Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadara aldın ögrenebilirmiyim
  • memo13579 kullanıcısına yanıt
    1.900 TL.
  • z4 (z3+)'ün son günlerde havalara bağlı olarak ortaya çıkan bir sorunu var. sıcaklık 0'lı seviyelerde olmasa bunu fark etmek tabiki zordu buzdolabının defreze ine sokmadığın müddetçe...:)
    Telefon soğuk havalarda montumun dış cebindeyken elime aldığımda ekranda donmalar , kaymalar meydana geldiğini fark ettim. Yani telefonun 5 santigrat ve altında ekran kalite veriminin düştüğünü ortaya koyan bir gerçek bu...
    Böyle bir durum tecrübe eden oldu mu şimdiye kadar ?...Daha önce General Mobile telefonumu da aynı şartlarda montumun dış cebinde muhafaza ederek çok kullandım, ancak şimdiye kadar böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım.
  • Son 3 gündür telefon aşırı derecede ısınmaya ve şarjı çok çabuk bitmeye başladı.

Sabah 8 de evden çıkarken %100 olan şarjı şu an %50 de, bu süreçte en fazla 10 dakika telefon görüşmesi yaptım ve 20 dakikada ekran sürem var.

Pil tüketimine baktığımda medya sunucusu %18 diyor geri kalanda öyle tüketim yapan bir uygulamada göremedim.

Telefonun durduğu yerde ısınması da cabası.
  • Hayırlı olsun ...
    Z3+ için Android 7.0 Nougat zamanı!

xpericheck.com
    Xperia™ Z3+ (E6553)
    https://xpericheck.com/device/E6553

xpericheck.com
    Xperia™ Z3+ Dual (E6533)
    https://xpericheck.com/device/E6533

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Hayırlı olsun ...
    Z3+ için Android 7.0 Nougat zamanı!

xpericheck.com
    Xperia™ Z3+ (E6553)
    https://xpericheck.com/device/E6553

xpericheck.com
    Xperia™ Z3+ Dual (E6533)
    https://xpericheck.com/device/E6533

Henüz kimseye güncelleme gelmedi galiba, konuda hiç bir hareket yok.

• İyi araştırdıktan sonra güncelleme yapmak lazım. Telefonu yavaşlatabiliyor çünkü genelde 2 ve üzeri Android güncellemeleri. Benim de daha önce başıma gelmişti ve çok pişman olmuştum güncelleme yaptığıma.

Hatta Stamina modu bile 5'te düzgün çalışırken, 6'da aynı şekilde çalışmıyor mesela...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keremhan77 K kullanıcısına yanıt
    Buz gibi olduğu zamanlar oldu ama donduğuna denk gelmedim hiç.

• Keremhan77 K kullanıcısına yanıt
    bende de oluyor ben -34 derece gibi inanılmaz soğuk havalarda kullandım telefonu soğuktan dokunmatik geç tepki veriyordu yada bazen çalışmıyordu bastırmam gerekiyordu ekrana.ama telefonda donma veya kayma olmadı bende sadece dokunmatik soğuktan tepkisizleşti.
  • En fazla -8 derece falan gördüm.
    Hissedilen -17 derece diyordu o havada hiç sorun yaşamadım rahat kullanılyordu
  • Android 7'yi yükleyenler, 7'nin 6'ya göre artı ve eksilerini yazabilirler mi acaba?

Stabilite nasıl?

Kasma, donma, takılma vs. var mı?

Performans artışı mı, yoksa düşmesi mi var?

Pil süresinde fark var mı?

Ve aklıma gelmeyen diğer farklar...

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Android 7'yi yükleyenler, 7'nin 6'ya göre artı ve eksilerini yazabilirler mi acaba?

Stabilite nasıl?

Kasma, donma, takılma vs. var mı?

Performans artışı mı, yoksa düşmesi mi var?

Pil süresinde fark var mı?

Ve aklıma gelmeyen diğer farklar...

Güncelleme henüz kimseye gelmedi galiba.
  • darkeagle66 D kullanıcısına yanıt
    "Yeni istemci güncellemesi mevcut" diye güncelleme uyarısı duruyor bende. Sistem güncellemesi değil mi acaba bu?

• 7.0 yüklenebilir. Ben Xperia Companion ile yükledim. Şimdilik sorun görünmüyor. Kamera menüsünde değişiklikler var (20 mp de İSO seçimi gelmiş, hdr 15 mp ve aşağısında aktif ). Ekran bölme işlevi iyi görünüyor. Umarım sorunsuz devam eder. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 16 Şubat 2017; 10:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi mutlaka yükleyin. Pili ve hızı olumlu etkiledi. Özellikle Chrome uçuyor adeta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem güncellemesi geldi az önce ama daha yükleme şansım olmadı. 7.0 mıdır acaba bu.
  • Android 7 güncellemesini dün xperia companion ile yaptım.

İlk izlenimlerim;

1-Zaten stabil ve hızlı olan cihaz daha da rahatlamış gibi geldi.

2-Dokunmatik hassasiyeti artmış gibi geldi.

3-Ekran bölme güzel ama alışmak lazım.

4-Kamera menüsünde değişiklikler var ama kamerayı test edemedim.

5-Büyük güncellemeleri telefonu sıfırlayarak yaparım. Dün tüm uygulamaları yükler iken telefonun fazla ısınmadı. Bunda havanın soğuk olması da etken olabilir ama cihaz sanki eskiye oranla daha az ısınıyor gibi geldi bana.

6-Wifi çekim gücünde azalma var sanki, uygulamaları yükler iken yavaş yükledi ve arada wifi bağlantısı gidip geldi.

7-Pil ile alakalı olarak stamina moda ekstra ayarlar gelmiş ama pille ilgili yorum yapmak için hem erken hemde artık telefondaki pil ömrü tükendiği için sağlıklı bir yorum olmaz diye düşünüyorum.

Kısacası zaten stabil ve hızlı olan cihaz daha da iyi çalışan ve tepki veren bir hal almış.

• gençler acil el atar mısınız, telefonumun ekranı parmağımı algılamıyor dokunmatiği mi bozuldu nougattan sonra oldu her şey.
  • http://i.hizliresim.com/ZZgDNk.png

cihazınız kilitlenmiştir diyor, xperianıza mtp modu kurun yazıyor anlayan biri el atabilir mi sorun donanımsal değil yazılımsal sanırım. az buçuk ayıkırım bu konularıda biri yardımcı olursa çok tatlı olur.
  • rapidguy kullanıcısına yanıt
    Telefonun ekran kilidini açarak usb kablosu bağlantı türünü telefon içerisinde bildirim çubuğunda MTP olarak seç diyor.
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.