Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sıcaklığın solundaki program nedir ve niçin kullanıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert Ulupınar

Hocam sıcaklığın solundaki program nedir ve niçin kullanıyorsunuz

Background Walpaper o, yeni duvar kağıtları gelmiş bildirim olarak kalmış :) Önemli bir şey değil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamerasında en sevdiğim özellik otomatik olarak arka planı bulanıklaştırması. gerçi bu bütün xperia z serisinde var ama kamera olarak performansı çok ama çok iyi.
     ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★
  • z2 su geçirdi garantiye gönderdim bu cihazı aldım ilk olarak aşırı ısınıyor 2.olarakta şarjı z2ye göre çok kötü hız ve kamera konusunda z2ye fark atar aldığımdan beri sudan çıkarmadım bu sefer cidden su geçirmiyor
  • Merhaba arkadaşlar,
    Eski bir sony Z3C kullanıcısı olarak Z6 ve Kzoom dan sonra tekrar sony e döndüm.
    Dün Z3+ aldım,
    Olumlu yanlarından pek bahsetmek istemiyorum zira biraz internette gezinen herkez cihazın öne çıkan + larını kolayca yakalayabilir.
    Benim için - sayılabilecek yada endise uyandıran şeyleri yazıcam alım arifesinde bulunan arkadaşlar için.
    Aslında liste uzun değil zira Z3+ ciddi anlamda kaliteli ve kullanımı rahat ,akan (hız olarak) bir telefon.

Isınma :
    Daha önce Z3C kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki cihaz çabuk ısınıp çabuk soğuyor.Belki bu hissiyat metal gövdeden ötürü çok hissedilir durumda ,yani demek istediğim 30 dk aralıksız sırasıyla "osm,whatsapp,chrome,zedge(zil sesi arama),ayar oturtma ve klasörleme,bir kaç foto cekimi ve sd kart düzenleme" sonunda telefon 55 derece (CPU-Z) ile 59 derece arasında değerler verdi

Buarada 2 sorum olucak Z3+ kullanan arkadaşlara,
    birincisi CPU-Z programında thermal kısmında çok fazla ısı değeri var bunların hangisini daha cok dikkate almalıyız?
    ikincisi yine aynı programda SOC sekmesinde(ilk sekme) 8 cekirdekten 2 si genelde stopped şeklinde duruyor ve ara ara yer değiştiriyor,bu normalmi?(cihaz stamina modunda kullanılıyor ve bu olay sadece 6.7 yada 8. cekirdekler arassında oluyor )

Son olarak ,gece cekimleri Kzoom dan sonra tat vermedi,evet fena değil ama bir kzoom değil.
    Sorusu olan arkadaşlara dilim döndüğünce yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: honestwriter

Merhaba arkadaşlar,
    Eski bir sony Z3C kullanıcısı olarak Z6 ve Kzoom dan sonra tekrar sony e döndüm.
    Dün Z3+ aldım,
    Olumlu yanlarından pek bahsetmek istemiyorum zira biraz internette gezinen herkez cihazın öne çıkan + larını kolayca yakalayabilir.
    Benim için - sayılabilecek yada endise uyandıran şeyleri yazıcam alım arifesinde bulunan arkadaşlar için.
    Aslında liste uzun değil zira Z3+ ciddi anlamda kaliteli ve kullanımı rahat ,akan (hız olarak) bir telefon.

Isınma :
    Daha önce Z3C kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki cihaz çabuk ısınıp çabuk soğuyor.Belki bu hissiyat metal gövdeden ötürü çok hissedilir durumda ,yani demek istediğim 30 dk aralıksız sırasıyla "osm,whatsapp,chrome,zedge(zil sesi arama),ayar oturtma ve klasörleme,bir kaç foto cekimi ve sd kart düzenleme" sonunda telefon 55 derece (CPU-Z) ile 59 derece arasında değerler verdi

Buarada 2 sorum olucak Z3+ kullanan arkadaşlara,
    birincisi CPU-Z programında thermal kısmında çok fazla ısı değeri var bunların hangisini daha cok dikkate almalıyız?
    ikincisi yine aynı programda SOC sekmesinde(ilk sekme) 8 cekirdekten 2 si genelde stopped şeklinde duruyor ve ara ara yer değiştiriyor,bu normalmi?(cihaz stamina modunda kullanılıyor ve bu olay sadece 6.7 yada 8. cekirdekler arassında oluyor )

Son olarak ,gece cekimleri Kzoom dan sonra tat vermedi,evet fena değil ama bir kzoom değil.
    Sorusu olan arkadaşlara dilim döndüğünce yardımcı olabilirim

Hocam isinma ve ön kamera nasil ?

Xperialarda cihazlar dediginiz gibi hizli isinip soguyor z3+ da ayni mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEKA_CRAZY -- 13 Ağustos 2015; 12:57:24 >

• honestwriter H kullanıcısına yanıt
    55-57 derece normal, yukarıda arkadaşlar da paylaştı. yani çok ısındığı vakit o değerlerde geziniyor.

8 çekirdeğin tamamı sadece çok performanslı işlerde, maksimum oyunlarda çalışır. onun dışında hep atıl vaziyette kalır.
  • Bu arada denildiği gibi evet cihaz ısınsa dahi elden bırakınca çok çabuk soğuyor. Hatta klimalı bir ortamda masa üzerinde cihaz buz kesiliyor. Kasa materyali ile alakalı bir durum tabi
  • MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    Dostum ısınma yukarıda belirttiğim gibi sürekli kullanımda 60 derecelere yakın gösteriyor,ama çok hızlıda soğuyor,
    ön kamera Z3C ye nazaran çok iyi,berrak,net
    Ayrıca kendiliğinden bir filtre gibi birşeyi var,ciltteki sivilce ,pürüz vs yi rutuşluyor ve pürüzsüz gösteriyor
  • çok teşekkürler
  • İkinci şarjda kullanım süresi.mobil kapalı,Wifi 12 saat,20-25 dk. 4k ve foto denemeleri, program güncelleştirmeleri,15-20 dk.film fragmanı izleme, bloototh denemesi,radyo ve müzik,WhatsApp,internet Vs.
     ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★ ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

• 4k ilk gün 5dk.6sn. de kapanmıştı. sonraki denemelerinde 2 dk. ile 8 dk.arasında çekimler yapabildim. 8dk. lık çekimi kendim kapattım. Daha ne kadar çekerdi bilmiyorum. Anladığım kadarıyla ortam ısısı bu çekim için önemli. Çünkü 8dk.lık çekim 25#26 derecelik bir ortadaydı. Radyosunu çok sevdim. Elimde wdr-nc033 diye gürültü korumalı eski bir walkman kulaklığı vardı. Oda 5 bölümlü. Ama mikrofon yok. Ses çok iyi. Oyun deneyimi minyon Rush ile sınırlı şu anda.takılma yok,ısınma az. Kamera çekiminde özellikle video çekiminde hissedilir bir ısınma mevcut ancak rahatsız etmiyor.

• Kullanıcı arkadaşlara bir sorum var. Telefon hakkında bölümünde diagonostik altında testler var. Flash testinde Flash görüyormusunuz diye soruyor.
    Ben anlamamış olabilirim yada çeviri yanlış olabilir
    Orada sadece siyah bir Flash simgesi gözüküyor. Ben olayı o test yapıldığında Flashın arkadan ışık vermesi olarak algıladım. Bende Flash ışığı yanmadı. Foto çekerken sorun yok Flash çalışıyor. Sonra acaba dedim oradaki Flash simgesinin görünüp görünmediğinimi soruyor.
    Çözemedim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 13 Ağustos 2015; 22:46:01 >
  • güncelleme çıkmış ama daha ülkemize ulaşmadı galiba umarım ısınma ile pil sorununu düzeltirler z2 su geçirmese iyiydi valla pişman oldumbu teli aldığıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

güncelleme çıkmış ama daha ülkemize ulaşmadı galiba umarım ısınma ile pil sorununu düzeltirler z2 su geçirmese iyiydi valla pişman oldumbu teli aldığıma

Nesinden pişman oldunuz hocam? Ben daha almadım ve z3 ile arasinda gidip geliyorum begenmediginiz yonleri nelerdir acaba?

• hocam telefon patlıcak diye korkuyorum banamı öle gelio bilmem ama aşırı ısınıyor ve şarjı z2nin nerdeyse yarısı kadar gidio 1 günü zor çıkarıyor şu an acil telefona ihtiyacım var die aldım z2 tatilde su geçirdi nasıl olsa sony daha iyisini yapmıştır diye araştırmadan aldım pişmanım
  • Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Ben de denedim aynı dediğin gibi oldu. Herkeste varsa sorun yoktur :)
  • Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar
    Teleronu en ucuz nereden alabilirim ?
    Yada
    Satmayi dusunen biri var mi?

• merhaba bir sorum olacak telefonunuzun sesinden memnun musunuz ben şahsen sanki biraz ses az çıkıyor gibi geldi özellikle birisi aradığında çalan ses oldukça az gibi yoksa bende mi öyle?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.