Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar tekrar telefonu alali bir hafta oldu bende kullanan olarak tecrübemi yazayim basta sunu söyliyim ben normal bir
    kullanicim telefonda öyle oyun falan oynamiyorum okuyorum cogu zaman okuyorum arada normal sekilde fotoraf cekiyorum biraz video
    falan bu kullanimda o isinma kapanma dediklerinizin hic biri olmadi ilk telefonu kurarken isinmisti xperia z3 da kullandim oda öyle isinmisti arka
    tarafin yukari bölgesi diyim telefon gercekten kaygan sanki kilif muhakkak lazim eski telefonumla arasinda farki daha ince olmasi anlasiliyor gibi kapak eksik olmasi da iyi olmus
    fakat internette cok hizli geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLCaNo34

Sabah 7 de çıkardım şarjdan ara ara kurcaladım durum bundan ibaret.
     ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

Dediğim aslında bu değilde yinede sağol. Ayarlar,güç yönetimi,pil kullanımı ( burada pili neylerin kullandığı görülür) aynı zamanda ekrana girince prizden çektikten sonra açık kalan ekran süresini görebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Peki o zaman lafı fazla uzatmayacağım aç kameranı ekran kaydı al 15 dk video kaydı yap koy buraya bütün söylediklerimi geri alacağım abicim belliki ilk defa böyle bir telefon kullanıyorsun ama şunu bil sony markası ericsson iken biz kullanıyorduk.

quote:

Live screen streaming ile denedin mi ? Ben birşey demedim güzel kardeşim çekersin çekersin fakat buzdolabının içinde çekersin gerçi orada bile kapanmazsa hiçbişey bilmiyorum güle güle

bu yeterli mi ? yoksa illa 6 gblik videoyu upload mı edeyim ?

dip not: buzdolabının içinde değildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 8 Ağustos 2015; 21:27:23 >

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Sen tam mesaj attığın vakit ben şarja takmıştım o yüzden sağlıklı olmaz diye atmadım. Bir kaç gün içinde ben atarım ama süreler dediğim gibi maksimum 5 saat ekran kullanımı, 1 gün 12 saat telefon beklemesi.
  • Xperia Z3 plus Otomatik Mod.

Arka planı kendi kendine bulanıklaştırmış. Hiçbir müdahale yok cebimden çıkarıp aynen çektiğim haliyle...

★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★ ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacA. -- 8 Ağustos 2015; 22:28:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ****

Xperia Z3 plus Otomatik Mod.

Arka planı kendi kendine bulanıklaştırmış. Hiçbir müdahale yok cebimden çıkarıp aynen çektiğim haliyle...

Hocam fotigraflar mukemmel

Bide on kamera denemeleri atarmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEKA_CRAZY -- 8 Ağustos 2015; 23:00:43 >

• quote:

Xperia Z3 plus Otomatik Mod.

Hocam bu arkayı otomatik bulanıklaştırması harika bir özellik, Xperia Z'den beri var bu. Detay nesne çekimlerinde yapıyor bunu gerçekten telefonun kamerası çok sağlam .

• http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1275653/53a272b3-fc05-4c3f-a04e-ab44e2efb187.png&size=4&bound=3&border=1&resolution=0

Arkadaşlar bende pil kullanımı böyle sizce bi anormallik var mı bu arada dün sabah 12 de çıkardım

Ayrıca google hizmetleri ve Android sistemi dediği şeyler ne oluyor bilgilendirir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talerk -- 9 Ağustos 2015; 5:51:19 >

• bi cevap verin de ona göre sileyim videoyu telefonumda yer kalmadı. şimdi sileceğim sonra yine 'yalan' diyeceksiniz. :))))) o yüzden siz cevap verene kadar bekletiyorum.

@WoLCaNo34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 9 Ağustos 2015; 15:59:20 >
  • kalite olarak çok çok iyi , gece fotograflarinda noise olayi nasil biraz daha fotograf eklerseniz iyi olur.
  • 1. resim: kaynağında hiç ışık yok. dağ başında çektim. gün batımında görünen ay yıldız.
    2. resim: çanakkale saat kulesi çarşı içinde akşam çekimi. etraftaki ışıklar olduğu kadar.

flaş yok. süper otomatik mod.

• quote:

1. resim: kaynağında hiç ışık yok. dağ başında çektim. gün batımında görünen ay yıldız.
    2. resim: çanakkale saat kulesi çarşı içinde akşam çekimi. etraftaki ışıklar olduğu kadar.

flaş yok. süper otomatik mod.

Hocam foto lar cok guzel ama gece çekimlerinde s6 ce g4 daha onde maalesef.

Hocam on kamera fotoğraflarını da atarmisiniz

• Güzel kardeşim sen beni yine yanlış anladın ya da anlamak istemiyorsun. Ama aklıma da gelmedi değil mesajımı editleyecektim içeride çekim yapma diye fakat o kadarda değil yapmaz dedim ama o kadarmış yaptın zamanına emeğine yazık. Evin içerisinde benim kayıtla ne işim olabilir ki ben genelde kayıtlarımı dışarıda alıyorum doğa fotoğrafları ve video çekimi yapmayı seven bir insanım. Evin içerisinde akşam vakti hiç kımıldatmadan yormadan bende alırım o kayıtı ben bu telefonu evin içerisinde kullanmak için almadım ki sen şimdi beni g.t ettiğini zannediyorsun fakat kendini kandırıyorsun insanlarıda yanıltmayalım neyse onu gösterelim geçmiş mesajında dışarıda 1 dk 42 sn kayıt alabildiğini söyleyen sen değil miydin ? Telefonu kullanıyorsun fakat içerisinde bulunan özelliklerden bi habersin sana söylemek istediğim Live Screen Streaming'den küçük boyutlu bir kayıt alabilirdin o kadar alanını da kaplamazdı senden istediğim dışarıda çekim yapman ve aşağıda attığım linkteki gibi (sitenin video yükleme sistemi çalışmıyor) burada herkesle paylaşmandı ama olmadı sağlık olsun.

http://s6.dosya.tc/server/5yhreh/ScreenRecord_2015-08-09-07-43-15.mp4.html

• quote:

Güzel kardeşim sen beni yine yanlış anladın ya da anlamak istemiyorsun. Ama aklıma da gelmedi değil mesajımı editleyecektim içeride çekim yapma diye fakat o kadarda değil yapmaz dedim ama o kadarmış yaptın zamanına emeğine yazık. Evin içerisinde benim kayıtla ne işim olabilir ki ben genelde kayıtlarımı dışarıda alıyorum doğa fotoğrafları ve video çekimi yapmayı seven bir insanım. Evin içerisinde akşam vakti hiç kımıldatmadan yormadan bende alırım o kayıtı ben bu telefonu evin içerisinde kullanmak için almadım ki sen şimdi beni g.t ettiğini zannediyorsun fakat kendini kandırıyorsun insanlarıda yanıltmayalım neyse onu gösterelim geçmiş mesajında dışarıda 1 dk 42 sn kayıt alabildiğini söyleyen sen değil miydin ? Telefonu kullanıyorsun fakat içerisinde bulunan özelliklerden bi habersin sana söylemek istediğim Live Screen Streaming'den küçük boyutlu bir kayıt alabilirdin o kadar alanını da kaplamazdı senden istediğim dışarıda çekim yapman ve aşağıda attığım linkteki gibi (sitenin video yükleme sistemi çalışmıyor) burada herkesle paylaşmandı ama olmadı sağlık olsun.

http://s6.dosya.tc/server/5yhreh/ScreenRecord_2015-08-09-07-43-15.mp4.html

Yahu ''Ben birşey demedim güzel kardeşim çekersin çekersin fakat buzdolabının içinde çekersin gerçi orada bile kapanmazsa hiçbişey bilmiyorum güle güle '' diyen siz şimdi ''evde çekemez demedim dışarda çekemez dedim'' falan diye lafı dolaştırıyosunuz :)) ben zaten daha önce dışarıda 40 derece sıcaklıkta da 4k çekim yapıp 1.42 saniye çekim yapabildiğimi buraya dürüstçe yazdım. sizin gibi algı yönetimi yapmak istesem bunu yazmazdım. insanları kandırmayalım diyorsun da ben gayet objektifce buraya deneyimlerimi yazıyorum. bence önce bi özeleştiri yapın yanlış algı oluşturma konusunda.

ayrıca ''Evin içerisinde akşam vakti hiç kımıldatmadan yormadan'' demişsiniz, sizi artık az çok tanıdığım için bunu diyebileceğinizi tahmin ettim ve 15 dakika boyunca telefonu sabit bi yerde değil elimde ve hareket ettirerek bilgisayar ekranımdan açtığım videoyu çektim.

son olarak;

35 derece sıcakta dışarda 15dk 4k video kaydı yapabilecek bir telefon (marka/model) söyler misiniz lütfen?
    size önerim: bir kamera almanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 9 Ağustos 2015; 19:42:01 >

• MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    Onların bilgisayarda nasıl göründüğünü bilmediğim için bir şey diyemem ama bunları standart fotoğraf kağıdına bastırınca gayet iyiler, çok yakınlaştırmada ancak kumlu oldukları görülüyor. Telefon ekranında xreality mod yada süper canlı mod gibi parlaklık üst seviyede olunca capcanlı görünüyor.
    önemli olan fotoğraf kağıdı benim için.

Ön kamera için biraz bekleticem, heyecan olsun :) şakası bir yana elimde yok en kısa zamanda çekip atarım. ;)
  • Ben dışarıda 15 dk 4k çekim yapan bir kamera olsa gibi birşey söylediğimi hatırlamıyorum. Samsung Galaxy S5 veya S6 (Edge dahil) 5 dk 4k video çekimi yapabiliyorsun. 5 dk olsun benim olsun. Sana gönderdiğim linkte 1 dk yı geçememiştim. Neyse önerini dikkate alacağım öğrenci kardeşim sen acer marka laptopunu kameraya almaya devam et Edit : LG G4'ü unuttuk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLCaNo34 -- 9 Ağustos 2015; 20:14:34 >
  • quote:

Onların bilgisayarda nasıl göründüğünü bilmediğim için bir şey diyemem ama bunları standart fotoğraf kağıdına bastırınca gayet iyiler, çok yakınlaştırmada ancak kumlu oldukları görülüyor. Telefon ekranında xreality mod yada süper canlı mod gibi parlaklık üst seviyede olunca capcanlı görünüyor.
    önemli olan fotoğraf kağıdı benim için.

Ön kamera için biraz bekleticem, heyecan olsun :) şakası bir yana elimde yok en kısa zamanda çekip atarım. ;)

Tamamdir hocam , hetecanla on kamera bekliyorum z3 te cok kotu on kamera insallah 5mp ile duzeltmislerdir

• Panorama

Assos
  • Paylaştığın videoyu izledim Z3'te i ısı iletim borusu gerçekten yok Plus'ta...
  • Arkadaşlar merhaba. 2,5 yıllık Windows Phone kullanımından dolayı Z3 + alarak tekrar androide dönüş yaptım. Telefon gerçekten de çok güzel. Şimdilik memnunum oldukça. Yalnız pil sanki biraz çabuk bitiyor gibi. Tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı acaba ? Telefonu alalı 2 gün oldu. Belki biraz süre geçince daha iyi olacaktır ama telefon üzerinde yapmam gereken bir şeyler varsa bu konu hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

İyi akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.