Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prometheus #

merhbaba iphone kullanıcısıyım ama nedense xperia cihazlar hep ilgimi çekiyor.Ekran parlıklığı olarak beyaz dengesi olarak iphone 6 ile kıyasladığınız da nasıl acaba

merhaba iphone kullanmadım hiç, ama xperia z3+ ın ekranına hayran kaldım diyebilirim. hatta ara ara parlaklığı sona getirip vay be diyorum içimden. yani ekran kalitesi, rengi vs. sizi tatmin edecektir şüpheniz olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth05fth

quote:

Orijinalden alıntı: MEKA_CRAZY

quote:

şimdi +40 derece hissedilen sıcaklığın olduğu dışarıda telefonu 15-20 dk direk güneş altında kurcaladıktan sonra 4k video açtım 1 dakika 42 saniye çektikten sonra ısındı diye kapandı. ama 4k videoya başlamadan önce de -nomal olarak- telefon baya sıcaktı.

Hocam gunes altinda ve bulundugumuz sicak havarda telefonlarin 1-2 islemde isinmasi normal. Bende nexus 4 var eli rahatsiz edecek kadar isiniyor keza galaxy s4 ve xperia z2de de var bu durumlar

yanlış anlaşılmasın ben de şikayetçi değilim zaten, sadece bilgi vermek amaçlı yazdım.

almayı düşünen veya kararsız olan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum çünkü ben de telefonu almadan önce bu konuyu saat başı açıyordum yeni bir post var mı diye, şimdi telefonun sahibi olarak bilgi vermezsem kendimi kötü hissedicem. :) ayrıca arkadaşlar kafanıza takılan herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz.

Hocam G4 mü almalıyım z3+ mı ? Kafam karışık . Bütce sıkıntım yok . Yada eylül ayına kadar lg g4 pro veya z3+ mı beklesem ? 1 ayı bulur cihaz almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByR0N

quote:

quote:

quote:

şimdi +40 derece hissedilen sıcaklığın olduğu dışarıda telefonu 15-20 dk direk güneş altında kurcaladıktan sonra 4k video açtım 1 dakika 42 saniye çektikten sonra ısındı diye kapandı. ama 4k videoya başlamadan önce de -nomal olarak- telefon baya sıcaktı.

Hocam gunes altinda ve bulundugumuz sicak havarda telefonlarin 1-2 islemde isinmasi normal. Bende nexus 4 var eli rahatsiz edecek kadar isiniyor keza galaxy s4 ve xperia z2de de var bu durumlar

yanlış anlaşılmasın ben de şikayetçi değilim zaten, sadece bilgi vermek amaçlı yazdım.

almayı düşünen veya kararsız olan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum çünkü ben de telefonu almadan önce bu konuyu saat başı açıyordum yeni bir post var mı diye, şimdi telefonun sahibi olarak bilgi vermezsem kendimi kötü hissedicem. :) ayrıca arkadaşlar kafanıza takılan herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz.

Hocam G4 mü almalıyım z3+ mı ? Kafam karışık . Bütce sıkıntım yok . Yada eylül ayına kadar lg g4 pro veya z3+ mı beklesem ? 1 ayı bulur cihaz almam

hocam direk g4 veya z3+ alın diyemem, 2 sinin de belli başlı avantajları var onu siz tartıp karar vereceksiniz kendi beklentilerinize göre. ama eğer telefon ihtiyacınız acil değilse eylüldeki IFA fuarını beklemenizi tavsiye ederim. g4 pro'nun yanısıra sony de, xperia s60 ve xperia s70 adında üst segment telefon tanıtacak diyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 27 Temmuz 2015; 19:51:36 >

• quote:

quote:

quote:

Yanlis anlamayin hocam bende bu telefonu kotulediginiz diye bisey demedim hatta yazdiginiz hepsini okudum ve en cok siz ilgileniyorsunuz :) sadece diger telefonlarinda bu derecelere ulastigini bilgi vermek amaciyla yazdim.

Z3+ bende almak istiyorum o yuzden daha fazla bilgilendirirseniz cok guzel olur almak istiyenler icin :)

• Hocam Merhaba 3cihaz kullanyorum
    İphone 6 note 4 xperia z3+
    İphone 6 on kamerada beğendim
    Note 4 işimi kolayca yapıyor
    Z3+ise günlük kullanımda süper üstüne şu dokyom yazliktayiz şu an şu altı foto cekyorum
    Arkadaslarla su altında oynuyoruz

Ama çok ısınıyor en az ısınan telefonum note 4 iphone 6 da yanyor hemen hemen ama Xperia z3+ gündelik kullanimcilar için ideal

• Xperia z3+
    Artıları
    Su geçirmez kapaklar kaldırmış
    Kamerası çok iyi güzel performans veryo ama bu fiyatta kötü duryo
    Ama eskileri
    Çok isinyor 4 K video da isinyor

Bu fiyata s6 ve ya lg G4 dusunulebilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlis anlamayin hocam bende bu telefonu kotulediginiz diye bisey demedim hatta yazdiginiz hepsini okudum ve en cok siz ilgileniyorsunuz :) sadece diger telefonlarinda bu derecelere ulastigini bilgi vermek amaciyla yazdim.

Z3+ bende almak istiyorum o yuzden daha fazla bilgilendirirseniz cok guzel olur almak istiyenler icin :)

est. hocam yanlış anlamadım ben sizi zaten, teşekkür ederim. yukarıda da yazdığım gibi bu benim ilk üst segment akıllı telefonum o yüzden bazı şeylerin bu standarttaki telefonlar için iyi mi kötü mü olduğuna karar veremiyorum. ben buraya yazayım sizler değerlendirin :)

ek olarak;
    kamera ve şarj konusunda ufak bir ekleme yapayım.
    2-3 günlük kullanımım sonucunda z3+ ün kameradaki başarısının ışıkla doğru orantılı olduğunu anladım, yeterli ışıkta muazzam fotoğraflar çekebiliyorsunuz.
    şarj da günden güne daha çok gitmeye başladı sanki, eğer bütün gün kurcalamazsanız 1 günü çok rahat çıkarır bu telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 27 Temmuz 2015; 21:10:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10

Hocam Merhaba 3cihaz kullanyorum
    İphone 6 note 4 xperia z3+
    İphone 6 on kamerada beğendim
    Note 4 işimi kolayca yapıyor
    Z3+ise günlük kullanımda süper üstüne şu dokyom yazliktayiz şu an şu altı foto cekyorum
    Arkadaslarla su altında oynuyoruz

Ama çok ısınıyor en az ısınan telefonum note 4 iphone 6 da yanyor hemen hemen ama Xperia z3+ gündelik kullanimcilar için ideal

hocam ne yaptınız yav aynı anda 3 telefon mu kullanıyorsunuz cidden :)
    valla xperia z3+'lerde cihazdan cihaza da değişiyor mu bu ısınma mevzu bilmiyorum ama benim telefonumda hiçbir zaman çok rahatsız edecek kadar artmadı bu ısı. kap takılı kullanıyorum telefonu belki onun da etkisi vardır. bide zaten ısınan kısım kameranın etrafındaki bölge ve dikey kullanımda burası elinizle temas etmiyor, yatay kullanımda belki rahatsız edebilir.
    telefon basınç testinden başarıyla geçti ama suya sokacak cesareti bulamadım henüz. şu cicim ayları geçsin ben de sokacağım suya elbet bir gün :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 27 Temmuz 2015; 21:20:52 >

• fth05fth kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yazdıklarını ilgiyle takip ediyorum. Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum uzun zamandır. Hergün bakıyorum sayfaya yeni bir paylaşım olmuş mu diye . Yorumların değerlendirmelerin ve bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz ve bunların devam etmesini temenni ederiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmackThat_94 -- 27 Temmuz 2015; 22:21:52 >
  • rica ederim hocam sağolun. aylarca ''hangi telefonu alsam'' diye kararsızlık çekmiş biri olarak sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. :)
  • Merhaba arkadaşlar, bende artık bir z3+ kullanıcısıyım. Sorularınız olursa cevap verebilirim. Htc one m9, lg g4, samsung galaxy edge ve bu telefon arasında kalmıştım. Şuan iyiki almışım diyorum. Yinede merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
  • Hardware Plusyoutube
    Xperia Z3+ ı konuşuyoruz / Hardware Plus
    https://www.youtube.com/watch?v=8CiCCN3raNw

z3+ inceleme
  • qweto kullanıcısına yanıt
    merhaba abi, dedin gibi yaptım 2. el sipariş verdim z3.. ama malesef dolandırıldım bu serefsizden aldım telefonu; adama havaleyi yaptık daha da telefonlara bakmadı. şuan ulaşılmıyor turkceli aradım adam hattı 2 ay önce almış ve hiç kontur yüklememis. havaleyi yaptığım banka denizbank fastpay diye bir sistemden telefonuna yapıldı. dolandırıldığımı anlayınca bankayı aradım ama adam parayı çekmiş , ilanda ankara diye gözüküyor, ama istanbul Küçükçekmece cennet mahallesi hürriyet caddesindeki no:19 bir atm'den çekmiş parayı. şuan elim ayağım bağlandı :( askere giderken satacaktım onu harçlık alcaktım yanıma lanet olsun bu şerefsize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 28 Temmuz 2015; 3:24:17 >

• Selam arkadaşlar bu telefon benimde ilgimi çekiyor ama, işin dönüp dolaştığı yer ısınma sorunu, lütfen kullanan arkadaşlar ısınma durumunu sık sık bizle paylaşsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

merhaba abi, dedin gibi yaptım 2. el sipariş verdim z3.. ama malesef dolandırıldım bu serefsizden aldım telefonu;http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sony-xperia-z3-10-gunluk-vatan-bilgisayar-faturali-sifir-223106868/detay adama havaleyi yaptık daha da telefonlara bakmadı. şuan ulaşılmıyor turkceli aradım adam hattı 2 ay önce almış ve hiç kontur yüklememis. havaleyi yaptığım banka denizbank fastpay diye bir sistemden telefonuna yapıldı. dolandırıldığımı anlayınca bankayı aradım ama adam parayı çekmiş , ilanda ankara diye gözüküyor, ama istanbul Küçükçekmece cennet mahallesi hürriyet caddesindeki no:19 bir atm'den çekmiş parayı. şuan elim ayağım bağlandı :( askere giderken satacaktım onu harçlık alcaktım yanıma lanet olsun bu şerefsize

guzel kardesim ne diye havale yapıyorsunuuzki. get diye guvenli odeme sistemi var. biraz daha ucret odeyecektin sadece.
    o ilan gercek olsa bile. adama para geldikten sonra telefonu yollamak bile istemez. yollasa bile kargoyla baska birsey gonderir.

hem ismini soy ismini oturdugu yerini tc nosunu bilsen bile ucreti geri alamazsın. benim arkadasada yaptılar . adamı tc nosuna kadar biliyor. ama sonuc yok.

• sorma hocam olaylar çok karışıktı o gün. bende çok yorgundum. bugün cenazemiz var köyde. adını soyadını tcsini adresini ben öğreneyim, o parayı her türlü alırım hemde o kadar basit ki
  • Cihazda bariz ısınma sorunu var bu gerçek. Günlük kullanımda herhangi bir sorun yok, internet sosyal medya vs. Oyuna girince başlıyor ısınmaya yeri geliyor ateş gibi oluyor ama işlemcinin olduğu nokta elinizin temas ettiği bir nokta değil, en azından benim için. Bu ısınma olurken herhangi bir kasma donma takılma hiçbir şey olmuyor. İşi bitirip elinizden bıraktığınız anda da hızlı bir şekilde soğuyor. Yanlardaki alüminyum kasanın etkisi büyük bunda sanırım.

Gel gelelim kamerada işler biraz farklılaşıyor. Bayram tatilinde bir çok çekim yapmaya çalıştım, antik kent gezdim. Hava da epey sıcaktı. Cihaz da ısındı haliyle. Sürekli kamera ısısı yükseliyor, kapandı kapanacak ve nihayetinde kapanıyor. Ama iki dakika geçmeden yine açın, açılıyor. Bunu dış çekimlerde yaptığı için hava sıcaklığının da bir etken olduğu göz ardı edilmesin.

Ama iç çekimlerde özellikle ar maske modunda kamera anlamsız ısınıyor ve kapanıyor. Sanırım mod sorunlu. Özellikle bu telefonun incelemesinde buradan vurmaya çalışıyorlar.

Onun dışında otomatik parlaklıkta ve wi-fi sürekli açık stamina modu ile ekran açık kalma süresi yaklaşık 5 ile 5 buçuk saat, telefon beklemesi ise 1 gün 6 ile 1 gün 12 saat arası değişiyor. Full parlaklık sanki gözü kör edecek gibi çok güçlü zaten.

Ses kalitesi muazzam, benim çok hoşuma gitti. Radyo, film, müzik surround geliyor.

Dokunmatik hissi güzel öyle su altında sapıtmıyor. Yalnız kasa kayganlığı düzeltilmişti dediler, koltuk üstünde falan kayıp gidiyor, dikkatli olun.

Sony Xperia z3+ size üst düzey, premium hissi veren bir telefon.

Tabi işiniz Sony servislerine düşmezse... :)

• Bu arada kamu spotu niyetine,

*Xperia Z3+ suya ve toza dayanıklıdır, böylece yağmura yakalandığınızda ya da telefonunuzu musluğun altında yıkamak istediğinizde endişelenmenize gerek kalmaz; yine de unutmayın, tüm portlar ve kapaklar sıkıca kapatılmış olmalıdır. Cihazı tamamen suya sokmamalı, deniz suyuna, tuzlu suya, klorlu suya ya da içecekler gibi sıvılara maruz bırakmamalısınız. Cihazın yanlış veya kötüye kullanımı garantiyi geçersiz kılar. Cihaz, IP65/68 Giriş Koruma Derecesi’ne sahiptir. Daha fazla bilgi içinwww.sonymobile.com/waterproof adresini ziyaret edin. Xperia cihazının bağlantı kurmak ve şarj etmek için kapaksız bir USB portu olduğunu unutmayın. USB port, şarj etmeden önce tamamen kurutulmalıdır.

• Meraba arkadaşlar
    Z3+ testleri yaptım
    1 Yazlıkta havuza soktum 2 metre 40 dk kaldım sıkıntı yok (3 kere)
    2 denize girdim 1 metre 25 dk
    3 3 kere 1.30 metreden düştü
    4 arka planda 7 oyun açtım (aspalt 8 mc5 mortal Kom x gta san dead trigger 2 subway Surf ) arka arkaya oynadım ve sıkıntısız 45 derece oldu
    5.arka planda 20 ye yakin açık uygulama vardı şarjı 1.5 gün dayandı
    6. Telefonla foto çektim güzel
    ( Arkadaslar şu konuda bi set diyemem herkeste değişik Setler olabilir )

Bu arada gerçekten 3 telefon kullanyorum

Not olan kapakları kapatmayı unutmayın sıkıca kapatın şarj kapağı yok bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 28 Temmuz 2015; 12:53:10 >
  • telefonun antutu sonucu:

bu arada, listede diğer telefonlar(g4, s6, m9 vs.) niye yok, biliyor musunuz sebebini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 28 Temmuz 2015; 13:40:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.