Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu güncelleme ile çift tıklamayla ekranı açma çalışmıyor bende sizde çalışıyor mu ?
  • Bende çalışıyor. Ayarlar-Ekran-Uyandırma için tıklayın (aktif konumdamı?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Bende çalışıyor. Ayarlar-Ekran-Uyandırma için tıklayın (aktif konumdamı?)

kapalıydı aktfi ettim oldu saol

bana adb interface driveri lazım bi türlü bulamıyorum
  • hellowen334 kullanıcısına yanıt
    Aradığınız bu mudur?

★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

• budur ama hatalı tıklayınca çalışmıyor

z4 un drive yükledim flashtool hata veriyor yüklemeye geçmiyor

• flashtoolla 6.0.1 e dönmek istiyorum hata veriyor driver hatası yardımcı olurmusunuz

• evet arkadaşlar telefonu izmir teleservise vermiştim 2 hafta bekledikten sonra telefona değişim kararı çıktı. z5 verirler diye bekliyodum çünkü face gruplarında z5 ile değişen arkadaşlar vardı. ellerinde z3+ varmış galiba siyahtı telefon bakır renk kaldığı için bakır verecekler. aynı arızaları vermez inş bi daha 1 seneden az garantisi kaldı telefonun
  • 7.0'a geçtikten sonra iki sıkıntı ile karşılaştım.

Birincisi telefonunuz aşırı ısındığı için bazı işlemleri yapamıyor hatası, (uzun süre video izlediğimde ortaya çıkmıştı)
    İkincisi internetimi paylaşamıyorum, HOTSPOT açtığımda ağ oluşturuluyor ama ağıma bağlanana internet aktarımı gerçekleştirilmiyor.
  • 7.0 için tekrar bir update ne zaman gelir tahmini çünkü telefonun ısısı arttı ve uzun süre sensör kapalı kalınca ekran dokunmatiği kilitleniyor.
    Bu sorunlar yüzünden telefonu onarmak istemiyorum zaten yedekleme de yapılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapidguy -- 15 Mart 2017; 20:21:32 >
  • rapidguy kullanıcısına yanıt
    telefonun ayarlar kısmında yedekleme var isterseniz onu deneyin hocam. Nisanın ortası veya sonuna doğru bir güncelleme gelecek ama çok ümitlenmemek lazım.
  • İnternet ayarlarımı sıfırladım olmadı bende dün gece telefonumu komple fabrika ayarlarına döndürdüm, ne var ne yok yedeğimi alıp hafıza kartına kadar sildim.

Sonuç yine aynı HOTSPOT internet paylaşımı yapamıyorum.

Bir deneyebilir misiniz arkadaşlar siz HOTSPOT ile internetinizi paylaşabiliyormusunuz? Ağa bağlanıyorum laptobumdan ama internet gitmiyor telefondan laptoba.
  • Ben denedim, çalışıyor. Ayarlar-Diğer-İnternet paylaşımı ve hotspot-Taşınabilir genel alan (etkin konuma getirin). Hemen altında -Taşınabilir genel alan ayarları-Genel alanı yapılandır (tıklayın). Açılan pencerede ağ adınız görünecek. Altında güvenlik için WPA2PSK seçin. Altında istediğiniz bir parola girin ve kaydete basın. Pc de görünür ağlardan telefondaki ağ adını seçin ve parolanızı yazın. Sorunsuz bağlanması gerekiyor. Not: bunu yaparken telefonda wi-fi kapalı, mobil açık konumda olmalı. Ben telefonunuzda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, yinede kullanım kılavuzunun 7.0 olanını indirip oradan da bakabilirsiniz. Kolay gelsin.

• Arkadaşlar merhaba.şuan sony m4 kullanmaktayım ve hafıza probleminden dolayı değistırmek ıstıyorum.ikinci el olarak garantili alınabilcek bir cihazmı.En büyüksorunu ısınma deniyor.bazı kişiler güncelleme ile düzeldi derken kimisi düzelmedi diyor.Askerde olduğumdan kamerayla işim yok.genelde film,oyun,internet için kullanıcam.uzun süredirkullananlar yorum yapabilirse memnun kalırım.m9 ve z3plus arasnda kaldım çünki.

•  ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

arkadaşlar servise göndermiştim telefonu dün elime değişim cihazı geçti güncellemeye kalktığımda böyle bir hata alıyorum. telefonun kendisinden de güncellenmiyor. telefon xperia z3+. böyle bir hata ile karşılaşan var mı?
  • ozandemir- kullanıcısına yanıt
    Flashtool ile yükle hocam.
  • blackbox34 B kullanıcısına yanıt
    Marka takıntın yoksa Xiaomi Mi5'i düşünebilirsin. Yaklaşık % 80 daha hızlı işlemcisi var, çok daha ucuz ve de ısınma sorunu yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el alacagım icin uygun fiyatlı olması öncelikli.malum askerde başına ne geleceğı bellı olmuyor.800,900 civarında oldugu ıcın dıkkatımı cekti.birde parça degısımı olan cıhazda ekstra birseye dikkat edılmesı gerekıyormu ? Yetkili servıste yapılmıs fakat kendı m4 um ses yuzune garantıye gıttı geldıgınde ön kamerası çalısmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Ben denedim, çalışıyor. Ayarlar-Diğer-İnternet paylaşımı ve hotspot-Taşınabilir genel alan (etkin konuma getirin). Hemen altında -Taşınabilir genel alan ayarları-Genel alanı yapılandır (tıklayın). Açılan pencerede ağ adınız görünecek. Altında güvenlik için WPA2PSK seçin. Altında istediğiniz bir parola girin ve kaydete basın. Pc de görünür ağlardan telefondaki ağ adını seçin ve parolanızı yazın. Sorunsuz bağlanması gerekiyor. Not: bunu yaparken telefonda wi-fi kapalı, mobil açık konumda olmalı. Ben telefonunuzda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, yinede kullanım kılavuzunun 7.0 olanını indirip oradan da bakabilirsiniz. Kolay gelsin.

Teşekkürler denedim olmadı malesef, bana özgün bir problem olabilir, telefonu sıfırlamış olmama rağmen çözemedim sorunu aynen dediğiniz gibi yapıyorum, herşey tamam ağa bağlanıyor ama internet telefondan pc ye gitmiyor. Yinede teşekkürler belki güncelleme ile düzelir.

Acaba sim kart değiştirsem faydası olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Flashtool ile yükle hocam.

öyle yaptım. 6.0 rom kurdum sonrasını kendi gördü. benm romda varmış sıkıntı. çözüldü şuan
  • ozandemir- kullanıcısına yanıt
    Belliydi hocam zaten. İyi günlerde kullanın telefonunuzu.

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.