Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nekadargiriskenbirerkek

quote:

Orijinalden alıntı: fth05fth

buyrun çektiğim birkaç foto örneği, mesela ilk fotoya bakarak pembelik sorunu olmadığı söylenebilirken son fotoda tam aksi.https://yadi.sk/d/bCKCA0I1i5yZL
    son olarak eklemek istediğim bir şey daha var bu kamera için ar effect adlı özellikte telefon ciddi ısınabiliyor. ama -benim için- son derece gereksiz bi özellik olduğundan bunu çok problem etmedim sizleri bilemem.

Hocam cihaz yüksek donanımlı oyunlarda aşırı ısınıyormu?
    En önemlisi ısınma performansa etki ediyormu?

şimdi size cevap verebilmek adına 40dk asphalt 8 adlı oyunu oynadım bence ısınma kabul edilebilir düzeydeydi, performans olarak bir düşüş yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 26 Temmuz 2015; 20:22:12 >

• fth05fth kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf paylaştığınız için teşekkürler.

Sony markasını anlamak güç. Pembe leke sorununu çözmeyişi pek iyi olmadı.
  • quote:

quote:

quote:

buyrun çektiğim birkaç foto örneği, mesela ilk fotoya bakarak pembelik sorunu olmadığı söylenebilirken son fotoda tam aksi.https://yadi.sk/d/bCKCA0I1i5yZL
    son olarak eklemek istediğim bir şey daha var bu kamera için ar effect adlı özellikte telefon ciddi ısınabiliyor. ama -benim için- son derece gereksiz bi özellik olduğundan bunu çok problem etmedim sizleri bilemem.

şimdi size cevap verebilmek adına 40dk asphalt 8 adlı oyunu oynadım bence ısınma kabul edilebilir düzeydeydi, performans olarak bir düşüş yaşamadım.

Teşekkür ederim hocam,sizce g4ü bırakıp z3+ almalımıyım gerçi daha 1 ay oldu ama sizce değermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam,sizce g4ü bırakıp z3+ almalımıyım gerçi daha 1 ay oldu ama sizce değermi?

hocam g4 le yapamadığınız neyi xperia z3+ la yapacaksınız? kendinize bunu sorun bence. verdiğiniz cevaplar ekstra para harcamaya değecek cevaplarsa alın ama bana sorarsanız gerek yok. sonuçta g4 de tepe bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 26 Temmuz 2015; 21:07:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam g4 le yapamadığınız neyi xperia z3+ la yapacaksınız? kendinize bunu sorun bence. verdiğiniz cevaplar ekstra para harcamaya değecek cevaplarsa alın ama bana sorarsanız gerek yok. sonuçta g4 de tepe bir model.

Hocam para sıkıntısı yok ,benim arkadaşın dükkanından aldım beğenmezsen değistiririz,ikisi arasındaki fyat farkını ödersin dedi.

Hocam benim tek sıkıntım pil süresi ve güncelleme desteği uzun olurmu g4de

• Hocam bazı çekimler de var ama ben onun ışıkla alakalı olduğunu düşünüyorum. İyi aydınlatılmış ortamlarda beyazlar çok iyi, ama loş ışıkda çekilmiş bazı fotoğraflarda pembeleşme sorunu ortaya çıkıyor, bu da bana ışıkla alakalı olduğunu düşündürüyor...

• ben de sizinle aynı fikirdeyim, hatta bunu destekler nitelikte bir şey söyleyeyim: flaş'lı fotolarda -tamamen bembeyaz bi zemin çeksem bile- pembelik olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam para sıkıntısı yok ,benim arkadaşın dükkanından aldım beğenmezsen değistiririz,ikisi arasındaki fyat farkını ödersin dedi.

Hocam benim tek sıkıntım pil süresi ve güncelleme desteği uzun olurmu g4de

güncelleme konusunda sony nin daha güvenilir olduğunu sanıyorum ama lg hakkında çok fikir sahibi değilim, şarja gelecek olursak orta parlaklıkta, şarjı korumaya yönelik hiçbir şey yapmadan, 5 saat civarı ekran görüntüsü alabiliyorum, bence başarılı ama sizce? sonuç olarak eğer maddi açıdan külfet olmayacaksa şahsen xperia z3+'ı g4 e tercih ederdim (ki zaten öyle yaptım :) )

edit: genel olarak şarj konusunda bikaç bi şey daha ekleyeyim, 5 saat ekran görüntüsü aldım 3. şarjımda, orta parlaklıkta ekran, canlı uzay duvar kağıdı (şarjı yediğini tahmin ediyorum) bir de telefonda yüklü gelen lifelog(çok fazla şarj yediğine dair yorumlar var) adlı bir uygulama devamlı açık, wifi ve ara sıra bluetooth açık, stamina modu da hiç kullanılmadan alınan bir 5 saat ekran görüntüsüydü bu. yani biraz daha şarj süresini uzatmaya özen göstersem 6-7 saat ekran görüntüsü alabileceğimi tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 26 Temmuz 2015; 22:20:50 >

• Telefonu almayı çok istiyorum ama Eylülde z5 tanıtılcakmış daha bu çıkalı ne kadar olduki hemen yeni telefon çıkartıyorlar o yüzden sanırım tercihimi gene İphonedan yana kullanacağım

• cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    hocam nasipse kasımda askere gitcem. gitmeden hevesimi almak için alayım diyorum ama daha karar bile veremedim ne alacağıma lg g4 mi alsam diyorum
  • Dostum seninle sahibinden de konusmustuk.Telefonu 1900 e cok beyefendi birine sattim gibi.Ama sana sunu tavsiye edim,siyah daha asil guzel filan ama asiri parmak izi birakiyor belirtim ;)

• qweto kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun reis. daha ne alacağıma karar veremedim bir türlü
  • Bence iki telefon arasinda kaldiysan yabanci forumlari da bir arastir.
    Sony ve lg iyi markalar,ama ikinci el piyasasi biraz zayif.yani telefonu sifir alip sattiginda bayagi bir zarar ediorsun.
    Kasimda askere gidicem diyorsun yazik parani hic etme.
    Bence su an mevcut telefonunu kullan ve bir tane guzel tablet al.meselasamsung tab s cok guzel 8 inclik fiyatida 850 lira.Al abicim onu askere kadar cayir cayir kullan.sonra askerden hayirlisi ile gelince gene bakarsin derim abi tavsiyesi olarak.

• Daha önce xperai j kullanıyordum, ilk defa bir markanın amiral gemisi telefonlarından birini aldım. Bu yüzden soracağım soruları mazur görün
  • qweto kullanıcısına yanıt
    aynen haklısın abi, fakat nefis bırakmıyor işte. giderken kardeşime bırakırım telefonu öyle hesap ettim. z3plus ağır basıyor
  • Kardesim konuyu kirletmiim diyorum ama ikinci el z3 alsan,inan bana cok fazla fark yok ozellik olarak, dedim ya 3 gun kullandim.hem z3 daha oturmus sistemi var?Ya para sorun olmuyorsa da al gec z3+ i ama sakin antin kuntin yerlerden alma,unlu teknoloji marketlerinden al derim,cunku bir sorun oldumu ustlerine eksirsin.iyi aksamlar

• şimdi +40 derece hissedilen sıcaklığın olduğu dışarıda telefonu 15-20 dk direk güneş altında kurcaladıktan sonra 4k video açtım 1 dakika 42 saniye çektikten sonra ısındı diye kapandı. ama 4k videoya başlamadan önce de -nomal olarak- telefon baya sıcaktı.
  • quote:

şimdi +40 derece hissedilen sıcaklığın olduğu dışarıda telefonu 15-20 dk direk güneş altında kurcaladıktan sonra 4k video açtım 1 dakika 42 saniye çektikten sonra ısındı diye kapandı. ama 4k videoya başlamadan önce de -nomal olarak- telefon baya sıcaktı.

Hocam gunes altinda ve bulundugumuz sicak havarda telefonlarin 1-2 islemde isinmasi normal. Bende nexus 4 var eli rahatsiz edecek kadar isiniyor keza galaxy s4 ve xperia z2de de var bu durumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MEKA_CRAZY

quote:

şimdi +40 derece hissedilen sıcaklığın olduğu dışarıda telefonu 15-20 dk direk güneş altında kurcaladıktan sonra 4k video açtım 1 dakika 42 saniye çektikten sonra ısındı diye kapandı. ama 4k videoya başlamadan önce de -nomal olarak- telefon baya sıcaktı.

Hocam gunes altinda ve bulundugumuz sicak havarda telefonlarin 1-2 islemde isinmasi normal. Bende nexus 4 var eli rahatsiz edecek kadar isiniyor keza galaxy s4 ve xperia z2de de var bu durumlar

yanlış anlaşılmasın ben de şikayetçi değilim zaten, sadece bilgi vermek amaçlı yazdım.

almayı düşünen veya kararsız olan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum çünkü ben de telefonu almadan önce bu konuyu saat başı açıyordum yeni bir post var mı diye, şimdi telefonun sahibi olarak bilgi vermezsem kendimi kötü hissedicem. :) ayrıca arkadaşlar kafanıza takılan herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz.

• merhbaba iphone kullanıcısıyım ama nedense xperia cihazlar hep ilgimi çekiyor.Ekran parlıklığı olarak beyaz dengesi olarak iphone 6 ile kıyasladığınız da nasıl acaba
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.