Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Estağfurullah hocam. Böylesi talihsizlikler yaşamanıza üzüldüm, umarım en kısa zamanda istediğiniz şekilde neticelenir bu süreç. Note-5'ten memnun musunuz?

Anlayışınız için teşekkürler Hocam inşallah.Evet Note 5 her yönüyle harika bir telefon Z3+ ile arada 450 TL bir fark var ama kesinlikle her yönden bunu belli ediyor.
  • METİN KIRCA kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Güle güle kullanın cihazınızı. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbulut99

25 Ağustos 2016 tarihinden canım Xperia Z3+'ım anakart arızasından dolayı hala garantide, KVK'da bekliyor. Sordum, siyah Z3+ yerine beyazını önerdiler, ama beyaz telefon mu olur! Stokta muhtemelen siyah olanı yok. Ne zaman sonuçlanır acaba? Z5 verirler mi? Ne derseniz?

bunlar bir zarf atmış ortaya yiyen yiyor...
    Siz bu ürünü siyah olarak beğenmiş almışsınız garanti kapsamına giren bir arıza nedeniyle size beyaz bir ürün tavsiye etmeleri bir zarfttır. Hakkını Tüketici Mahkemelerinde ararsanız mutlaka kazanırsınız. Ancak uğraştırır mahkeme masrafı çıkar başta ancak kazandığında aynen ve faizi ile birlikte iade olur. Beğendiniz rengin bir üst modelini verirler mi bilinmez, ancak müşteriden yana tavır olan birçok marka var. (örn. TP link antenim PC'min yeni işletim sistemi Win 10'u desteklemediği için TP link'den yeni driver istedim, TP Link bendeki eski modeli destekleyen güncel driver ellerinde bulunmadığı için garanti kapsamı dışında olmasına rağmen 5 senelik antenimi bir üst model ve sıfır olan ürün ile değiştirdiler. Hizmet ise hizmet budur ki Sony markasını burada konuşturmalı bence)
    Adliyede çalışan biri olarak , Pes etmeyin garanti kapsamında mahkemelere dahi başvurmaktan kaçınmayın , derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremhan77 -- 14 Kasım 2016; 10:29:55 >

• Süper Ay

• Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Ayı göremedim sancaktepeden ama ay dünyaya yakınmış galiba.
  • projekta kullanıcısına yanıt
    Bulut yoktu ancak ayın ufukta ve daha büyük göründüğü yeri görme şansım olmadı. Fotoğraf ayarlarını Sony Xperia Ailesinin Facebook sayfasında paylaşmışlar. Bu tür fotoğraflar için bir ayar öğrenmiş oldum.

• Arkadaşlar dokunmatikte sorun vardı kvk garanti kapsamında yenisini takmış ancak basınç testini yaptığımda 920 gibi bir değerde sabit kalıyor.Tamirden önce pressure test çalışıyordu
    Yani artık telefonum su geçirme özelliğini kaybetti yeni ekran takıldığı için. Ne yapmalıyım

• Bildirim butonunda el feneri giden var mı? Dün gece gözüme çarptı. El feneri uygulama seçenekleri arasında var fakat esas yerinde yok. Kendi kendine gitmiş ve aktif duruma getirilemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: delisakir6

Arkadaşlar dokunmatikte sorun vardı kvk garanti kapsamında yenisini takmış ancak basınç testini yaptığımda 920 gibi bir değerde sabit kalıyor.Tamirden önce pressure test çalışıyordu
    Yani artık telefonum su geçirme özelliğini kaybetti yeni ekran takıldığı için. Ne yapmalıyım

Benim telefonda da ısınınca dokunmatik sapıtıyor tamir olur mu sizin sorun nasıldı

• Bir de benim telefonunda ekran değişmişti ve basınç testinden geçmiyordu servisten çıkınca fark ettim. Ordaki elemana söyledim biz test ettik sorun yok dedi. Test menüsünü açtım gösterdim aldı telefonu değişim oldu

• Arkadaşlar bu telefonu aldığımdan beri bu kadar hızlı şarjı bilmiyordu son 1 aydır falan hiç dayanmıyor şarj sizde de böyle mi acaba?

• brk5334 kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme şarj olayını kötü etkiledi hocam. Nougat ile düzelir umarım.

• Benim normal

• Nougat, ölmeden gelecek inşallah. Böyle giderse mürüvvetimizi görücez, Nougat ı göremeyeceaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapidguy -- 21 Kasım 2016; 15:36:02 >
  • projekta kullanıcısına yanıt
    Bende de geri geldi hocam. :)

• UTC+03:00 İstanbul zaman dilimi ne zaman gelir telefonlara acaba. İnternette, hep saat problemi yaşıyorum.
  • furkana. F kullanıcısına yanıt
    Dokunmatikte sorun varsa ver servise ekranı değiştirirler.Bu sefer de kasayı açacakları için basınç testi başarısız olabilir.Sonra tekrar servise verebilirsin.
    Sende basınç testi çalışmıyor diye sıfır kutulu cihaz ile mi değişim yapıldı?

• Telefona dair haz etmediğim nadir olaylardan biri çok tozlanması. Tâbi siyah oluşunun da bunda etkisi var ama son zamanlarda nedense takıntı haline gelmeye başladı.

• Kutulu değişim yapmadılar 3 kere değişim aldım hep normal verdiler

• merhaba daha öncede yazdıydım ama problemi çözemedim izin konusunda problem yaşıyorum geçen derste hocanın sesini kaydedeyim dedim kaydediciyi açtım önce izin istedi devam dedim oradan izinlere girdim depolama kapalıydı açayım dedim bu seferde ekran yer paylaşımını kapat dedi ayarlara aç yazıyordu bastım listeden audio recorderı buldum ama orada hiçbir şey yapamadım.bi çözüm bulun lütfen 40 yılın başı bi ses kaydedeyim dedim oda olmadı.aynı şey retrica içinde geçerli ne yapmam lazım çözebilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.