Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1922. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
207
Favori
1.236.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19201921192219231924
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erenyilmaztr

Bende yapamadım magisk kurulumunu az önce denedim, tekrar stock rom geçiş yaptım.
    Merhaba,burada anlatmışlar ama zor gibi gözüktüğü için denemeye çekindim ve bir de ingilizcem pek iyi olmadığı için tam anlıyamadım.
    Eğer işinize yararsa ya da yaparsanız beni de bilgilendirir misiniz?

• VORVZAKONE kullanıcısına yanıt
    Bir göz atıp denerim hocam sizede bilgi veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanane900

1 ay önce 109 ₺ ye almıştım kasayla beraber. Gelen kasada ahize ve kulaklık soketi de kendinden var. Ekran, orijinal ekrandan biraz renk olarak soluk ama genel olarak kalitesi fena değil. 100 ₺'ye daha iyisi alınamaz heralde. Donanımsal özellik olan çift tıkla uyandırmayı da destekliyor.
    Yanında ücretsiz gönderdiği iç kulaklık, kulaklık soketi, cam ekran koruyucu, arka kapak yapıştırıcı ve tamir setini parayla almaya kalksak 50-60 lira tutuyo zaten.

TRY 105.98 18%OFF | 5.2 "LCD Için SONY Xperia Için Z2 LCD ekran dokunmatik ekranlı sayısallaştırıcı grup Yedek SONY Z2 D6502 D6503 D6543 LCD ile Çerçeve
    https://s.click.aliexpress.com/e/cJn8sXApz

Alıntıları Göster
    Hocam bende birkaç kez ekran değiştirdim. Ama aldığım ekranlarda 2 kez dokununca ekran açılmıyor sizin aliexpressden aldığınız ekranın çift tıklaması aktif mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 61zola 6 kullanıcısına yanıt
    Evet, çift tıkla uyandırma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 15 Haziran 2019; 15:24:33 >
  • telefon açılmıyor tekrar kapanıyor ve böyle devam ediyor. daha önce companionla 4 5 kere yapmıştım. ama bu sefer ilk aşamada companion cihaz bağlıyken kilitlendi, bağlı değilken ağ hatası (Xperia Companion, sunucu sertifikasını doğrulayamıyor) veriyor 3 bilgisayarda da. onarıma geçiyorum sorun oluştu diyor.

ne yapmalıyım. şarj oluyor. sorun companionda gibi sanki. en son versiyonu indirdim. kaç kere kaldırıp kurdum, windows update yaptım olmadı.
  • Hocam bana özelden ulaşın, ilgilenelim bu akşam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 18 Haziran 2019; 12:56:10 >
  • Nasipse Xiaomi Redmi Note 7 a gecis yapiyorum. 4 senedir kullandigim Xperia Z2 telefonuma veda edecegim. Satin almak isteyen olursa mesaj atabilir. Kutusuyla beraber verilecektir.

• companionda sorun varmış. bekleyeceğiz artık.

tesadüfün bu kadarı olur ben de note 7ye bakıyordum. thisrock arkadaşım pek araştıramadım nasıl tavsiye eder misin
  • beyler android 9 kurduğum da hep twrp kayboluyor flashlıyorum açılmmıyor selinux devre dışı bırakmam gerek ama yapamıyorum.
  • Xperia Z2 Cihazımı satıyorum arkadaşlar sıkıntısız ve sorunsuz isteyen olursa pm den satış linkini atabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: VORVZAKONE

beyler android 9 kurduğum da hep twrp kayboluyor flashlıyorum açılmmıyor selinux devre dışı bırakmam gerek ama yapamıyorum.
    Pixel Experience 9.0'ı deniyorum ben de birkaç gündür. TWRP 3.2.3.0'ı kurun. Bende açılıyor, problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 22 Haziran 2019; 19:7:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanane900

Pixel Experience 9.0'ı deniyorum ben de birkaç gündür. TWRP 3.2.3.0'ı kurun. Bende açılıyor, problem yok.

Alıntıları Göster
    neyse hocam terminalden hallettim selinux'u
  • aosp 9.1 kurdum telefona fakat uygulamalar donuyor kapanıyor 9 olarak önerebileceğiniz bir rom var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VORVZAKONE

aosp 9.1 kurdum telefona fakat uygulamalar donuyor kapanıyor 9 olarak önerebileceğiniz bir rom var mı?
    Pixel Experience Haziran versiyonunu kullanıyorum. Hemen hemen tüm Pie romlarını denedim. Şu ana kadar denediklerimin içinde en iyisiydi Pixel Experience
     ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 24 Haziran 2019; 21:2:5 >

• sanane900 S kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun yaşıyor musunuz hocam günlük kullanımda? Kamera, wifi hotspot, sosyal medya uygulamaları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Herhangi bir sorun yaşıyor musunuz hocam günlük kullanımda? Kamera, wifi hotspot, sosyal medya uygulamaları?
    Herhangi bir kasma, çökme, yanıt vermeme, reset atma vs gibi stabiliteyle ilgili problem yaşamadım şimdiye kadar hocam. Kullanılabilir durumda yani. Yalnız Play Store'da Instagram uygulaması çıkmıyor nedense. Apkmirror'dan ARM tabanlı bir Instagram apksını elle yüklemek gerekiyor.

hocam bakındım şimdi kurucağım da kernel vermişler bunu da mı twrpden flashlıyoruz onunla ilgili bir bilgi girmemişler??

acil cevaplarsanız sevinirim.
    AICP veya Carbon'u denediniz mi hocam? Onlarda herhangi bir sorun var mı?
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsinde ön kamera ve art arda kamera ile 2 çekim yapınca çökme sorunu var. Carbon batarya boşalması sorunundan geçilmiyor +hotspot ve nfc çalışmıyor. AICP yi test edemedim daha.

• VORVZAKONE kullanıcısına yanıt
    Konuda paylaşılan kerneli kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum hocam. İşlemciye gereğinden fazla hız aşırtması yapmışlar. O kerneli kullanınca cihaz alev topuna dönüyor ve pili su gibi içiyor

• 
Sayfa: önceki 19201921192219231924
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.