Şimdi Ara

Sony xperia z2 vs lenovo p70

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony z2 bir amiral olmasada kanaatimce, amirallerin bir tık üstü, iphoneların sadece isim olarak bir tık altı.

Benim en merak ettiğim konu ise, şarj konusu bu telefonlarda.
    Artık telefon mobil dünyası kalite ile beraber kullanışlılık için artık şarjn kullanım süresini arttırmayı daha da ön plana çıkarmaya başladılar. Kanaatimce bu uygulamaların başlangıç noktası, iphone 5 serisi ile başladı, i5'teki hataları gören firmalar daha da bir yüreklenip kolları sıvadılar. İnnos d600 gibi çift bataryalı, 5 gün şarj süresi olan telefonlar filan üretilmeye başlandı. En son ise lenovo kendini gösterdi , 4000 mah bataryaya sahip p70 modeli ile.

İşte asıl soru da bu işte, ben şimdi z2 ve p70 arasında kaldım. z2'yi şarj konusunda da gerçekten çok methettiler. Eğer şarj performans konusunda sony z2 çok geride değilse direk katılacağım bu aileye. Aldığım telefonu en az 3-4 yıl kullanmak istiyorum çünkü, 3-4 yıl boyunca da şarj konusunda beni rahatsız etmeyecek bir telefon seçmek istiyorum. Tabii ki de bunda, sony z2'nin kamera performansı da çok önemli etken ama şimdiilik kafama takılan tek konu bu.

Siz değerli arkadaşlar,
    Romalılar,
    Romalı kalmak isteyenler, beni dinlediğiniz için Teşekkür Ederim. Fikirlerinizi yahut deneyimlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tukulemun -- 16 Ekim 2015; 3:14:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.