Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 lanse edildi: 5.2-inç ekran, Snapdragon 800AB işlemci, 4K video ve dahası... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
4
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• piyasanın en iyisi olmuş kesinlikle. fiyatı muhtemelen 2200-2400 civarı olur. eğer iphone 5S 2000-2500 gibi fiyatlara satılıyorsa bu telefonda o fiyatları hakeder. çünkü iphone dan kesinlikle daha iyi bir cihaz olmuş. android telefonlar içinde adam gibi malzeme kalitesi olan bir tek sony var. bir de buna en iyi özellikleri eklemiş. o yüzden tr ye pahalı bir giriş yapacağını düşünüyorum. plastik yığını s4 bile 1800 den giriş yaptığına göre bu ülkede bu telefon en az 2200 den giriş yapar.
  • taksitler azaldı diye fiyatlar inebilir bence.s5 fiyatı zaten tüm dünyada düşecekmiş.muhtemel 1800'den girer diye düşünüyorum.sony'nin yayılmamasının başlıca sebepleri reklam ve yüksek fiyatlandırma.daha rekabetçi olması lazım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

SONY XPERİA ZL'Yİ YANLIŞLIKLA MI ÜRETTİ ACABA. ÇÜNKÜ O MODELİN ÖN YÜZÜ VE ALT-ÜST ÇERÇEVE BOŞLUKLARININ HARİKA TASARIMINI, SONRAKİ MODELLERDE NEDENSE BİR TÜRLÜ AŞAMADI. Z2'NİN ÇERÇEVE TASARIMI ZL GİBİ OLSAYDI, KUSURSUZA YAKIN BİR TASARIM OLURDU BENCE...

Cercevesi guzel ama kalinligi fazla onunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 26 Şubat 2014; 9:00:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon güzel mi güzel. Ancak fiyatı pek güzel olmaz. 2200'den aşağı gelmez. Bu durumda gene Samsung beğenilmeyen tasarımına rağmen iyi satış yapar. Xperia Z1 bile şu an normal fiyatı 2199 TL. Telefonun güzel olması kadar insanların alabilmesi de önemli. İnsanların kazıklandığını düşünmeyeceği bir fiyattan gelir umarım.
  • Yine ederi en fazla 1500 olan telefonu 2200'den dayayacaklar.

• counter strike 1.5 i kur ve oyna ...

• Güzel ve rakipsiz görünüyor şu anda ancak ,xperia z deki karizma malesef z1 ve z2 de yok
  • Konu olunca ne yazık ki f/p ürünleri çok mümkün olmuyor performansa lafım yok ama fiyatlar tuzlu oluyor. Eğer Sony elini taşın altına atar da bu telefonu 1800 liraya falan çıkartırsa galaxy serisi fanları bile ellerindekileri satıp bu telefonu alırlar. Lakin 1800 liraya ben bile inanmıyorum orası da ayrı tabi. İyimser bir tahminle telefon 2200 liraya burada satılacaktır.
  • peki z1 gibi su geçirmez ve toza dayanıklı mı bu makina? Ben buna LOL kurar penta atarım bro
  • şu telefonun neden xperia ZL gibi tasarımı olmadı ya. Of
  • Su alttaki kocaman bosluga 3 tane tuş koyun bizde ekranı daha iyi kullanalım üsttende az kırpın tel kusursuza yakın olsun zır bişey degil bu sony :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

şu telefonun neden xperia ZL gibi tasarımı olmadı ya. Of

Z2 nin de z deki gibi suya dayanıklı olmayan versiyonunu çıkarması gerekir sony nin o zaman dediğin gibi çok ince çerçeveli bir mmodel ortaya çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

quote:

Z2 nin de z deki gibi suya dayanıklı olmayan versiyonunu çıkarması gerekir sony nin o zaman dediğin gibi çok ince çerçeveli bir mmodel ortaya çıkabilir.

çerçeveler harika. İşte z2 böyle olmalıydı. Olsa varya tadından yenmezdi. Şu çerçeve yüzünden G3 mü diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

quote:

çerçeveler harika. İşte z2 böyle olmalıydı. Olsa varya tadından yenmezdi. Şu çerçeve yüzünden G3 mü diyorum.

Xperia ZL malesef getirmedi sony ,şayet gelseydi z yerine zl yi tercih ederdim. Son derece şık bir model boyutlarıda ideal.Umarım zl nin devam modelinide üretir sony .

• Bence de 10 numara bir cihaz olmuş...
    Ama fiyat beni oldukça aşar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkryvz -- 26 Şubat 2014; 12:31:01 >
  • En süper telefon bile çıksa sanal tuşlu asla almayacagım

• quote:

Orijinalden alıntı: mkryvz

Cihaz gayet başarılı ancak, ön kamera olmaması beni üzdü.
    Eskiden şebeke (3g)üzerinden video görüşme yapardık... gitti...
    Şimdi skype vs ile internetten video görüşme yapıyoruz... O da bu cihazla gitti...
    Eeee? Ne olacak şimdi?

Yine de Z2 güzel olmuş.

Ön kamera var.
  • Illustrious. kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz?
    Ben burada yazdığını görmedim
    SonyMobile

Düzeltme:
    Evet varmış ben gözden kaçırmışım

Cihaz 10 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkryvz -- 26 Şubat 2014; 12:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkryvz

Emin misiniz?
    Ben burada yazdığını görmedim
    SonyMobile

Düzeltme:
    Evet varmış ben gözden kaçırmışım

Cihaz 10 numara.

Evet, 2.2 mp yabancı kaynaklarda da yazıyor.

Ayrıca Sony sitesinde batarya 3000 yazıyor ama aslında 3200 mah..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.