bir sonraki dolumda da aynı şeyi görüyorsanız o vakit bir format atmaya ihtiyaç var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Hocam hiçbir OS'i 3 aydan daha uzun bir süre boyunca kullanmadığım için ilk kez karşılaşıyorum böyle bir şeye fakat yabancı kaynaklara göre yakın bir zamanda uygulama sildiyseniz cihazdan bu işlemin kaydı pil kullanımınıza bu şekilde düşüyormuş. Bir sonraki dolumda da aynı şeyi görüyorsanız o vakit bir format atmaya ihtiyaç var
    Eyvallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok teşekkürler hocam, sağolun. Orijinal çıkma ekran uygun fiyata denk getirildiği takdirde en doğru tercih tabiki. Dediğiniz gibi yan sanayilerin en iyisi bile orijinali kadar kaliteli görüntü vermiyor. Ama beklediğimden de iyi çıktı, hakkını vermek gerek

•  ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★

Kimler devam ediyor halan? 1 ay sonra 5. yaş gününü kutlayacağım.
    selam
    bundan 1 hafta onceye kadar z1 kullanıcısıydım her türlü romu kullandım z2 yi arka kapak,çerçeve ekran ve pilini değiştirdim eğer stabil ve sağlam bir rom bulamazsam satarım android 8ve9 dan başkakullanamıorum. z2 de rr 8.1 kullanıyorum stabil değil sizin romunuzu gördüm gayet güzel ve stabil duruyor ancak kurma aşamasında zorluk çekiyorum yardım edermisiniz? (ne yazıkkı d6502 kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frk ömer21 -- 27 Mayıs 2019; 15:15:38 >
  • frk ömer21 F kullanıcısına yanıt
    Hocam dün size dm den de yazdım da bana face veya telegramdan ulaşabilir misiniz. Facebook ismim Burç, telegram ismim @BRC_KHAN. Profil resmim forum avatarımın mavilisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 28 Mayıs 2019; 14:7:48 >
  • Z2 telefonum sanki yavaş sarj oluyor orjinal sarj aleti kullanmama rağmen. Z2 kullanan varsa bilgilendirir mi şarj kullanım süreniz ne kadar, acaba bataryamda veya sarj etme yerinde sorun mu var ?

Bazı sarj kabloları uyum sağlamıyor temazsızlık yapıyor, ama başka şarj aletleri tam oturuyor ve sıkıntısız bir şekilde şarj ediyor.

• Hocam yaklaşık 110 dk da şarj ediyorum fakat süre yanıltmasın sizi, bende Anker powerport 1+ 18 w q.c. 2.0 destekli şarj cihazı ve rootlu olduğu için de JackOS q.c. 2.0 yaması mevcut. Orjinalde 2 buçuk saate yakın şarj oluyor.

Ben mobil ödeme yüzünden orjinal stock rom geri döndüm sanırım romlu telefonda mobil ödeme sıkıntılı. 2-3.5 saat sarj doldurma süresi alıyorum bazen daha da artıyor bu süre.

• Bu süreçte pili hiç değiştirdiniz mi hocam peki?

Telefonun ikinci sahibiyim benden önce kullanan kişi hiç değiştirmemiş bende değiştirmedim.

• Tek tek XDA'daki bütün 9.0 P romlarını denedim. Hiçbiri stabil durumda değil. Zaten romların hepsi unofficial olarak geçiyor ve pek düzenli güncelleme gelmiyor. 8.1 Carbon romla devam edeceğiz mecbur

• sanane900 S kullanıcısına yanıt
    Carbom rom kurmak için bootleader kilidi açmak gerekiyor dimi hocam?

• Aynen öyle hocam

• sanane900 S kullanıcısına yanıt
    AOSP EXTENDED V6.4 aralarında en stabil çalışanı hocam, uygulama hataları ve ön kamera dışında günlük kullanıma en uygun pie romu

• quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

AOSP EXTENDED V6.4 aralarında en stabil çalışanı hocam, uygulama hataları ve ön kamera dışında günlük kullanıma en uygun pie romu
    Evet, içlerinde nispeten en düzgünleri, en kişiselleştirilebileni ve sık güncelleneni o AOSP Extended olanı hocam.
    Ama o romda da ayarlar kısmını kurcalarken, ekran ve piksel ile ilgili bir seçenek vardı. Ne olduğunu anlamak için o özelliği aktif hale getirdim, sistem çöktü ve dokunmatik işlemez hale geldi.
    Cihazı resetlemek falan da işe yaramıyor. Sıfırdan başka rom atmak zorunda kaldım.

Değişiklik arayanlar deneyebilir ama benim gözlemlediğim kadarıyla hiçbiri 8.1'in yanına yaklaşamıyor stabilite konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 5 Haziran 2019; 17:22:13 >
  • merhaba arkadaşlar,stock rom kurdum telefona magisk nasıl yükleyebilirim? bir kere denemiştim yapamamıştım normal root atmıştım magisk kurulmuyor nedense
  • Bende yapamadım magisk kurulumunu az önce denedim, tekrar stock rom geçiş yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 19191920192119221923
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.