Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altı üstü internette geziniyorum facebook forum vs. Kamera olayına girmiyorum bile. Ev biraz sıcak tamamda kışın mı kullanacağız bu telefonu sadece dışarıda video çekmek iste hava sıcak ise kapanıyor 1-2 dk geçmeden 15 dk lık çekim yaptım diyen arkadaşlar bende max 5 dk gördüm fakat telefon serin ortamda baya dinlendikten sonra öyle oldu üst üste çekim yapamayacak mıyım ayıptır günahtır bundan önce de sony xperia s vardı bir kaç kez eksileri gördü soğuktan kapandı ve hiç açılmadı ısıtmak için uğraşıyordum inanın bu sony i anlamak çok güç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLCaNo34

28.0.A.7.24 güncellemesi geldi yaptım ama bir değişiklik yok bir çok popüler video izleme sitelerinde de bu soruna değinilmiş araştırabilirsiniz.

cihazını sıfırla. temiz bir kurulum yap.
    en son yukledigin programlardanda kaynaklanabilir.
    normalde bosken bukadar ısınması mumkun degil.

• merhaba arkadaşlar bende boştaki sıcaklıkları ve 5dk kadar sıkıştırdım telefonu. Youtube den video (1080p), facebook, chrom gezinme, vb. gibi hızlı geçişler yaptım sonuç aşağıdadır. Yani sonuç olarak telefon ısınıyor kameraya arkadaştaki gibi bende hiç girmiyorum.

önce:
     ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★
    sonra:

• hocam bende xperia z2 ile yaptım tesleri

burada 4 tane üst üste antutu testi yaptım sıcaklık böyle ::

burada da 3.50 dk 4K çekim yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEKA_CRAZY -- 8 Ağustos 2015; 11:58:56 >

• quote:

Altı üstü internette geziniyorum facebook forum vs. Kamera olayına girmiyorum bile. Ev biraz sıcak tamamda kışın mı kullanacağız bu telefonu sadece dışarıda video çekmek iste hava sıcak ise kapanıyor 1-2 dk geçmeden 15 dk lık çekim yaptım diyen arkadaşlar bende max 5 dk gördüm fakat telefon serin ortamda baya dinlendikten sonra öyle oldu üst üste çekim yapamayacak mıyım ayıptır günahtır bundan önce de sony xperia s vardı bir kaç kez eksileri gördü soğuktan kapandı ve hiç açılmadı ısıtmak için uğraşıyordum inanın bu sony i anlamak çok güç.

''15 dk lik çekim yaptım diyen arkadaşlar'' o arkadaş benim, burda sony reklamı yapmak için yalan söyleyecek halim yok, töhmet altında bırakıyosunuz insanı. benim aletimde sorun olduğunu söylemeyin demişsiziniz de yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla sizin aletiniz sorunlu bu çok açık.
    üniversite öğrencisiyim 1 senedir para biriktiriyorum telefon alabilmek için 2500 lira biriktirdim ve gidip 1 günde xperia z3+ için verdim. eğer bugün aldığım güne dönsem hiç düşünmeden gider yine veririm. hiç pişman değilim.
    ayrıca sony de ısınma sorununu kabul etmiş diye 13 hazirandan haber paylaşıyorsunuz madem öyle siz niye aldınız telefonu? almadan önce bu habere denk gelmediniz mi hiç? bütün teknoloji sitelerinde vardı bu haber telefonu almadan önce google'a xperia z3+ yazmanız yeterliydi bu haberi görebilmek için.

• merhaba bir sorum olacak birisi beni aradığında telefonun sesi az çıkıyor neden olabilir onun haricinde video müzik falan dinlerken ses çok iyi çıkıyor ama biri aradığı zaman ses çok az çıkıyor duymankta zorluk çekiyorum bunun bir çözümü var mı?
  • Peki o zaman lafı fazla uzatmayacağım aç kameranı ekran kaydı al 15 dk video kaydı yap koy buraya bütün söylediklerimi geri alacağım abicim belliki ilk defa böyle bir telefon kullanıyorsun ama şunu bil sony markası ericsson iken biz kullanıyorduk.

• Isınma sorunu ile ilgili Sony'ye mail attım, gelen cevabı aşağıda aynen paylaşıyorum bilginize!

quote:

Sorununuzla ilgili olarak, öncelikle elektronik postanıza geç yanıt verdiğimiz için özür dileriz. Cep telefonunuzda yaşadığınız problemler için üzgünüz. Hiç bir telefon modelimizde, genel bir arıza bulunmamaktadır.

sizi bilgilendirmek isteriz kiSony Xperia Z3+ model telefonunuz ısınma yapıyorsa, bu telefonunuza yüklediğiniz bir uygulamanızın gerekli olan son versiyonu kullanmadığından kaynaklı olabilir.
    Hangi uygulamanın pil tükettiğni görebilmeniz için:
    1)Telefonunuzu 100% şarj ediniz.
    2)Telefonunuz en az iki saat normal bir şekilde kullanın.
    3)Ana menüden > Ayarlar > Güç yönetimine gidin.
    4)Pil tüketiminde, Google Play'dan indirdiğiniz uygulamalardan hangisi daha fazla pil tükettiğini kontrol ediniz ve pil tüketen uygulamanın ismini not ediniz.
    5)Google Play uygulamasına gidin ve ismini not ettiğiniz uygulamanın bir güncellemesi olup olmadığını kontrol edin.
    6)Eğer güncelleme yok ise, uygulamayı kaldırın.
    Sony Xperia™ Z3+ model telefonunuzun uzun süre devam eden bir konuşma sırasında, internet dolaşımı anında, oyun oynarken ya da müzik dinlerken belli bir miktar ısınması anormal bir durum değildir. Eğer cihazınız normal kullanımda, yoğun işlem ya da hiçbir işlem yapmamanız durumunda ısınıyorsa lütfen aşağıda belirteceğimiz işlemleri gerçekleştiriniz.
    Lütfen Sony Xperia™ Z3+ model telefonunuzu orjinal sarj üniteleri ile sarj etmeye dikkat ediniz. Orjinal olmayan bir sarj ünitesi ya da USB kablosu kullanıldığı takdirde telefonunuz zarar görebilir.
    Eğer bütün bunlara dikkat ediyorsanız ve Sony Xperia™ Z3+ model telefonunuzda problem devam ediyorsa size telefonunuzu fabrika verilerine sıfırlama uygulamasını Sony Xperia™ Z3+ model telefonunuzda uygulamanızı öneririz. Bunun için telefonunuzun ayarlar menüsünden yedekle ve sıfırla menüsü altında bu seçeneği görebilirsiniz. [Fabrika Verilerine Sıfırla] . Lütfen fabrika verilerine sıfırlama seçeneğini kullanmadan önce telefonunuzdaki verilerin yedeğini almayı unutmayın. Fabrika verilerine sıfırlama uygulamasının sonucu olarak telefonunuzdaki tüm verilerin silineceğini göz önünde tutun. Uyarı bilgilerini dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.
    Sorunun devamı halinde lütfen telefonunuzun yeni bir yedeğini alın ve Sony Xperia™ Z3+ model telefonu PC Companion uygulaması ile telefon yazılımının güncellemesini sağlayın. Bu yazılım telefonunuzun hafıza kartında önyükleme olarak bulunurken ayrıcahttp://www.sonymobile.com/tr/tools/pc-companion/ web sitemizden indirilebileceğini göz önünde bulundurun. Güncelleme yapmanız için telefonunuzu bilgisayarınızın USB portuna bağlamanız gerekmektedir. PC Companion yazılımının [Support Zone] bölümünden [Başlat] tuşuna basarak adımları takip edin. Eğer uygulama size yazılımınızın en güncel sürüm olduğu bilgisini verirse lütfen [Yazılımı Onar] seçeneğini uygulayın.
    Ayrıca telefonunuzu direk olarak cep telefonunuzdan da güncelleyebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmeniz için aktif bir 2G/3G internet bağlantısına ya da aktif bir Wi-Fi bağlantısına ihtiyacınız olacaktır. Veri ücretlendirmesi olabilir. Lütfen servis sağlayıcı firmanız ile görüşüp ücretlendirme hakkında bilgi alınız. Telefonun ana menüsünden [Ayarlar] , [Telefon Hakkında], ve [Yazılım Güncelleme]kısmından [Şimdi Güncelle] seçeneğini seçin. Telefonunuz yeni bir güncellemenin olup olmadığını araştıracaktır. Lütfen güncelleme yapmadan önce telefondaki verilerinizin olası bir veri kaybını önlemek amacı ile yedeğini alınız.
    Sorununuzun güncelleme sonunda hala devam etmesi durumunda lütfen Sony Xperia™ Z3+ model telefonunuzu yetkili bir teknik servisi tarafından kontrol edilmesi için yetkili bir Sony Mobile bayisine başvurunuz. Ekte yetkili Sony Mobile teknik servislerinin bir listesini bulacaksınız. Yanınızda faturanızı (telefonunuzun modeli, seri numarası, IMEI numarası ve tarihi gösteren) getirmeniz gerekmektedir.
    Sony Mobile, telefonunuzun olası veri kayıplarını engellemek amacı ile telefonunuza fabrika verilerini sıfırlama, telefon yazılımı güncellemesi ve teknik servise yönlendirme durumlarının öncesinde veri yedeklemenizi önerir.
    Verilerinizi güvenli bir şekilde bilgisayara, yani harici bir cihaza kaydeden yedeklemeler oluşturmak için PC Companion ya da Mac için Sony Bridge uygulamasını kullanmanız önerilir. Verileriniz bir bilgisayara güvenli bir şekilde yedeklendikten sonra, Yedekleme ve geri yükleme uygulamasını kullanarak cihazınızdaki SD karta ya da harici bir USB depolama cihazına temel ayarların ve verilerin hızlı bir yedeklemesini yapabilirsiniz. Cihazınızın yedeklemelerinihttp://support.sonymobile.com/tr/xperiaz3plus/userguide/Backing-up-and-restoring-content-on-a-device/ bağlantısını takip ederek nasıl yapacağınızı görebilirsiniz.
    Ayrıca sizi bilgilendirmek isteriz ki yetkili teknik servislerimiz garanti, cihazınızın tamiri, parça değişimi ve swap (cihaz değişimi) koşulları konusunda karar verebilecek tek yetkili merci ve bilirkişidir.

Cihazınız hakkında teknik destek için +90 212 473 77 77 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimiz, servislerimiz ve teknik desteğimiz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi içinwww.sonymobile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilmenizi isteriz ki 7 gün içerisinde yanıtlanmayan e-postalarınız sistemimiz tarafından otomatik olarak kapatılır. Daha sonra ki iletişimleriniz teknik birimimize ulaşmayacaktır bu yüzden yeni bir sorgulama başlatmanız gerekecektir.

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacA. -- 8 Ağustos 2015; 14:45:32 >

• Masal okumuş resmen Diyelim pil kullanımı en fazla facebookta google playe de baktım güncelleme yok ne yani programımı sileceğim çözüme bak inan çok komikler Yeni aldığım telefon zaten fabrikadan çıkmış birde fabrika ayarlarınamı döndüreceğim yuh diyorum artık oyun bile oynamıyoruz korkumuzdan bi WhatsApp bi facebook onlarıda siler isek vay halimize işte sony nin olaya bakış açısı.

• quote:

Peki o zaman lafı fazla uzatmayacağım aç kameranı ekran kaydı al 15 dk video kaydı yap koy buraya bütün söylediklerimi geri alacağım abicim belliki ilk defa böyle bir telefon kullanıyorsun ama şunu bil sony markası ericsson iken biz kullanıyorduk.

Ha açık açık 15dk 4k video çekimi yaptım diye yalan attığımı ima ediyorsunuz öyle mi? Allah akıl fikir versin. 15dk 4k çözünürlükte videonun kaç mb olacağından ve bunun 1mbit Upload hızıyla ne kadar sürede Upload edileceği konusunda da bi fikriniz yok sanırım. Size bi şeyler kanıtlamak için bu kadar uğraşa girmem. İnanıp inanmamakta özgürsünüz. Şimdi burdan isyan etmeye devam edebilirsiniz ama lütfen beni karıştırmayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 8 Ağustos 2015; 15:11:41 >
  • talerk T kullanıcısına yanıt
    Uyarlanan parlaklık ekran ile 5 saat ekran kullanım süresi 1 gün 12 saat telefon beklemesi aldım ben.
  • Live screen streaming ile denedin mi ? Ben birşey demedim güzel kardeşim çekersin çekersin fakat buzdolabının içinde çekersin gerçi orada bile kapanmazsa hiçbişey bilmiyorum güle güle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLCaNo34 -- 8 Ağustos 2015; 15:27:18 >
  • Ekran görüntüleri de paylaşsanız enazından pil kullanım değerlerini görmüş oluruz

• WoLCaNo34 W kullanıcısına yanıt
    Telefondan memnun olsan da bu Türkiye ayağındaki yöneticiler ve yetkili servislerden dolayı soğutuyorlar. Sadece mobil değil diğer ürünlerinde de böyle bu adamlar.

ısınmaya da değinen bir test videosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacA. -- 8 Ağustos 2015; 15:28:27 >
  • Sabah 7 de çıkardım şarjdan ara ara kurcaladım durum bundan ibaret.

• Benim de merak ettiğim bir konu var.

Xperia Z3'te ısıyı işlemciden alıp yandaki panele aktaran böylece bir bölgenin aşırı ısınmasını engelleyen 'ısı iletim borusu',

xperia Z3 +'da yok mu?

www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-Xperia-Z3te-islemci-icin-isi-borusu-kullaniliyor.htm
    xperia z3 plus'un içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacA. -- 8 Ağustos 2015; 15:43:24 >

• Aynen kardeşim sana katılıyorum sadece ses ve oyun alanında iyiler tv olarakta tavsiye etmem loş bir görüntüsü var ve fiyatlar çok uçuk. Elin yabancısı bile olayın farkında biz Türkler kullandığımız malı kötüde olsa malesef övmeyi çok seviyoruz.

• Uygulamadan olmaz demiştiniz, ben snapchat kullaniyorum ve nexus 4 de kapanma yapiyor. Snapchat e girmedigim zaman telefonda boyle birsey olmuyor

• http://teknorota.net/2015/07/27/xperia-z3%C2%92un-isinmasini-folyo-ile-onlediler/

Denemek Lazım :) Wifi açıkken kapalı konumda ısındığına şahit oldum bugün ama yarı yolda bırakmıyor telefon ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riza_azir -- 8 Ağustos 2015; 18:07:15 >
  • riza_azir kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim yandaki çerçeve alüminyum malzeme. ve işlemcinin olduğu noktadan buraya bir ısı iletim borusu olması lazım. sıcaklığı buraya taşıyıp bir miktar soğuk tutması için. eğer böyleyken bu kadar ısınıyorsa, bir de olmadan ne kadar ısındığını görmek istemem

ama şu da bir gerçek ki, sony tasarım ve dayanıklılık konusunda her zaman önde. bu belki de bütün japon mallarında böyle. onu kötü hale getiren sadece servis ağı.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.