Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arka kasasından mı bahsediyorsunuz? Basınç testi vardı onu yapın derim. Eğer başarısız olursa telefonun su geçirme olasılığı var diyorlar. Eğer başarılı olursa bence hiç serviste gününüzü zehir etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kılıf önerisi istiyorum.
  • kamera çekim kalitesini göz önünde bulundurursak, gayet mantıklı.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Ben bunu alıyorum bugün sana da öneririm kargo dahil 21 lira.

http://mobil.mobilcadde.com/eiroo-honeycomb-sony-xperia-z3-plus-siyah-silikon-kilif-39543

Ekleme: hatta verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 27 Ağustos 2015; 10:28:27 >
  • Bende nikon d7000 var. (2800tl) Onda bırakın ois'i, sabitleyici başka özelik bile yok. Ama çekim kalitesi ortada :) OIS OIS deyip yanıltmak doğru değil. Bence LG'nin en büyük avantajı o renk lazeri. O konuda çok haklı olabilirsiniz ama ois'i LG'nin reklamlarında olduğu gibi drone'a (helikopter gibi şeyler) bağlarsanız veya çok çok titrek bir eliniz varsa fark hissedilir. Fotoğraf kalitesinde bir şey değişmiyor. Zira sensörlerin hepsi mercimek tanesi büyüklüğünde. Yani aldığı ışık o kadar. Mercimek tanesi. Sadece CANON hariç, sensörlerin hepsini sony veya toshiba veriyor. Onun için dert edecek bir şey yok. Olsaydı mutlu olurduk ama olmaması inanın sorun değil. Zaten sony'nin steadyshot adında bir özelliği var. Onu devreye sokabiliyorsunuz.

Ön kamerasını beğenmedim ama. çok fazla gürültü var. Belki kameranın kendi yazılımından kaynaklanıyordur. Ben yazılımı değiştircem çünkü manuel ayar yapamıyorsun ön kamerada.

• Hattım Turkcell. Sitesine girdim, cihazınız 4,5G'ye hazırımı? bölümünden telefon no ve Turkcell şifresini girerek sorgulama yaptım, Tlf 4,5G'ye hazır değil, Sim kart hazır bilgisi çıktı. Deneyeniniz varmı? 4G LTE Cat. 6 destekleyen bir cihazı bu şekilde göstermesi enteresan . Belki kayıtlarında eski SE 995W telefonum görünüyor hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 27 Ağustos 2015; 20:14:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Hattım Turkcell. Sitesine girdim, cihazınız 4,5G'ye hazırımı? bölümünden telefon no ve Turkcell şifresini girerek sorgulama yaptım, Tlf 4,5G'ye hazır değil, Sim kart hazır bilgisi çıktı. Deneyeniniz varmı? 4G LTE Cat. 6 destekleyen bir cihazı bu şekilde göstermesi enteresan . Belki kayıtlarında eski SE 995W telefonum görünüyor hala.

Yeni sim kart aldin mi 4.5 destekli olacak.

• Telefonu aldığımda yeni nano sim kart aldım. 4,5G mi bilmiyorum. Telefon henüz iki haftalık. Belki de ayarlardan bir şeyler kapalı bilemiyorum. Siz denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 27 Ağustos 2015; 21:27:37 >
  • quote:

Telefonu aldığımda yeni nano sim kart aldım. 4,5G mi bilmiyorum. Telefon henüz iki haftalık. Belki de ayarlardan bir şeyler kapalı bilemiyorum. Siz denediniz mi?

Benimki s6 edge cat 6. Ve destekliyor.
    sizinki z3plus cat 9 ve destekliyor.

• Sony sitesinde z3+ için cat.6 görünüyor. Ayrıca Turkcell sitesinde 4,5G destekleyen telefonlar içinde z3+ da var ancak testte sonuç farklı çıkıyor. Yarın bir Turkcell noktasından sorup öğrenirim.

• quote:

Sony sitesinde z3+ için cat.6 görünüyor. Ayrıca Turkcell sitesinde 4,5G destekleyen telefonlar içinde z3+ da var ancak testte sonuç farklı çıkıyor. Yarın bir Turkcell noktasından sorup öğrenirim.

Valla bende anlamadim. S810 sitesinde cat9 gozukuyor (450mbite)
    Gsmarena. Phonearena gibi stelerde cat6(300mbite) gozukuyor.

• Sony TR sitesinde de cihazın tanıtımında Cat.6 olarak görünüyor. Ben z3+ tan yoğun kullanımlarda ısınması (özellikle kamera) dışında şu ana kadar memnunum. Sizin s6 edge deneyiminiz nasıl?

• quote:

Sony TR sitesinde de cihazın tanıtımında Cat.6 olarak görünüyor. Ben z3+ tan yoğun kullanımlarda ısınması (özellikle kamera) dışında şu ana kadar memnunum. Sizin s6 edge deneyiminiz nasıl?

Kulandigim icin demiyorum ama. Clhaz superotesi. S6 forumunda okadar cok sorun varki. Acaba dedim bendeki s6 degil mi. Ordaki sorunlarin hic birini yasamadim. Gunluk en fazla 5.30 yada 6 saat ekran suresi aliyorum 2k ekrana gore. Ekranin netligi.kontrasti cok cok iyi. S6yi hic begenmedim s6 edge gorunce bu cihaz benlik dedim ve aldim.
    arama kalitesindeki netligi ve ses yuksekligide cok cok iyi. Yaziliminda herhangibir problem yok ve seri.
    parmak izi okuyuusu. Kalt atisi vs. Uzaktan tvyi kontrol etme gibi kullandigim sensorler cok guzel calisiyor. Ve abarmiyorum suana kadar kullandigim teller arasinda iphone da dahil nete en hizli giren cihaz. Whatsapp face falan donmadan saniyeler icerisinde yukleme oluyor. Faceyi asagi dogru kaydirsan bile takilmalar olmuyor.4k videoyu fullhd videoyu kendi video oynaticisinda sorunsuz aciyor.
    birtek fiyati cok pahali 2700tl oda 32gb icin. Cok sık bir cihaz. S6 dan farkli olarak ekran ve dokunmatik arasindada bosluk yok. Z serileride oyle ekran ve dokunmatik arasinda bosluk yok.
    http://m.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/sony-xperia-z3plus/gal/gsmarena_002.jpg&idPhone=6878
    bu sekilde cizgi oluyor. Dokunmatik ve ekran arasinda bosluk olmayinca. Tabi bu s6 edge de pek gozukmuyor. Gunese ekran kapaliyken az birsey gozukuyor.
    cihazdan cok memnunum ben. 3 4 sene kullanmayi dusunuyorum. Ins.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 27 Ağustos 2015; 22:13:21 >

• Sorunsuz olmasına sevindim. İyi bir telefon sahibi olmak için çok yüksek fiyatları gözden çıkartıyoruz, sorun çıkınca insan haliyle üzülüyor. Özellikle servislerin durumu perişan. Umarım servise yolumuz düşmez. İyi haberlerde kullanmanızı dilerim.

• quote:

Sorunsuz olmasına sevindim. İyi bir telefon sahibi olmak için çok yüksek fiyatları gözden çıkartıyoruz, sorun çıkınca insan haliyle üzülüyor. Özellikle servislerin durumu perişan. Umarım servise yolumuz düşmez. İyi haberlerde kullanmanızı dilerim.

Insallah dusmeyiz.

• Arkadaşlar sony 2GB'Lık kadar bir güncelleme dağıtmaya başlamış. Güncelleme gelen var mı aranızda? Bana henüz gelmedi.

http://forum.xda-developers.com/xperia-z4/general/firmware-28-0-8-251-rolling-time-2-gb-t3187996/post62543241#post62543241

http://www.xperiablog.net/2015/08/27/new-update-28-0-a-8-251-rolling-to-xperia-z3-plus-and-z4-tablet/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 28 Ağustos 2015; 16:45:23 >

• Merhaba arkadaşlar,
    Sizlerin yorumları ve cihazı fiziksel olarak incelemelerim sonucunda Z3+ ile ilgili almaya yönelik bir durum oluşmuştu bende fakat bazı şüphelerim de ortaya çıktı. Arama geldiğinde zil sesinin az çıkması, konuşmalarda sesin netliğinin azlığı ve kesilmeleri, bataryanın hızlı tükendiği ve bir de ısınma durumu. Şuan halihazırda kullanmış olduğum G3 32Gb modelinde çağrı geldiğindeki zil sesi ve konuşmalardaki ses netliği konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ve memnunum fakat servisten değiştirdiğim ikinci cihaz olmasına rağmen tekrar çatlamalar ve ek olarak arada nadiren donup kalması, sık sık hat kesmesi ve şebeke çekim sorunları gibi sıkıntılar çok fazla can sıkıcı olmaya başladı ve yarın veya kısa sürede yeni cihaz alınca G3 ü servise verdikten sonra cihazı kullanmayı pek düşünmüyorum. Hemen hemen Z3+ fiyatına yakın bir tutarda almış olduğum bu cihazda yaşadıklarımı alacağım cihazda yaşamak ve aldığıma pişman olmak istemiyorum. Telefonları oyun dışında yaklaşık olarak tüm özellikleriyle detaylı ve bazen yoğun kullandığım için, hemen hemen benim gibi kullanan birileri varsa bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
    Bir de son anda çıkmış olan Galaxy Note5 durumu var onu da forumdan ve fiziken kısa bir an incelemiştim, özellikleri ve yorumların bazılarına göre alınabilir gibi geldi fakat malum marka oluşu Z3+ dan daha fazla şüphe oluşturuyor bende, açıkçası kafam biraz karıştı ve sizlerin deneyimine ihtiyacım var.
    Şimdiden teşekkür ediyorum. ( Biraz fazla uzun bir yazı olduğundan kusuruma bakmayın, özür dilerim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adige_038 -- 29 Ağustos 2015; 16:24:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adige_038

Merhaba arkadaşlar,
    Sizlerin yorumları ve cihazı fiziksel olarak incelemelerim sonucunda Z3+ ile ilgili almaya yönelik bir durum oluşmuştu bende fakat bazı şüphelerim de ortaya çıktı. Arama geldiğinde zil sesinin az çıkması, konuşmalarda sesin netliğinin azlığı ve kesilmeleri, bataryanın hızlı tükendiği ve bir de ısınma durumu. Şuan halihazırda kullanmış olduğum G3 32Gb modelinde çağrı geldiğindeki zil sesi ve konuşmalardaki ses netliği konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ve memnunum fakat servisten değiştirdiğim ikinci cihaz olmasına rağmen tekrar çatlamalar ve ek olarak arada nadiren donup kalması, sık sık hat kesmesi ve şebeke çekim sorunları gibi sıkıntılar çok fazla can sıkıcı olmaya başladı ve yarın veya kısa sürede yeni cihaz alınca G3 ü servise verdikten sonra cihazı kullanmayı pek düşünmüyorum. Hemen hemen Z3+ fiyatına yakın bir tutarda almış olduğum bu cihazda yaşadıklarımı alacağım cihazda yaşamak ve aldığıma pişman olmak istemiyorum. Telefonları oyun dışında yaklaşık olarak tüm özellikleriyle detaylı ve bazen yoğun kullandığım için, hemen hemen benim gibi kullanan birileri varsa bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
    Bir de son anda çıkmış olan Galaxy Note5 durumu var onu da forumdan ve fiziken kısa bir an incelemiştim, özellikleri ve yorumların bazılarına göre alınabilir gibi geldi fakat malum marka oluşu Z3+ dan daha fazla şüphe oluşturuyor bende, açıkçası kafam biraz karıştı ve sizlerin deneyimine ihtiyacım var.
    Şimdiden teşekkür ediyorum. ( Biraz fazla uzun bir yazı olduğundan kusuruma bakmayın, özür dilerim )

Merhaba. 4 gündür kullanan biri olarak elimden geldiğince paylaşayım sizinle.

Zil Sesinin Az çıkması = Ayarlarda clearsound (ses menüsü) olayına bakmanız gerekiyor. Bayağı değiştiriyor ses çıkışını. Sanki ilk aldığımdan daha çok ses geliyor gibi düşünüyorum. Bence az değil ama ortalama bir sesi var diyebilirim. Sesin kbps'si, bitrate'i tizliği falan da önemli tabii. Ama az değil...

Konuşmalarda sesin az çıkması ve iletilmesinde netlik azlığı = Bu da ses ayarlarında 5 aşamalı bir ayar var. Hatta konuşurken ses tuşlarıyla da ayarlayabilirsiniz. Ben son seste kulağımı yaklaştıramadım bile. Bu konuda nereden bilgi aldıysanız hatalı almışsınız. 5-6 farklı kişiyle konuştum. Normal nasıl konuştuysam öyle konuştum, hepsi gayet net dedi. Ses iletim sorunun olduğunu düşünmüyorum. Belki operatöre bağlı bir durum olabilir. Benimki avea.

Bataryanın Hızlı tükenmesi = Daha önce hiç sony xperia kullanmadım. Samsung galaxy S3'den sonra aldığım ikinci akıllı telefon bu oldu. S3'de maksimum 2.5 saat ekran süresi ve 12 saat pil alıyorken, bunda şuanki rekorum 5.24 saat ekran süresi ve 26 saat pil kullanımı oldu. İki katı pil performansı aldığım için beni memnun ediyor. Stamina modunda kullanmanızı tavsiye ediyorum. Sürekli müzik dinleyen, facebok twitter ve whatsapp'da cirit atan biriyimdir.. Ekran parlaklılığını köklememeniz lazım.

Isınma durumu = Şimdi deneyin hocam. kullandığınız telefona system info droid adında bir app kurun. widgetini anasayfanıza ekleyin. normal 2-3 gün kullanın. derecelerinizi not edin. Ben bu telefonda aynı anda oyun, müzik, konum ile 45 dereceyi henüz geçemedim. Bence bu telefonun en büyük dezavantajı ÇABUK ısınması. Yani telefonun ısındığını hissediyorsun. Ancak aynı zamanda da telefon ÇABUK soğuyor. Bence kullanılan malzeme ile alakalı. Biraz daha ısı yalıtımlı bir malzemesi olsaydı, sıcaklığı 40'a kadar hissetmeyecektik. Ancak cam olduğu için 37 derece olunca NFC simgesinin orada bir ısı meydana geliyor. Performansı 47'den sonra etkiliyormuş. Ben henüz oralara çıkmadım. Bence sony iyileştirme yapacak. İşlemci çok çok güçlü ve lolipop tam olarak 8 çekirdekli işlemcilere destek veren bir sistem değil. Marshmellow ile ben daha dengeli bir ısı göreceğimize inanıyorum.

TAVSİYE = 9/10

Samsung'a bulaşmayın. S III'ü afedersiniz p*ç gibi ortada bıraktı. 4.3'de kaldı... Sony hertürlü desteği veriyor telefonlarına. Z1'e bile 5.1.1 verdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 28 Ağustos 2015; 17:01:58 >

• 28.0.A.8.251 sistem güncellemesi geldi yükleyebilirsiniz. 380.3 mb büyüklüğünde. Android sürümü yine 5.0.2. Ben WI-FI ile cihaz üzerinden güncelledim.

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Üstadım 4 günlük bir kullanıma nazaran yazdığım çekincelerimi dikkate alarak verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Daha önce belirtmiş olduğum sıkıntıları yaşatma gibi bir durum sizde oluşmadı dediklerinize bakılırsa, ben de yıllardır Avea kullanmaktayım telefonun şebeke çekimi ile ilgili çekim düzeyinde sabit kalmadan sürekli dalgalanma gibi bir sorun oluyor mu acaba? İnternet bağlantısını yoğun kullandığım için takdir edersiniz ki bu şebeke çekim durumu önem arz ediyor, size bu konularda sıkıntı yaşatıyor mu? G3 bu konuda sıkıntı yaşatıyor, en basiti whatsapp ı açarken bile gecikme yaşatıyor yazılanları görmede. Ayrıca wi-fi bağlantısı da G3 de sıkıntılı gibiydi evde telefonu wi-fi ye bağladığımda telefona gelen messajlar çok geç geliyor bana gönderildikten yaklaşık 5-10 dakika sonra telefon uyarı veriyordu ve bazen internet sayfalarını geç ve beklemeli yüklüyordu, Z3+ da dadurum aynı mıdır? Ben de daha önce Xperia yı hiç kullanmadım ama telefonda whatsapp, görüntülü görüşme, internet sayfaları kullanımı vb gibi bende yoğun bir kullanım yapıyorum az önce de dediğim gibi telefonun her özelliğini mümkün oldukça kullanan biriyim ve bu cihazın fiyatı 2.499 tl ve bu fiyatı verip de G3 de yaşadıklarımı yaşamak ve pişman olmak istemiyorum, aldığım telefonu servislerle uğraşmadan uzun bir süre kullanmak istiyorum, daha uygun fiyata bulunur mu bilemiyorum ama bulunduğunda da Sony Türkiye garanti durumu nasıl olur kararsızım. Bu yüzdfen G3 ü alırken Lg Türkiye garantili almıştım servis sorunu yaşamamak için ki Lg servis konusunda gerçekten iyi. Bir de G3 ün beyaz serisinde olduğu gibi bunda da kasada çatlama açılma gibi kronik sorunlar oluyor mu acaba? Z3+ ın beyaz rengi daha iyi gibi geldi de bana, renk konusunda bir tavsiyeniz var mı acaba?

Samsung'un sadece bu son telefonu olan Note5 biraz güzel geldi özellikleri, genel görünüş ve kullanılabilirliği açısından, onun için bir karmaşa yaşıyorum biraz da, siz de eski bir Samsung kullanızısı olarak onunla ilgili de bir tavsiyeniz vardır sanırım.

Detaylı ve bilgilendirici yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adige_038 -- 29 Ağustos 2015; 17:47:16 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.