Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekranla ilgili hatanız neydi bendede sadece siyahta gözuken mavi leke mevcut kararsız kaldım göndereyimmi göndermeyeyimmi diye
  • cakalll kullanıcısına yanıt
    Benim ekranın klavyeye denk gelen kısmında dokunmatik sorunu vardı. Mesela silme tuşu bazen ü yazıyodu falan. Tabi teli eline ilk alan çok farkedemiyo dikkatsizse de, günlük kullanımda rahatsız esidiydi. Eğer bakan herkes anlayabiliyosa arızayı bence mutlaka servise verin niye arızalı kullanasınız ki. Garantisi sony türkiye ise kesin gönderin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • projekta kullanıcısına yanıt
    su geçirmezliği bozulacak diye uzuluyorum bu sefer.değişceklerini bilsem 1 dakika durmamda kesin yapıp geri verirler
  • cakalll kullanıcısına yanıt
    Belki değiştirirler çünki benim telinde onarılmaz bi arızası yoktu. Telefon arızalı şekilde elinde durdukça insan ondan soğuyor. Servisten cihazı geri almaya gittiğinizde size sıfır bir cihaz uzattıklarını gördüğünüz an yaşanmaya değer bi an bence heleki önceki 3 seferde cihazı aynı arızayla geri aldı iseniz

• merhaba telefonda izinler konusunda sorunlar yaşıyorum bazı uygulamaları kullanmak için izin ver yada izni kaldır diyor ama olmuyor bir türlü mesela ses kaydediciyi çalıştıramıyorum ayarlara gir diyor giriyorum olmuyor nasıl yapılacağını bilen var mı?
  • Silver_Code kullanıcısına yanıt
    Sony nin kendi audio recorder uygulaması sorunsuz çalışması lazım. Uygulamayı çalıştırdığınızda ayarlardan sesi kaydedeceğiniz yeri ve ses kalitesini düzenleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 5 Kasım 2016; 21:10:48 >
  • Arkadaşlardan bu tlf için arka yüzey koruyucu film kullanan varmı? Eğer varsa nereden satın aldıklarını yazabilirlerse sevinirim.

• Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    İnceleme videolarında bazı kullanıcıların kullandığını görmüştüm. Hatta ön-arka ikilisi totalde 25 liraya mâl ediliyor tarzında laflarda edilmişti. İnternet üzerinden bulunabilir.

• Yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi son güncelleme sonrası telefon bazı uygulamar için izin istiyor ama izin veremiyorum.

Hesap makinesi uygulaması çalışmıyor.

Havaların soğuması ile batarya tüketimi biraz düzeldi sanki 3 saat olan ekran süresi 4 saate çıktı.

Cihazı almayı düşünen arkadaşlar eğer fotoğraf ve video çekmeyi seviyor iseniz bu cihazdan uzak durun. Kamera maalesef hakkını vermiyor, özellik ile video çekimlerindeki ısınma ve ısındığı zaman videoları ağır çekim tarzı çekmesi daha sonrasında ısınmanın artması ile kameranın kapanması maalesef çok büyük bir eksiklik.
  • Isınma devam ediyor mu acaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz. bu telefonu almak istiyorum ama kararsız kaldım. Z3 COMPACT sabihiyim.plus almamı tavsiye edermisiniz

• Birkaç çeşit gördüm, varsa kullanıcılardan deneyimlerine göre seçmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim.

• darkeagle66 D kullanıcısına yanıt
    Kamera özellikle gündüz çekimlerinde güzel, ancak dediğiniz gibi uzun süre çekim yapmak mümkün değil. Hesap makinesi bende çalışıyor. Yukarıda bir arkadaşta da ses kayıt için aynı sıkıntı vardı. Normalde cihazlar aynı ve aynı sürüm yüklü. Farklılık olmaması gerekiyor. Belki uygulamaları kaldırıp tekrar yükleme ile çözülebilir. Kaldırılmayan uygulamaları fabrika kurulumuna döndürüp yeniden son sürümlerini yüklemeyi bir deneyin.

• sismansan S kullanıcısına yanıt
    Rahatsız edici bir ısınma yok. Kronikleşmiş bir sorunu da yok cihazın.

• Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

• Ben de hiç bir sorun mevcut değil son güncellemeler de yüklü

• Ürünü alalı yaklaşık 1 ay kadar oldu. Ben hep şuna inanırım elbise olsun, teknolojik bir cihaz olsun belli kriterleri aşmış marka olmuş bir ürünü aldıktan sonra kıyaslama yapmak vakit kaybından başşka birşey değil. Çünkü ürünü alan kişinin bunu hangi amaçla kullandığı burada avantaj olarak devreye giriyor.

Konumuz cep telefonu gibi bir aksesuar olan bir ürün olduğuna göre ürünün pil süresi, donanımı, sağlamlığının yanında görünüş olarak tasarımı, asilliği benim için ön plana gelir.Buradan yola çıkarsam Z3+ ın ki bendeki Coper denilen bizdeki Bakır olanı ve bir ortamda masaya koyduğumda asilliği ile ön plana çıkan bir ürün. Bakır renginin üzerindeki ekranın siyahlığı ile birleştiğinde eşsiz bir görüntü ortaya çıkıyor.
    Artistlik bir kaç özelliğinden sonra gelelim ürünün kullanım alanındaki özelliklerine:

(artıları)
    -Pil ömrü (normal kullanımda, yani facebook, twitter kullanımı toplamda günde 2-3 saat ki bu durum aslında oyun ve kamera devreye girdiğinde azalıyor ve bana göre pilin ömrü normal seviyelerde ancak daha önce kullandığım Discovery cihaza göre kat kat iyi. Pil ömrüne nerden baktığımız önemli. Kimi vardır benim gibi cihazı kapalı tutup günde birkaç aramadan başka bir tek sosyal medyayı kullanarak 48 saat seviyesine ulaşır, kimi vardır cihazı elinden düşürmez o zaman 5-6 satten yukarıyı asla yakalayamazsınız bu cihazda ) 2 gün gidiyor
    - Kamera özelliği ( benim hoşuma gitti özellikle Panorama çekimi bol bol kullanıyor ve seviyorum.)

(eksileri)
    - Isınma sorunu ( halloldu falan deniyor, ancak oyun oynamaya kalktığımda veya kamera ile çekim yapmaya başladığımda ısınmaya başlaması beni rahatsız ediyor, Isınma göreceli bir kavram olmamalı yani burada elimizi sobaya koyup birşeyi test etmiyoruz. bu ürün belli testleri denediğinizde ısınmaya başlıyor ve bu da benim el konforumu rahatsız ediyor. Bu kadar basit. Şu da varki bu ısınma sorunu birçok üst seviyede cihazda giderilmiş değil yani genel bir sıkıntı var ortada ve mühendislerin artan kamera kalitesi ve hıza oranla bu ısınma sorunu üzerinde fazla mesai harcamadıklarını gösteriyor)
    - Telefon cebimdeyken ekran tarafını bedenime dönük koyduğumda kendi kendine biryerleri arıyor.(dikkate değer bir eleştri değil belki ama cep telefonunu günlük kullanımda alelacele olarak cebime koyuyorum ve bunu düşünecek vaktim olmuyor çoğu zaman ve telefonun bir yerleri kendi kendine araması beni gıcık ediyor)

Benim kullanma kriterlerimde ürünün artı ve eksi özellikleri bunlar. Kişiden kişiye değişir. Ancak Sony'nın tasarım ve görüntü kalitesini hiçbirşeye değişmem. Özellikle Coper olanı.

• Hocam aldığım telefonu aşırı ısınma ve yazilimsal bir takım sorunlar sebebi ile servise gönderdim onlar da DOA kapsaminda degerlendirmeyip uyaniklik yapip kontrol amaçlı diye geri gonderdiler vs sonunda değişim aldım ama para iadesi vermediler ben de Tüketici hakem heyetine gittim tam o ara canım sıkkın olduğundan cevap yazmadım kusura bakmayın evet sıfır almıştım sonra gidip note 5 aldım su an Hakem Heyeti Kararını bekliyorum bu tutumlarindan dolayı kimseye sony telefon tavsiye etmiyorum

• METİN KIRCA kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam. Böylesi talihsizlikler yaşamanıza üzüldüm, umarım en kısa zamanda istediğiniz şekilde neticelenir bu süreç. Note-5'ten memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: projekta

Hocam tel servisten geldi mi?

geldi şükür kardeşim

geldi ve ekran arka cam ve yan metal kasa komple değişmiş geldi

hoş bi durum aslında

bunu beklemiyordum.

içi yine benim tel dışı sıfırlandı

fifty fifty yapmışlar

ben direkt değişim istemiştim

3. haftasına girerken geldi.

teleservisden böyle bir şey beklemiyordum.

muhtemelen kasa ve ekran beraber değişiyordur prosedür gereği.

ondan böyle yaptılar sanki.
  • Hocam adamlar bana kutuda sıfır telefon göndermişler. 2 gün daha geçirseler fatura tutarımı alacaktım ama buna da şükür en azından arızalı geri göndermediler

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.