Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Arkadaşlar güneşin altında telefonu ilk kez kullandım. Yalnız güneşin altında kullanırken ekranda yukarıdan aşağıya noktalar görünüyor aşırı güneşte gözlemledim bunu . Sizde de böyle mi?

Evet bende de oluyor normal bir şey olması lazım çünkü eski telefonumda da oluyordu o.
  • Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Zaten oyle su anda. Kesin cozum proximity sensorunun de cift tiklama icin kullanilmasi olabilir. CM'de oylediydi galiba.
  • Peşin tam 2000'ye alabileceğim bir yer yok mudur bunu
  • omerfarukakcay57 O kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

Almasın herkes de bir farkımız olsun, telefon özel olsun, elit hissettirsin. Ne o öyle iphone gibi inşaattaki ameleden hastanedeki profesöre kadar herkesin elinde mi olsun

fakirle zenginin en büyük ortak böleni iPhone en küçük ortak böleni coca-cola'dır hocam:)herkesde iphone görmenin nedeni o yani:)
  • Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

z2 su geçirdi garantiye gönderdim bu cihazı aldım ilk olarak aşırı ısınıyor 2.olarakta şarjı z2ye göre çok kötü hız ve kamera konusunda z2ye fark atar aldığımdan beri sudan çıkarmadım bu sefer cidden su geçirmiyor

Ya su geçirirse, ne yapacaksın? parayı kolay kazanıyosun galiba
  • Birde ekran görüntüsünde stamina mod açık, onun bir etkisi varmıdır bilmiyorum. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 21 Ağustos 2015; 19:25:02 >
  • Z3+ aşırı ısınma var deniyordu FW ile işlemci değerleri düşürülerek çözülecek denmişti aylar önce acaba böyle bir sorun yaşandı mı
    Fiyatlarının biraz düşmesi için bekliyorum.
  • assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Efsane cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratHoney

quote:

Orijinalden alıntı: aliss

z2 su geçirdi garantiye gönderdim bu cihazı aldım ilk olarak aşırı ısınıyor 2.olarakta şarjı z2ye göre çok kötü hız ve kamera konusunda z2ye fark atar aldığımdan beri sudan çıkarmadım bu sefer cidden su geçirmiyor

Ya su geçirirse, ne yapacaksın? parayı kolay kazanıyosun galiba

evet hocam :)
  • Banka, operatör vs. birçok sms mesajı geliyor. Mesaj ayarlarından mesaj bildirim sesini "Sessiz" olarak ayarlıyorum ancak menüye tekrar girdiğimde eski haline dönüyor. Bazı ortamlarda sürekli mesaj sesi rahatsız edici oluyor. Mesaj bildirimi ekranda görünür olsun fakat mesaj bildirim sesi olmasın istiyorum. Bir yolu varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z5 compact da sd810 ile çıkarsa ve daha önemlisi z5 de ısınır olursa z3 ya da z3+ daha da mantıklı olacaktır.
  • Arkadaşlar ekran görüntüsü nasıl alabilirim? Power tuşunu fazla kullanmak istemiyorum bana pek güven vermedi çünkü.

• Sahiden bu çöpe 2500 lira verip kullanan varmı
    Bu cihaz 2500 liraya satılıyorsa s6 edge in 4000 liraya satılması gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBestSamsung -- 23 Ağustos 2015; 15:46:53 >
  • Çok merak ediyorum allah sizi neden böyle yaratmış?.. Aldığınız malın kulu olun diye mi? Neyse kekolar böyle kendilerini belli ettikçe bende blocklamaya devam edeceğim. Ergenus.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Çok merak ediyorum allah sizi neden böyle yaratmış?.. Aldığınız malın kulu olun diye mi? Neyse kekolar böyle kendilerini belli ettikçe bende blocklamaya devam edeceğim. Ergenus.

Şu an m9 kullanıyorum bir aksilik olmazsa yarın satıp s6 edge plus alacağım
    M9 kullanırken s6 edge nin değerini çok iyi anladım
    Z3+ ise m9 dan bile kötü

• Önce "alttaki kare tuşu" - "pembe ekran yakalama" uygulamasını aç - ekran yakalamak istediğiniz uygulamayı açın (pembe ekran yakalama uygulaması üstte açık kalır) - "ekranı yakala" bastığınızda ekran görüntüsü alınmış olacaktır. (Eğer kullandığınız bir uygulama ise kare tuşun da kapanacaktır, tekrar kare tuşuna basarak son kullanılan uygulamalardan ekrana getirebilirsiniz) Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 23 Ağustos 2015; 18:49:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Çok basitmiş ve çok teşekkür ederim.

• Özellikle kamerası, G2'den sonra ilaç gibi geldi. G2'nin her şeyinden çok memnundum ama ona da Lumia 1020'den geçtiğim için kamerası iyice çamur gibi geliyordu. Z3+ kamera konusunda L1020'nin yanına yaklaşamaz, ama yine de en başarılı kameraya sahip Android'lerden olduğu kesin.

Tavsiyem, cihazınıza ön camla beraber arka cam için de temperli cam ekran koruyucu taktırmanızdır. Xperia Zx serisinde kullanıcılar düşürme durumunda arka camın ön camdan daha kolay kırıldığını belirtiyorlar.

G2'den sonra çok rahatsız edici bir ısınma sorunu görmedim, halen stock 5.0.2 kullanıyorum. 5.1.1 neden Z3+'a gelmedi anlamış değilim, bir de PC uygulamasıyla kontrol edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.