Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burada herkes herşeyi çok iyi biliyormuş anlaşılan size kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 24 Kasım 2016; 10:50:1 >
  • Gözünüz aydı diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • projekta kullanıcısına yanıt
    Aynen, arada lazım oluyordu.

• nohackmove kullanıcısına yanıt
    Benim cihazı yeni değiştirdiler. Sadece yeni gelen ürünün kutusunda güvenlik bandı yoktu kutu içeriği dahil sıfır aldığınız ürünle aynıydı.yenilenmiş cihaz gibi durmuyodu. Üzerinde jelatinleri falan vardı. Anlaşılmaz mı yenilenmiş cihaz?

• Silver_Code kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Uygulamalar-Sağ üstte ayar iconu-Uygulama İzinleri. Listedeki izinlerde (Depolama, Kamera vs.) içinde Audio recorder ve Retrika ile bağlantılı olanları açık duruma getirin (bütün izinlere bakın). Umarım işe yarar.

• nohackmove kullanıcısına yanıt
    Kaç kez para iadesi istedim hatta thh ye de başvurdum ama telefon değişti diye haksız bulundum 1 yıllık telefonun 6 ayı serviste geçti

• brk5334 kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir saat problemi oluyor internette

• quote:

Orijinalden alıntı: MertAtaer

Nasıl bir saat problemi oluyor internette

İnstagramda bir şey paylaşıyorsun 1 dakika önce yerine 1 saat önce yazıyordu ama moskova saati ile hallettim.
  • Tema rengini değiştirmeden sanal tuş barındaki yeri Xperia yazısına nasıl çevirebilirim?

• Ben önce "Halla Black" temasını Play Store dan indirdim ve kurdum. Xperia yazısı geldi. Sonra Ayarlar-Ekran-Duvar Kağıdı-Kilit/Ana ekran için kendi duvar kağıdımı seçip uyguladım. Başka yöntem varmı tam bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Ayarlar-Uygulamalar-Sağ üstte ayar iconu-Uygulama İzinleri. Listedeki izinlerde (Depolama, Kamera vs.) içinde Audio recorder ve Retrika ile bağlantılı olanları açık duruma getirin (bütün izinlere bakın). Umarım işe yarar.

dostum bu seferde ekran yer paylaşımı tespit edildi diyor ekran yer paylaşımını kaptın diyor oradan hangi uygulama olursa olsun izin vermiyor daha doğrusu dokunacak seçenek kapalı dokunamıyorun bu sadece bende mi oluyor yoksa herkes de varda bende mi bir problem var
  • merhaba z3 compact yada z3 plus almayı düşünüyorum.telefonla oyun oynayan biri değilim ama kamerasını bazen kullanırım. Z3 plus 950 tl ye fln buldum garantisi 1 yıl daha devam eden...Z3 compact da 650-700 tl fln..
    sizce hangisini almam daha manytıklı olur? z3 plus ın ısınma sorunu çözüldü mü? 250-300 tl fark z3 plus için değer mi?
  • stratovariouss S kullanıcısına yanıt
    Plus alın bence. İşlemcisi compact'a göre daha güncel, 7 sürümünü de alacak. Oyun harici uygulamalarda ısınma yaşamıyorum.

• Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    EyvAllah hocam, sağolasın.

• kamera da video çekerken veya video izlerken ısınıp kendini kapatıyormus diye duydum ? bende lg g4 vardı ve hiç öyle sorunlar yaşamamıştım.
  • stratovariouss S kullanıcısına yanıt
    G4'te olan bir çok kronik sorunda bu telefonda yok hocam. Bootloop, ghost screen gibi. Kamera yönünden G4 kadar tatmin edemez ama diğer tüm noktalarda daha üstün bana göre.

• 60 mb lık bir güncelleme geldi. 7.0 değil. Kapsamı konusunda bir açıklama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 6 Aralık 2016; 12:16:40 >
  • Güvenlik güncellemesi sanırım. 4 ile 6 ay arasında bir veriliyormuş bu güncelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 6 Aralık 2016; 22:12:00 >
  • Bana şeffaf kılıf önerebilir misiniz? bende bu var
    m.n11.com
    Cep Telefonu Kılıfları - Kılıf Modelleri - n11.com
    http://m.n11.com/silikon-kilif-temperli-cam-ekran-koruyucu-kargo-ucretsiz-P106734317
    ama kenarlar açık değil tuşlara basmak çok zor ve rengi soldu. Alıp memnun kaldığınız kılıf var mı?
  • arkadaslar cok buyuk bir saskınlık yasattı telefon bana bugun,butun guncellemeler tam google playdan thor.kd oyununu yuklemek istedim bu surumle uyumlu değil dedi ben ilk defa sahit oluyorum playdan bir uygulama bu surumle uyumlu değil hatasına.rica etsem sizde kontrol edermisiniz thor:kd oyunu aynı sorunu cıkartıyormu sizde?
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.