Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z3 varken çok kişi almadı sanırım z3+ i, takılma konusunda hiç bir kusuru yok telefonun cepte ekran tıklama açık olduğu zaman kendi kendine tuşlara basabiliyor, WhatsApp ,facebook kullanırken ısınıyor, bekleme modunda kaldığı zaman şarjı bayağı gidiyor,internet ve ekran açık olduğu zaman şarjın nasıl düştüğünu görmek bayağı adamın canını sıkıyor,oyunlarda performans da sıkıntı yok. Kamera konusunda gayet başarılı gece çekimlerinde pembeleşmeyi görüyorsun karanlık ortamda renk ayarı yapmak için ancak çektikten sonra resim de herhangi bir pembelık görünmüyor. Şu an bunu bile yazarken ısındı telefon beyaz z3+... Sorunuz olursa sorabilirsiniz...
  • riza_azir kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkür ederim.
    1. 5.0.2 ile 5.1.1 arasında fark varmı?
    2. Dock ihtiyacı varmı?
    3. Ekran ve arka için herhangi bir koruma aldınız mı?
    4. Kutu içeriğinde hızlı şarj adaptörü çıkıyormu?
    5. Garanti hangi servisten?
    İyi haberlerde kullanmanızı dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

1. 5.0.2 ile 5.1.1 arasında fark varmı?
    2. Dock ihtiyacı varmı?
    3. Ekran ve arka için herhangi bir koruma aldınız mı?
    4. Kutu içeriğinde hızlı şarj adaptörü çıkıyormu?
    5. Garanti hangi servisten?
    İyi haberlerde kullanmanızı dilerim.

1. 5.1.1 daha gelmedi benim cihaza.
    2. Manyetik sarj noktası yok çünkü bunda sarj girişi alt tarafta açık şekilde yani kapakların gevşeme tedirginliğini yaşatmıyor.
    3. Ben Spigen'in aldım 29.90`a 2 ön 1 arka film çıkıyor ama daha kargoda geldiği zaman yorum yaparım.
    4. Maalesef çıkmıyor hızlı sarj için ayrı bi adaptör almanız gerekiyor.
    5. Distribütör garantisini Teleservice karşılıyordu Sony'nin hala öyledir sanırım.
    Yani cihazın tek sorun olabilecek şeyi garanti firması pek sevmem Teleservice'i ama kullanıcı hatası harici durumlarda sıkıntı yaşatmıyorlar.

• Morbid Love kullanıcısına yanıt
    spigen marka bende aldım aynı fiyattan ama arka kısma verdikleri film cok dandik hemen çiziliyor ön taraf iyi parasının ürünü değil 30tlye temperli cam alın daha iyi
  • Morbid Love kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth05fth

quote:

Orijinalden alıntı: talerk

Arakadaşlar z3+ alacam ama ısınma sorunu yüzünden kafam karışık lütfen telefonu kullanan biri cevap verebilir mi gerçekten denildiği kadar var mı yoksa gidip g4 alacam istemeden sony kullanmak istememe rağmen

''denildiği kadar'' kısmı ''1-2 foto çektim ısındı kapandı'' ise kesinlikle hayır. ama 4k videoda ve yüksek donanım isteyen oyunlarda ısınabiliyor telefon. (zaten bunlarda ısınmayan telefon yoktur bence) ha bu ısınma telefonu elden bıraktıracak kadar değil. özellikle telefonu kapla veya kılıfla kullanacaksanız daha az rahatsız ediyor ısınması.
    somut verilerle konuşacak olursak:
    evde 15 dakika , +40 derece hissedilen sıcaklığın olduğu bir gün dışarıda ise 2dk 40 saniye 4k video çekimi yaptıktan sonra ısınma gerekçesiyle kapandı kamera. (1-2dk sonra tekrar açılabiliyor). oyuna gelince de, 45 dakika asphalt 8 oynadım, ısındı telefon ama beni rahatsız edecek kadar değil (bu kısım biraz öznel belki siz rahatsız olabilirsiniz bilemeyeceğim)
    son olarak normal kamera kullanımıyla alakalı bugünkü verilerimi de paylaşayım, bugün çok sıcak bir havada, plajda biraz da telefonu deneme amaçlı çoğu yarım saat içerisinde 160 foto çektim total, telefon gayet kabul edilebilir sıcaklıktaydı ve kamera bir sorun yapmadı.
    ayrıca plajın duşuna -korka korka- telefonla birlikte girdim: sıfır sıkıntı :).

Hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ikisi arasında kalıp z3+ aldım nihayetinde g4 de güzel ama sony başka yav

• talerk T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de 2 yıldır kullandıgım S3 ten Z3+ a geçeceğim yakın zamanda inşallah. Senin de telefon hakkındaki kullandıkça sahip oldugn bilgileri kamera, ısınma , şarj gibi konuları bizimle paylaşmanı rica ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmackThat_94

Hocam ben de 2 yıldır kullandıgım S3 ten Z3+ a geçeceğim yakın zamanda inşallah. Senin de telefon hakkındaki kullandıkça sahip oldugn bilgileri kamera, ısınma , şarj gibi konuları bizimle paylaşmanı rica ediyorum :)

Hocam telefonu alalı 2 gün oldu şöyle özetliyim şarj ı ilk gün ki kullanımda sabah 10 da çıkardım gece 3 de şarja taktım bu arada gün içi görüşme yaptım telefonu baya bi kurcaladım.
    Kamera ya gelince hem ön hemde arka kamera da fazla test etme fırsatım olmadı ama kamerası z3 den daha iyi ekran ı otomatik e ayarladım oğle güneşinde bile çok netti ısınma konusuna gelince söylendiği kadar değil telefon kamera açınca ısınma oluyor ama rahatsız edecek kadar değil 4k çekimde ısınıyormuş ben denemedim ama muhtemelen ısınır o da bence güncelleme ile hallolucak birşey ki 4k çekim yapıp da benim telefonum ısınmıyor diyen bir (htc samsung lg iphone vb)kullanıcısı da yalan söylüyordur sonuc mu

Son 1 yılda bana gına getiren s3 den z3+ a geçmek muhteşem oldu arayüzde gram kasılma yok telefonun elit görünüşü ve elde tutarken verdiği kalite hissi de cabası inşallah bir sıkıntı olmadan uzun süre kullanacam bu telefonu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SmackThat_94

Hocam telefonu alalı 2 gün oldu şöyle özetliyim şarj ı ilk gün ki kullanımda sabah 10 da çıkardım gece 3 de şarja taktım bu arada gün içi görüşme yaptım telefonu baya bi kurcaladım.
    Kamera ya gelince hem ön hemde arka kamera da fazla test etme fırsatım olmadı ama kamerası z3 den daha iyi ekran ı otomatik e ayarladım oğle güneşinde bile çok netti ısınma konusuna gelince söylendiği kadar değil telefon kamera açınca ısınma oluyor ama rahatsız edecek kadar değil 4k çekimde ısınıyormuş ben denemedim ama muhtemelen ısınır o da bence güncelleme ile hallolucak birşey ki 4k çekim yapıp da benim telefonum ısınmıyor diyen bir (htc samsung lg iphone vb)kullanıcısı da yalan söylüyordur sonuc mu

Son 1 yılda bana gına getiren s3 den z3+ a geçmek muhteşem oldu arayüzde gram kasılma yok telefonun elit görünüşü ve elde tutarken verdiği kalite hissi de cabası inşallah bir sıkıntı olmadan uzun süre kullanacam bu telefonu

Alıntıları Göster
    Telefon ısınma konusunda evet çok ısınıyor özellikle oyunlarda ısınıyor. Diğer türlü kullanımda rahatsız edecek derece de ısınmıyor. Şarjı genel kullanımda iyi. Kameraya gelirsek gece çekimlerinde sanki Z2 daha iyi. Evde Z2 bulunduğu için biliyorum, daha çok resim çekmedim ama 1 2 tane çektiğim için bu kanıya varıyorum belki daha iyidir. Gündüz harika çekiyor özellikle detay çekimlerde arkayı otomatik olarak flu yapması çok güzel. Manuel çekimi daha denemedim otomatikte dediğim gibi harika çekiyor.

• quote:

quote:

quote:

Arakadaşlar z3+ alacam ama ısınma sorunu yüzünden kafam karışık lütfen telefonu kullanan biri cevap verebilir mi gerçekten denildiği kadar var mı yoksa gidip g4 alacam istemeden sony kullanmak istememe rağmen

''denildiği kadar'' kısmı ''1-2 foto çektim ısındı kapandı'' ise kesinlikle hayır. ama 4k videoda ve yüksek donanım isteyen oyunlarda ısınabiliyor telefon. (zaten bunlarda ısınmayan telefon yoktur bence) ha bu ısınma telefonu elden bıraktıracak kadar değil. özellikle telefonu kapla veya kılıfla kullanacaksanız daha az rahatsız ediyor ısınması.
    evde 15 dakika , +40 derece hissedilen sıcaklığın olduğu bir gün dışarıda ise 2dk 40 saniye 4k video çekimi yaptıktan sonra ısınma gerekçesiyle kapandı kamera. (1-2dk sonra tekrar açılabiliyor). oyuna gelince de, 45 dakika asphalt 8 oynadım, ısındı telefon ama beni rahatsız edecek kadar değil (bu kısım biraz öznel belki siz rahatsız olabilirsiniz bilemeyeceğim)
    son olarak normal kamera kullanımıyla alakalı bugünkü verilerimi de paylaşayım, bugün çok sıcak bir havada, plajda biraz da telefonu deneme amaçlı çoğu yarım saat içerisinde 160 foto çektim total, telefon gayet kabul edilebilir sıcaklıktaydı ve kamera bir sorun yapmadı.

Hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ikisi arasında kalıp z3+ aldım nihayetinde g4 de güzel ama sony başka yav

hayırlı olsun, uzun bir süre sorunsuz sıkıntısız kullanırsınız umarım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 31 Temmuz 2015; 18:02:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar z3 ve m4 aqua'ya 5.1.1 güncellemesi gelmesine rağmen z3+ için henüz ortada bir güncelleme yok, bu telefonlarla aynı anda verilmeme nedeni muhtemelen z3+ ın 5.1.1 güncellemesinde ısınmayla ilgili de yazılımsal iyileştirmeler yapılacağını düşündürtüyor bana.

• quote:

arkadaşlar z3 ve m4 aqua'ya 5.1.1 güncellemesi gelmesine rağmen z3+ için henüz ortada bir güncelleme yok, bu telefonlarla aynı anda verilmeme nedeni muhtemelen z3+ ın 5.1.1 güncellemesinde ısınmayla ilgili de yazılımsal iyileştirmeler yapılacağını düşündürtüyor bana.

Sanırım 5.1.1 ile yenilenen sony arayüzünü getiricekler z3+'a.
    Yeni arayüz daha az ramtüketicekmiş ve saf android arayüzüne yakın olucakmış.
  • quote:

• quote:

• brk5334 kullanıcısına yanıt
    Bu telefonlarla havuza da girilmiyor. Girerseniz durulamayı unutmayın diyorlar. Aslında apaçık söylüyorlar. Su geçirmezlik var ama öyle çok da değil.

Her yere telefonu sokup garanti kapsamıyor diyen arkadaşlar bir kez daha düşünsün.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşşekkür ederim hocam hedefim en az 3 yıl kullanıp daha sonrasında z7 yi almak

• quote:

Orijinalden alıntı: ****

Bu telefonlarla havuza da girilmiyor. Girerseniz durulamayı unutmayın diyorlar. Aslında apaçık söylüyorlar. Su geçirmezlik var ama öyle çok da değil.

Her yere telefonu sokup garanti kapsamıyor diyen arkadaşlar bir kez daha düşünsün.

Anladım hocam yağmur altın kullan yeterli diyorsun
  • Gürültü önleyici kulaklık var iki defa kullanıldı bir aylık sayılır siyah renk fiyatı 70 lira kutusu faturası duruyor hep isteyen olursa ptt kargo ile kontrollü ödeme gönderebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keljx

Gürültü önleyici kulaklık var iki defa kullanıldı bir aylık sayılır siyah renk fiyatı 70 lira kutusu faturası duruyor hep isteyen olursa ptt kargo ile kontrollü ödeme gönderebilirim
    Arkadaşlar Avea'da yok ama Turkcell ve Vodafone'da tahhütlü satışı var. Sizce hangisinden uygun bir tarife ve fiyata alabilirim hiç Türkiye hattım yok yeni hat alacağım diye avantajları indirimleri olur mu bu şekilde alanlar oldu mu yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KursatTuncay

Arkadaşlar Avea'da yok ama Turkcell ve Vodafone'da tahhütlü satışı var. Sizce hangisinden uygun bir tarife ve fiyata alabilirim hiç Türkiye hattım yok yeni hat alacağım diye avantajları indirimleri olur mu bu şekilde alanlar oldu mu yardımcı olabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Z3 plus alma taraftarıyım ama bu normal foto çekerken bile ısındım kapatıyorum demesi canımı sıktı. Bu sorunun 16 haziranda gelen update ile bir nebze giderildiği ama tamamen ortadan kalkmadığı bir update daha yapıp sony z3 plus'ın işlemci ve grafik yongasının hızını düşürüp önlem alacak deniyor. Şimdi ben ne yapayım Samsung S3 var üç yıldır kullanıyorum artık telefon elimde patladı patlayacak her an yarı yolda bırakacak duruma geldi. Yeni bir telefona ihtiyacım açıkça var ne yapmalı bu durumda Z3 plus mı ? Z5 dedikoduları var sonbahar gibi ya da başka model marka'ya kaymak mı ? Gönlüm Sony kullanmaktan yana bu arada

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.