Bildirim
★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (125. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
eski sürümde bildirim çubuğunda wifi bluetooth yada mobil veriye dokununca direk açardı. şimdi mobil veriye dokunuyorum saçma bi ekrana gidip veri kullanımını gösteriyo yukarıdan onayı vermem gerekiyo açılması için. bu özelliğni sevmedim. eskiden direk dokununca mobil veri açılırdı. birde telefonun yakınlık sensörü bozuldu galiba arama yaparken direk kapanıyo ekran açamıyorum. format atsam düzelirmi acaba? -
Pil süresinde nasıl bir fark oldu?
Yükteyken ısınmasında (ısı düşüşü) fark var mı bir de?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim z3+ ta bu kabloya ihtiyaç yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
wifi de direk açılıyor hocam mobil veri için yapılmış.. yakınlık sensörü için ekranı kontrol edin sensörün olduğu bölgede ekran ayrılması var mı formatlık bir sorun olacağını sanmıyrum -
quote:
Orijinalden alıntı: Midnightmrt
wifi de direk açılıyor hocam mobil veri için yapılmış.. yakınlık sensörü için ekranı kontrol edin sensörün olduğu bölgede ekran ayrılması var mı formatlık bir sorun olacağını sanmıyrum
wifi a basınca direk açıyo ama wifi sunucularının gösterildiği bi ekrana çıkıyo. eskisi daha iyiydi bence ama bu göreceli bir şey tabi. sensör konusundada servise vericem heralde. sorunlar birikti çoğaldı.toptan verelim gitsin -
Dediğini yapabilmem için dokubmatiğin algılaması lazım sorun dokunmatik çalışmıyor.
Neyse hallettim sorunu sağolun yinede.
Ablama Xperia x almayı düşünüyoruz sizce ona benim z3+ i verip x i kendime alsam mantıklı olur mu?
Xperia z3+ cihazımda pil şarz seviyesi %30'a düştüğünde bildirim ekranda mesaj görünüyor ve ses çalıyor. Ses olur olmaz yerlerde çalınca rahasızlık veriyor. Sesi kapatmak için bütün menüleri gezdim bulamadım. Bu durum 7.0 dan sonra oldu. Ayarlara bakarken bende bir şeyleri değiştirmiş olabilirim. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 19 Şubat 2017; 11:18:21 >
Yüklememe gibi bir imkanınız varsa sakın yüklemeyin. Telefonda aşırı derecede sıcaklık artışı ve donma yaşıyorum çok pişmanım.
-
Stamina modda kullanmak işkence gibi oldu resmen. Stamina kapalı kullanınca hız artışı sağlıyorum fakat şarj anında aşağıya iniyor ve telefon elimi yakacak dereceye geliyor.
Cihazda ısınma artışı vs var gibi ama şunu belirteyim nougat henüz geldi ve hataları olacaktır. Ufak ufak updatelerle olan sorunlar yavaş yavaş azalacaktır diye umuyoruz
Hatalarla karşılaşan arkadaşlar biraz sabır 32.3.A.0.378 kodlu yeni bir güncelleme yolda. -
-
7 yi yükledim benim de bi kez ekran dokunmatiği çalışmadı sim kartın oradaki düğmeden reset atmak zorunda kaldım. Dokunmatik bazen takılıyo gibi. Ayrıca ses açık olmasına rağmen zil sesi çalmıyor. Telfonun zik seslerine girdim zil sesleri ordada çalmıyor. Var mı bi çözüm bilen. Henüz kendi yüklediğim bi sesi, zil sesi yapmayı denemedim.
Xperia companion üzerinden onarım yapın hocam sürüm düzgün yüklenmemiş büyük ihtimalle . -
Lollipop'tan sonra düzgün çalışmadı zaten.
Ne biçim sistem çıkartıyorlar; anlamıyorum ki. Sistemin testlerini doğru-düzgün yapmadan ve gerekli hataları gidermeden neden sürerler acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam firmaların hepsi böyle kullanmadan basit bir teste tabii tutup kullanıcı bildirimine göre hatalar gideriliyor . -
Müşteri memnuniyeti odaklı hareket ediyor olsalar, testleri kendileri yaparlardı. Sonradan hata çıkabilir İllâ ki ama nisbeten daha az olurdu öyle ve "Yeni sürümü kesinlikle yüklemeyin" diyenler olmazdı.
İsteğe bağlı da değil üstelik; tâciz eder gibi bildirim kısmında sürekli duruyor sistem yükleme uyarısı ve kapatılmıyor da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X