Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kamera yazılımın daki yeni gelen filtre apk var mı acaba z3 için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu suya sokanınız oldu mu ?Şarj giriş yerinden korkuyorum biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukakcay57

Arkadaşlar telefonu suya sokanınız oldu mu ?Şarj giriş yerinden korkuyorum biraz :)

Evet ben soktum hiçbir zarar gelmedi muslukta falanda yıkadım

• quote:

Orijinalden alıntı: sumple

quote:

Arkadaşlar telefonu suya sokanınız oldu mu ?Şarj giriş yerinden korkuyorum biraz :)

Korkum vardı biraz ama ben de bugün soktum havuzda bol bol fotograf çektim :)
  • telefonu 1 hafta havuzdan çıkarmadım su geçirmiyor

sonyden mail geldi

Sony Xperia™ Z3+ model telefonlarımız 2 GHz / 1.5 GHz Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810 Octa Core 64-bit CPU sahibi benzer telefonlar ile eşdeğer ısı üretimine sahiptir. Sony Xperia™ Z3+ model telefonlarımız gibi ince dizayna sahip ürünlerimizde cihazın elektronik bölümünün cam materyal kapaklarınıza yakınlığı bu ısının daha kolay hissedilmesine neden olabilir. Bu ne anormal bir durumdur, ne de cihazınızın hatalı olduğu anlamına gelir. Cihazınız tüm güvenlik yönetmeliklerine uygun olarak üretilmiştir.
    Sony Xperia™ Z3+ model telefonunuzun uzun süre devam eden bir konuşma sırasında, internet dolaşımı anında, oyun oynarken ya da müzik dinlerken belli bir miktar ısınması anormal bir durum değildir. Eğer cihazınız normal kullanımda, yoğun işlem ya da hiçbir işlem yapmamanız durumunda ısınıyorsa lütfen aşağıda belirteceğimiz işlemleri gerçekleştiriniz.
    Lütfen Sony Xperia™ Z3+ model telefonunuzu orjinal sarj üniteleri ile sarj etmeye dikkat ediniz. Orjinal olmayan bir sarj ünitesi ya da USB kablosu kullanıldığı takdirde telefonunuz zarar görebilir.
    Eğer bütün bunlara dikkat ediyorsanız ve Sony Xperia™ Z3+ model telefonunuzda problem devam ediyorsa size telefonunuzu fabrika verilerine sıfırlama uygulamasını Sony Xperia™ Z3+ model telefonunuzda uygulamanızı öneririz. Bunun için telefonunuzun ayarlar menüsünden yedekle ve sıfırla menüsü altında bu seçeneği görebilirsiniz. [Fabrika Verilerine Sıfırla] . Lütfen fabrika verilerine sıfırlama seçeneğini kullanmadan önce telefonunuzdaki verilerin yedeğini almayı unutmayın. Fabrika verilerine sıfırlama uygulamasının sonucu olarak telefonunuzdaki tüm verilerin silineceğini göz önünde tutun. Uyarı bilgilerini dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.
    Sorunun devamı halinde pil ve ısınma sorunlarının gideirlmesi için lütfen telefonunuzun yeni bir yedeğini alın ve Sony Xperia™ Z3+ model telefonu PC Companion uygulaması ile telefon yazılımının güncellemesini sağlayın. Bu yazılım telefonunuzun hafıza kartında önyükleme olarak bulunurken ayrıcahttp://www.sonymobile.com/tr/tools/pc-companion/ web sitemizden indirilebileceğini göz önünde bulundurun.

• aliss A kullanıcısına yanıt
    Gerçekten 1 hafta havuza girdin ve telefonda en ufak sorun yok mu ?
  • Ben duş alırken bile teli yanımdan ayırmıyorum beraber duş alıyoruz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modern Combat 5 güncelleme var (nasıl güncelleme ise 863 mb). Takılma ve kasma yapmadı(öncekinde sahne geçişlerinde gecikme vardı). Isınma daha az.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Modern Combat 5 güncelleme var (nasıl güncelleme ise 863 mb). Takılma ve kasma yapmadı(öncekinde sahne geçişlerinde gecikme vardı). Isınma daha az.

Hocam Oyunun goruntu kalitesi ve akiciligi nasil ?

• Arkadaşlar telefonun sağ tarafında bulunan açma kapama tuşunu bildiğiniz üzere sürekli kullanıyoruz z2 kullanan bir arkadaşta o tuşun zamanla içine girdiğini işlevini yitirdiğini gördüm malesef bizde aynı senaryoyu yaşayacağız google play de telefonun ekranını o tuşa basmadan açabileceğimiz bir kaç program mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLCaNo34

Arkadaşlar telefonun sağ tarafında bulunan açma kapama tuşunu bildiğiniz üzere sürekli kullanıyoruz z2 kullanan bir arkadaşta o tuşun zamanla içine girdiğini işlevini yitirdiğini gördüm malesef bizde aynı senaryoyu yaşayacağız google play de telefonun ekranını o tuşa basmadan açabileceğimiz bir kaç program mevcut.

Hocam onda oldu diye her telefonda ve herkeste olacak diye birsey yok. Cevremde cok sony kullanan var hic boyle birseyle karsilasmadilar.

• quote:

quote:

quote:

Sizler şanslısınız havuz falan ben ayağımı burktum bir ay evdeyim yazım berbat oldu buzlu su yapıyorum leğende ısınınca sokuyorum teli serinliyo meret

• Ben z3 kullanıyorum lolipop ses konusunda çok berbat hiç bişi duyulmuyor ben kit kat kullanıyorum çagrı sesim böyle;

https://www.youtube.com/watch?v=qXuPXe2Jw6k
  • MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    Oyun güncellemeden önce sahne geçişlerinde bir gecikme oluyordu, şimdi o gecikmeler olmadı. 15 dk.lık bir deneme içerisinde. Görüntü kalitesi çok iyi. Yüksek parlaklık daha iyi ancak pil hızla tükeniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoLCaNo34 W kullanıcısına yanıt
    Güç düğmesini her defasında kullanmamak için;
    1. "Ayarlar/Ekran/Uyandırmak için dokunun" menüsünü açık konuma getirin. Çift tıklama ile telefonu açabililirsiniz. Kapanması için ise ekran açık kalma süresini 30 sn. olarak ayarlayabilirsiniz.
    2. Stil Cover çok işe yarıyor. Kapağı kapattığınızda yine kapanma süresine göre cihazı kapatıyor. Pencereden telefon cevaplama yapılabiliyor. Ayrıca kapak kapandığında gelen bildirimleri görmek mümkün. (Fiyatı biraz yüksek. Sony Center'da 129 Tl)

Dediğiniz gibi ek programlarla (alttaki kare tuşuna bastığınızda çıkan küçük uygulamaları soldaki oka ve sonrasında + ekle butonuna basarak Play Store'un küçük uygulamalar menüsünde güç butonu uygulaması gördüğümü hatırlıyorum) bir çözüm bulunabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden arkadaşlar su konusunda sıkıntı yok yani en azından benim cihazda 44 dkya kadar tutuyordum sonra 2-3 saat ara veriyordum dokunmatiğide süper
  • daha önce duşa girmiştim telefonla ama bugün ilk defa denize soktum 5 dakika kadar. hiçbir sıkıntı çıkarmadı :)
    ayrıca telefondaki ultra stamina modunu çok sevdim. telefonun şarjı %6-%7 kaldığında alıyorum ultra stamina moduna o %6 lık şarj saatlerce idare ediyor. tamam internet bağlantısı vs. birçok şeyden mahrum oluyorsun ama telefonu şarj etme imkanın yoksa en azından saatlerce arama yoluyla veya mesajla ulaşılabilir oluyorsun.
  • telefonu alalı 2 hafta oldu 2 haftadır hergün denize gidiyorum telefonla beraber yüzüyorum hiç bir problem yaşamadım, ama her zaman suya sokmadan önce basınç testi yapmanızı öneririm ne olur ne olmaz, bundan önce z3 vardı, suya ilk girişimde su geçirip kapanmıştı servis kutulu değişim yaptıktan sonra z3+ aldım

1. Telefon ısınıyor, hatta bırakın 4k yı full hd video çekerken bile uyarı veriyor
    2. şarj konusunda z3 bir tık daha iyiydi diyebilirim
    3. ekran kalitesi tartışmasız olmakla beraber yine z3 ten daha az parlaklığa sahip

bunlar dışında mükemmel bir telefon, umarım yukardaki problemleri de güncellemeler ile en aza indirebilirler, bir de bi arkadaş ön kamerayı sormuş, cihazın ön kamerası gerçekten çok iyi, ama şunu söyliyim eğer sony telefon alacaksanız z3+ yerine z3 almanızı tavsiye edebilirim aradaki fiyat farkından dolayı
  • Ben z3'ü aldığımdan beri sadece dock ile şarj ediyorum ve kapakları neredeyse hiç açmıyorum. Bu yaz denize de girdim su altında da çok kez bıraktım yıkadım vs hiçbir sorun olmadı.
    Ama tabi ki denizden çıktıktan sonra kesinlikle kurumasını beklemeden damacanadan su koyarak telefonu 10-15 dk beklettim içinde ki deniz suyunun zararı olmasın diye.
    Sorun oldu mu hayır, sapasağlam kullanmaya devam ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sizler şanslısınız havuz falan ben ayağımı burktum bir ay evdeyim yazım berbat oldu buzlu su yapıyorum leğende ısınınca sokuyorum teli serinliyo meret

geçmiş olsun ya.Benim bir arkadaş vardı onun z2si var ısınıyor diye aldığı yeri aramış orda ki görevli ısınınca soğuk suya sokun demiş :)

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.