Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyrun çektiğim birkaç foto örneği, mesela ilk fotoya bakarak pembelik sorunu olmadığı söylenebilirken son fotoda tam aksi.
    yadi.sk
    Yeni klasör (5) — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/bCKCA0I1i5yZL

son olarak eklemek istediğim bir şey daha var bu kamera için ar effect adlı özellikte telefon ciddi ısınabiliyor. ama -benim için- son derece gereksiz bi özellik olduğundan bunu çok problem etmedim sizleri bilemem.

• fth05fth kullanıcısına yanıt
    Bence 4k çekim için 15dk harika bir süre...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekranda kendiliğinden ara sıra parlama kararma filan oluyor mu sizde tüm ayarları kurcaladım düzeltemedim:( Yoksa bana mı öyle geliyor

• ayarlar -> ekran > uyarlanan parlaklık açık mı hocam?
  • Arkadaşlar 3günlük kullanılmış z3+ 2000 lira mı beyaz , yada sıfır 2265 liraya siyah sıfır modelini mi alayım. ben siyah rengini daha çok seviyorum ama çok kararsızım renkten dolayı ve fiyat
  • Bence siyah daha şık duruyor, ayrıca sıfır cihazı öncelikli olarak tercih ederim sizin yerinizde olsam... Fiyatıda çok iyi 👍

• Sıfırı alın bence de
    Ama bu telin en sık rengi bakırdır bence

• Sıfır tabiki daha tercih edilir

• Cihaz oyunlarda ısınıyormu ? Sizce g4den geçmeme değermi?

• nekadargiriskenbirerkek kullanıcısına yanıt
    G4'ten ne sebeple geçeceksiniz? Kamerası şuan neredeyse piyasanın en iyisi,pil tatmin edici,ekran harikulade Z3+'tan bir eksikliği yok diye biliyorum tabii ki tasarım ve arayüz olarak farklar var ama bence değiştirmeye değmez.Hiç almamış olsanız ikisinin avantajı dezavantajına göre değerlendirebilirdik ama.

• cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    evet hocam. teknolojiankara diye bir site var oradan alacağım güvenilir mi bilmiyorum ; 2265 TL

• O siteyi biliyorum, hatta dükkanı da biliyorum, ankara necatibey de ki telefoncular gibi, onlardan farkı internet ticaretiyle işini büyüten bir yer. Eğer faturası varsa ki, vardır o zaman sıkıntı olmaz bence. Sonuçta her telefonda %10 - %15 satıcı karı var. Bunlar sadece daha az kar edip satış yapıyorlar. Zaten aynı fiyata satsalar insanlar gider tekno marketlerden alırlar.

• Bende g4 kullanıyordum sattım, bence cihaz da rahat kullanım önemli, arkası kahverengi deriydi, hemen kirlendi, yok terli elle iz yaptı, yok elim kirli dokunmayım falan ciddi anlamda kastı beni. Kılıfla kullanmanın imkanı yok, çünkü kılıf g4 ü öldüryor, o güzelim deri kapağa takınca kılıfı saçma sapan bir hal alıyor, ayrıca iyice kalınlaşıyor telefon. Ama z3+ öyle mi, kirlenirse yıka gitsin 😃 bence kullanım özgürlüğü ve rahatlığı sunuyor. Şu an bende iphone 6 var, yok spigen kılıf, yok kırılmaz cam, adamların milyon dolarlar harcayıp, ar-ge yaptıpı, incecik ürettikleri cihazı patatese çeviryoruz. Aman düşecek, aman ıslanacak diye telefonların tasarımını öldürüp duruyoruz ama z3+ bence diğer telefonlara göre hem daha dayanıklı hem de daha özgür bir kullanım sunuyor bu açıdan...

göndercekleri ürün sony garantisinde olur mu, sorun yaşamaktan korkuyorum
  • Garantinin nereden olduğuna dikkat edin bence. Mail atıp garantinin nereden olduğunu sorun. Yazılı olarak sorun ki, elinizde yazılı olarak bulunsun, olur da farklı bir garanti ile yollarlar o zaman haklı olduğunuzu her mecrada ispatlarsınız 😉👍

teşekkür ederim, sitede sony garantisi yazıyor da
  • Yanıltıcı yazacaklarını tahmin etmiyorum, sonuçta ne yazdılarsa onu göndermek zorundalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Christian Lorenz

G4'ten ne sebeple geçeceksiniz? Kamerası şuan neredeyse piyasanın en iyisi,pil tatmin edici,ekran harikulade Z3+'tan bir eksikliği yok diye biliyorum tabii ki tasarım ve arayüz olarak farklar var ama bence değiştirmeye değmez.Hiç almamış olsanız ikisinin avantajı dezavantajına göre değerlendirebilirdik ama.

Xperia z2den lg g4e geçmiştim 1 ay önce,
    pil bana dayanmıyor sürekli oyun oynuyorum,kamerayı kullanıyorum.
    Tasarım ve boyutada alışamadım.5,2 ekrandan 5,5e geçtim çözünürlükte gereksiz gibi,deri kapak yüzünden kılıf takamıyorum vb.arayüzde çok yanarlı dönerli gibi(fazla süslü).

• quote:

Orijinalden alıntı: fth05fth

buyrun çektiğim birkaç foto örneği, mesela ilk fotoya bakarak pembelik sorunu olmadığı söylenebilirken son fotoda tam aksi.https://yadi.sk/d/bCKCA0I1i5yZL
    son olarak eklemek istediğim bir şey daha var bu kamera için ar effect adlı özellikte telefon ciddi ısınabiliyor. ama -benim için- son derece gereksiz bi özellik olduğundan bunu çok problem etmedim sizleri bilemem.

Hocam cihaz yüksek donanımlı oyunlarda aşırı ısınıyormu?
    En önemlisi ısınma performansa etki ediyormu?

anladım hocam. kamerada pembeleşme sorunu mu var bu telefonda, üstteki yorumda arkadaş paylaşmış
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.