Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1923. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
207
Favori
1.236.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19211922192319241925
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hadi ya flashladım ben onu nasıl dönüş yapabilirim peki?
  • VORVZAKONE kullanıcısına yanıt
    Yine xda'dan herhangi bir orijinal kernel bulup yükleyerek halledersin hocam. Quick Charge açık kernellerden birini yüklersen daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Pixel'de hotspotu şimdi denedim, sorunsuz çalıştı. Anakartın kamera bağlantı yeri kırık olduğu için benim cihazımda kamera çalışmıyor. Kamera ve NFC'yi deneyemiyorum maalesef.
    Onun haricinde denememi istediğiniz bir özellik varsa yardımcı olabilirim

• sanane900 S kullanıcısına yanıt
    Hocam kameradaysa kırık bölge size fazladan kamera yollayabilirim ilgilenirseniz. Ama anakarttaki pinler yamulduysa geçmiş olsun. Ek olarak şuan için özelleştirdiğim 8.1 karbonda takılıyorum sıkıntısız. Daha da özelleştirmeye devam edeceğim vakit buldukça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 25 Haziran 2019; 16:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Hocam kameradaysa kırık bölge size fazladan kamera yollayabilirim ilgilenirseniz. Ama anakarttaki pinler yamulduysa geçmiş olsun. Ek olarak şuan için özelleştirdiğim 8.1 karbonda takılıyorum sıkıntısız. Daha da özelleştirmeye devam edeceğim vakit buldukça.
    Anakart pinleri kırık malesef. Ankara'daki teknik servisler hurda anakartların pinlerini benim telefonun anakartına lehimleyip tamir etmeyi deneseler de hiçbiri tam olarak başaramadı. Kamera çalışsa bile hiçbirinde odaklama yapamadı. Ben de Z2'yi yedek telefon olarak kullandığım için çok da üstüne düşmedim.
    Sizin çalışmaları da XDA'da görmüştüm hocam. Ayrıca XZ1 ve Z5 deneyimlerinizi de HWP'de izlemiştim.

hocam pek bilmiyorum da onu da mı twrpden flashlıycam??
  • quote:

Orijinalden alıntı: VORVZAKONE

hocam pek bilmiyorum da onu da mı twrpden flashlıycam??
    Aynen hocam

Hocam enpara uygulaması sizde de böyle mi cekinip giriş yapmadım sıkıntı olur mu?  ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VORVZAKONE kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde görünüyor. Güvenlikle ilgili bi sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum hocam.
     ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★

Tamam hocam demek ki güncelleme gelmiş sabah çünkü kullanmıştim böyle değildi arayüz o yüzden endiselendim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam şimdi Z3 topluyorum yaptığım romu Z3'te de test edebilmek için. Sırası ile tüm Z serisini ele almak gibi bir hedefim var, bakalım.
  • Arkadaşlar son 2 gündür 128 gb'lık hafıza kartı 0 bayt olarak gözüküyor. Normal kullanımda bir şey olmuyor ama Spotify ile müzik çalara girdiğimde uygulamalar donuyor ve hafıza kartı birden 0 b olarak gözüküyor. Kartı çıkarıp taktığımda ise "SanDisk hafıza kartı bozuk" uyarısını alıyorum. Sizce sorun nerede olabilir?

• Arkadaşlar elinde xperia z2 için Sony Orijinal Manyetik Şarj Ünitesi (DK36) olan ve satmak isteyen var mı? cevaplarınız için teşekkürler. ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★
  • cihazı satmayı düşünüyorum da ne kadar ikinci el piyasası
    Dostum ben yeni telefona geçtim. Bu mesajı yeni gördüm.
    Elimde bozuk bir tane z3 var. Sadece ekrana görüntü gelmiyor ama cihaz çalışıyor. kurtarayım diye tutuyorum kenarda ama kaldı öyle hatta koyduğum şifreyi bile unuttum. Bulamazsan bana ses et bir bakayım ben ona tekrar.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Dostum çok teşekkür ederim teklif için fakat elimde şuan için çalışan 2 anakart mevcut fakat 1 tane bile dokunmatiği çalışan sağlam ekran yok, sadece görüntü alabiliyorum. Sanırım ekranını kıran hurdaya çıkarıyor :))

İnanır mısın aynen öyle...
    Diğer z3'ü hala yanımda taşıyorum müzik ve NFC için. Samsung A50 aldım, batarya amoled ekran ve pie güncellemesi dışında nanay. Z3 beni çok güzel idare etti. Ama selfie döneminde piyasa yapamadık :-) ve batarya kullandığın an eriyor. Onun dışında güzeldi telefon.

• Şu görüntü geliştirme özelliğini AOSP romlara bir şekilde entegre edemiyor muyuz?
     ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 10 Temmuz 2019; 14:18:7 >
  • Ben carbon kullanıyorum genel olarak iyi bi ara donma yaptı wipe karı yaptım duzeldi sadece kamera çalışmıyor kamera fv 5 yükledim sorunun şu an experiance nasıl yüklerim Kernek nasıl yükleniyor bilmiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: sanane900

Şu görüntü geliştirme özelliğini AOSP romlara bir şekilde entegre edemiyor muyuz?
    Merhaba hocam carbon 9.0 kullanıyorum experiance a nasıl gecebilrim,Kernel nasıl yükleniyor sıralama nasıl oluyor ,pildurumu nasıl bu rom'un

Birde yeni pil neereden bulabilirim aldıklarım hep çakma

• 
Sayfa: önceki 19211922192319241925
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.