Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 Su Mu Geçiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkcası konu başlığı ne olacak diye bulamadım çünkü o kadar saçma bir durumla karşı karşıyayım ki. Öncelikle durum şu ; 2 gün önce Xperia Z2 aldım bir heves havuza sokayım dedim ama sudan çıktıktan sonra 1-2 saat civarı aramalarda ses net gelirken karşı tarafa ses boğuk boğuk gidiyor sanki hala suyun altındaymışım gibi. Öncelikle merak ettiğim böyle bir olay başına gelen varmı ? İkinci olarak böyle bir durum karşısında ne yapmam gerekiyor ? Son olarak ise eğer telefonda böyle bir ayar var ise ne yapmak gerekiyor ?

• Neyine güvenip suyun altına sokuyorsunuz bu kadar pahalı bir teli merak ediyorum. Suya dayanıklı diyor yüzde yüz korumalı demiyor ki. Neyse geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suya soktuktan sonra açık yerlere su giriyor (hoparlör mikrofon gibi) yani ben yüksek seste müzik açıp çıkartıyorum ama Z2 de durum nasil bilmemem. İçindeki su çıktıktan sonra düzelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu gecirdiyse garantiye girmiyor forumda çok oldu bu olay geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal o. Hoparlörlerin ve mikrofonun kapağı olmadığı için suyun altına sokunca özel bi sistemle kapanıyor sanırım, çıkarınca da düzelmesi için bir süre gerekiyor.

• Onurdogany O kullanıcısına yanıt
    @Onurdogany durum gayet normal 30 dk 1 saat civarı hoparlörler kısık cızırtılı ses verebiliyor cihazın su geçirmiyor düzelecek bir süre sonra merak etme
  • sen telefona su geçirmez diye güvenip suya sokma yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 su kaçtı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefon su geçirmez değil suya dayanıklı telefon firmada bunu belirmiş anlayın artıkk

• Arkadaşım bilip bilmeden konuşmayalım. Firma dayanıklı diye belirttiği ürün Xperia Z idi. Xperia Z1 ve Z2 de su geçirmez diye yazılmıştır.
    Sonymobiel sitesine girerseniz görürsünüz. "Karşınızda Xperia™ Z2
    Su geçirmez bir akıllı telefonda dünyanın en iyi fotoğraf makinesi ve kamerası"
    Hoparlör konusunda ise en geç 3 saat içerisinde düzelir bu. Kullanma kılavuzunda da yazar bu durum. keşke boş kağıt parçası olarak bakmasanız şu kılavuzlara.
    Diğer bir konu ise eğer olurda su geçirirse telefonunuz sony bu durumu hiç umursamaz garanti kapsamına sokmaz bilginiz olsun. Ama Tüketici hakem heyeti ile paranızı kuruşu kuruşuna alırsınız. Zaten forumda benim konum mevcuttur.
  • Şu telefonu suya neden sokuyosunuz diyenler yok mu

Adam suya dayanikli telefon almis tabi suya sokup denicek fotoğraf cekicek. Su gecirirse bu sony nin sorunudur fakat kullanici hatası olarak görüyorlar.

• Hoparlörler ve mikrofonlar kullandıkça açılıyor.

• Sudan çıktıktan sonra 30dk müzik açma derim mikrofon çok normal 1-2 saate düzelir benim telefonda öyle oluyor

• Korkma korkma normal o :) en geç 5 saat içinde düzelir düzelmezse cihazı kapa bir yere koy dinlensin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.