Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karadag55 kullanıcısına yanıt
    Hocam M9'u bilmiyorum ama bu cihazı gidin biraz kurcalayın mediamarkt'da falan. Cihazı yormaya çalışın. gerçi yoramazsınız ama kamerasında 4k çekin. kapatana kadar kendini. Isısını görün.. "Ben bunu kullanamam" da diyebilirsiniz "Ben bu cihazı bu kadar kastırmam" da diyebilirsiniz, "ısısı normalmiş ya niye abartıyorlar ki bu kadar" da diyebilirsiniz. Sony tehlikeyi gördü ve 2 çekirdeği devre dışı zaten bıraktı.

Daha önce yazmıştım ama size de belirteyim. Alet AŞIRI ısınmıyor, alet tüm çekirdekleri kullandığı için ÇABUK ısınıyor ve ÇABUK soğuyor. Bana göre bu tamamen malzemenin geçirgen olmasından kaynaklı. Yani iki mesajlaşmadan sonra "bu ne ya böyle" demeniz muhtemel. Gidin görün hocam. Sonuçta iyi para yani. Bedava falan değil ki... Sonuçta ben de son ayarlarda ASPHALT 8 oynadım. Telefon patlamadı :)
  • 4.5 g olayı şakadır umarım desteklemezse telefonu suya atarım
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    Mutlaka destekliyordur, sony kendi sitesinde teknik özellikler bölümünde zaten var. Ayrıca Turkcell in sitesinde de destekleyen telefonlar içinde gözüküyor. Ben Turkcell deki testi uyguladığımız sonuç "telefonunuz 4,5G desteklemiyor görünüyor. Test ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum. Ben diğer arkadaşlardan bu testi uygulayan varmı varsa sonucunu merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoLCaNo34 W kullanıcısına yanıt
    390,3 mb boyutunda bir güncelleme geldi bana da
  • İkisinin de kamerası kötü rakiplerine göre... Geri kalan da da her türlü m9 daha iyi bence...
  • Yeni güncelleme uygulama açılışlarını daha hızlı hale getirmiş sanki ve telefon ana menüye dönerken daha akıcı olmuş sevdim güncellemeyi.

Abartıldığı kadarıyla ısınması yok. Sadece hızlı ısınması var o kadar. Neler neler yaptım telefonda bana mısın demedi. Bundan önce kullandığım iPhone 5s çok ısınıyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Abartıldığı kadarıyla ısınması yok. Sadece hızlı ısınması var o kadar. Neler neler yaptım telefonda bana mısın demedi. Bundan önce kullandığım iPhone 5s çok ısınıyordu..

Yeni güncelleme ile ısıya çözüm bulunmusmu?

• Güncelleme Programı ve 6.0 Güncellemesini alacak modeller

●Xperia E1 - Android 4.4.2=Android 6.0
    ●Xperia E3 - Android 4.4.4 =Android 6.0
    ●Xperia E4 - Android 4.4.4 + Android 5.1 =Android 6.0
    ●Xperia M2 - Android 5.1= Android 6,0
    ●Xperia M4 Aqua - Android 5.1=Android 6.0
    ●Xperia M5 - Android 5.0=Android 6.0
    ●Xperia C4 - Android 5.0=Android 6.0
    ●Xperia C5 Ultra 5.0 Android> Android 6.0
    ●Xperia T2 Ultra/Xperia T3 - Android 4.4.2= Android 6.0
    ●Xperia Z - Android 5.1=Android 6.0
    ●Xperia Z1 - Android 5.1= Android 6.0
    ●Xperia Z2 - Android 5.1=Android 6.0
    ●Xperia Z3 - Android 5.1= Android 6.0
    ●Xperia Z3 + - Android 5.1> Android 6.0

Arkadaşlar bu tablodan xperia z3+'ya 5.1 gelecek ondan sonra mı 6.0 gelecek?
    Oyun oynayınca normal derecede ısınıyor tek sorun hızlı ısınıyor ama dereceleri normal.

• rusyadan kilitsiz ( unlocked ) z3+ alırsak burdan pasaport kayiti gerekiyormu?

telefon orda acilip kullanilacak.
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    evet Türkiye için kayıt gerekir hocam pasaporta kayıt ettirmeniz lazım
  • Kutu içeriginde neler var ?
    Ve kulakligi nasil kalitelimi kulakicimi ?

• Telefonu alacaklara tek sözüm Sony nin adı çıkmış ama alakası yok
    En büyük sorunu ısınmasıa bu suyu ısıtırsınız ısınır 100dereceye gelince isterseniz lav ateşine tutun. Sabit kalır bu telefonda ınternet gezerken mesajlaşırken hafif ısınıyor kamera video cekşmindede ısınıyor belki 30 saniyede ama 30 saniye sonra aynı sıcaklıkta telefon s
    eyrediyor ister oyun oyna ister dowland yap telefon hızlı ısınıyor tek sorun bu

• güncelleme ile ısınma sorununa çözüm bulmamışlar malesef
  • MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    Kulaklık usb ve şarj adaptörü var. Ekran koruyucu da var bazı cihazlarda ekran koruyucu takılmış olarak geliyor. Kulaklık konusuna gelirsek; telefonda müzik dinlerken kulaklık beni cezbetmedi ama konsolda oyun oynarken veya film seyrederken performansı hoşuma gitti. Ortanın biraz üstü.

• aliss A kullanıcısına yanıt
    Antutu yaptınız mı? Güncelleme sonrası antutudan 57.000 puan alıyor cihaz.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3455092&d=1440811319

Sıcaklık testi olarak stabilete testi de yaptım. Stabilite testi 10 dk sürdü. Alet 42 dereceyi geçmedi.

Güncellemeden kastım .251 sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 29 Ağustos 2015; 15:41:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cxcaner

Telefonu alacaklara tek sözüm Sony nin adı çıkmış ama alakası yok
    En büyük sorunu ısınmasıa bu suyu ısıtırsınız ısınır 100dereceye gelince isterseniz lav ateşine tutun. Sabit kalır bu telefonda ınternet gezerken mesajlaşırken hafif ısınıyor kamera video cekşmindede ısınıyor belki 30 saniyede ama 30 saniye sonra aynı sıcaklıkta telefon s
    eyrediyor ister oyun oyna ister dowland yap telefon hızlı ısınıyor tek sorun bu

Agacım çok yanlış yazmışsınız. Kaynar su değil...

Telefon o kadar çok ısınıyor ki böyle yanardağ lavı gibi böyle sanki güneşe 10 metre yaklaşmışsın gibi. Sanki cayır cayır yanan sobaya çırılpıklak sarılmışsın gibi ısınıyor. O kadar ısınıyor ki bence sıcaklıktan sony'i kötüleyecekken parmakları yanan insanlar hastane hastane dolaşıyor. Şuanda yaşadığım yerde inanın kuyruk var. Herkes Sony Z3+ yüzünden yataklara düşmüş.

Kaynar su olsa hadi neyse, bakın siz yazabiliyorsunuz, eliniz yanmamış. alet süpernova gibi quasar gibi yanıyor alev alev. Ben duman çıkaranını da gördüm. Üstünde mangal yapmalık.

:))))

Boşverin herkes sony almasın Ne o öyle ergen ergen kızların elinde sony görmek istemiyorum ben açıkçası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 29 Ağustos 2015; 15:58:53 >

• MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    Kutu içeriği,

TELEFON
    KULAKLIK VE KULAK TİPLERİ İÇİN SİLİKONLAR
    ŞARJ ADAPTÖRÜ
    TELEFON ÖZELLİKLERİNİ YAZAN BİR KAĞIT
    GARANTİ BELGESİ
    KULLANIM KLAVUZU

Kulaklıktan anladığınız şeyi yazarsanız daha iyi yardımcı olurum. Yani kulaklık dediğiniz zaman aklınıza SENNHEISER mı geliyor yoksa TTECH mi geliyor? Bu önemli. Şuanda siz ne kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 29 Ağustos 2015; 16:04:36 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.