Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön kamera ile ilgili gorusleriniz nelerdir?
    Kaliteli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammed99 M kullanıcısına yanıt
    Almasın herkes de bir farkımız olsun, telefon özel olsun, elit hissettirsin. Ne o öyle iphone gibi inşaattaki ameleden hastanedeki profesöre kadar herkesin elinde mi olsun
  • Hocam haklisin ama simdi sony de sole bi samsung gibi taninsa hakki yeniyo bence ki forumda herkez bunu yaziyp mesela s6 edge + cikinca cesitlilik z3+ cikinca gereksiz oluyo ya bide bu isinma sorunu z3c de de var dun aileden birinde denedim telefon 58 derece oldu ama bole hissedilir bisey degil bence abartiliyo. Bu yaz ayinda telefon isinmasi cok normal

• arkadaşlar teşekkür ederim önemli bir şey değil ama dikkatimi çekmişti
  • muhammed99 M kullanıcısına yanıt
    Klimalı odada telefon masanın üstünde buz kesiyor. Gerçekten kasası buz kadar soğuk oluyor. Ama bunu kimse söylemez, çıkarlar güneşin altına en çok zorlayan ar maske modunda yada 4K çekim yapmaya çalışıp kamerayı kapattırırlar.

Isınma sorunu benim de canımı sıkıyor, doğrudur. Elim oraya pek temas etmiyor ama ettiği zaman da canımı yakıyor. Ama gel gör ki ısınmayan telefon yok. Snapdragon işlemci 801 de olsa 810 da olsa hatta 820 de olsa ısınacaktır. Bu telefonlar da fan sistemi yok! Hava geçirmez, su geçirmez, toz geçirmez kapalı bir kutu.

Belki Z3 plus'un eksiği benim iç incelemelerde dikkatimi çeken ısı iletim borusunun olmayışı. Z3'de vardı ama yine de ısınıyordu. Onun farkı şurada: İşlemcinin aşırı ısınıp hızla soğumaya çalışması pil tüketimini Z3'ten bir tık aşağı çekiyor.

Bu arada, üstteki videoda her şey gerçekten çok güzel açıklanmış. Tek eksiği de belki bu ısınmanın aşırı güç tüketimine sebep oluşu. Bu yüzden bataryanın amperi fark ediyor. Yoksa amper farkı da tüketim süresini etkilemeyecekti..

• avrupaya 3 güncelleme gelmiş biz daha 1 güncelleme aldık umarım gelirde ısınma düzelir belki biraz
  • Telefonu dün aldım muazzam bir telefon. iPhone 5s belasından sonra ilaç gibi geldi tel. Tek sorum şu olacak şu bildirim barındaki yıldız işareti nedir?

• Smart Connect'in Etkinlikleri olması lazım. Örneğin telefon üzerinde tanımlı gelen gece etkinliği: Eğer şarj cihazını saat 22.00-07.00 arası takarsanız, telefon çalma bakımından kendini sessize alınır ama alarm kurulu olarak çalar.
  • Kullanım kılavuzunun 27. sayfasında "yalnızca öncelik durumlarına izin ver" olarak görünüyor. Ayarlarınızla ilgi. Muhtemelen "Ayarlar/Ses ve bildirim/Kesintiler/Çağrı ve bildirim geldiğinde/Sadece öncelikli kesintilere izin ver" seçeneği işaretli. "Her zaman kes" seçeneğini işaretlerseniz yıldız kaybolacaktır. Kullanım kılavuzunu sony sitesinden indirebilirsiniz. Word yada Office Suit açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 18 Ağustos 2015; 11:36:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperiaforce sitesinde Xperia z3+ için "28.0.A.8.245" güncellemesinin sertifikalandığı bilgisi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizdede cağrı sesi azmı normalde ayarlarken iyi ama biri aradığında duyamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sumple

Arkadaşlar sizdede cağrı sesi azmı normalde ayarlarken iyi ama biri aradığında duyamıyorum.

Bende de benzer bir durum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Orijinalden alıntı: sumple

Arkadaşlar sizdede cağrı sesi azmı normalde ayarlarken iyi ama biri aradığında duyamıyorum.

Bende de benzer bir durum var.

Bir çözümü var mı acaba güncelleme bekliyorum ama telde mi sıkıntı var sanki hoparlör seside kısık gibi müziklerde
  • aynı keza bendede durum aynı ya ses düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

aynı keza bendede durum aynı ya ses düşük

Aynen hocam artık güncelleme bekliycez napalım.Sağlam bi güncelleme çıkar İnşallah.
  • valla sonyi arayıp sövmemek için zor tutuyorum kendimi o derece sinir etti beni bu telefon bilmiodum m5in yakında çıkacağını :( güncelleme 1 hafta içinde gelir gibi
  • İkinizde de çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

• Bu şarj yeri açık ve altta deforme olma şansı var mı kapak gibi

• www.teknokulis.com
    Teknoloji haberleri ve teknoloji ürün incelemeleri için teknolojinin k?sayolu TeknoKulis
    http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2015/08/17/sony-xperia-z3-avrupanin-multimedya-akilli-telefonu-secildi
  • MaDTuRkk M kullanıcısına yanıt
    Bütün telefonlardaki şarj girişinin aynı. Sony'in söylediği gibiyse su geçirmiyor. Ben denemedim. Deforme olacak bir şey görünmüyor. Kullanım sonucu belli olur ancak.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.