Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ehh benim guzel kardesim,nasil telefonu almadan tanimadigin birine para yollarsin,ortalik it kayniyor,hemen karakola basvurmussundur umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qweto kullanıcısına yanıt
    aynen öyle it kaynıyor. karakola başvurdum şikayetçi ve davacı oldum, o da savcıya verecekmiş. adam sabah telefonu açtı o kadar söyledim işlemi hızlandırın sinyal tespitiyle yerini bulursunuz diye ama polisler o kadar uyuşuk ve vurdum duymaz ki resmen naparsan yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10

Meraba arkadaşlar
    Z3+ testleri yaptım
    1 Yazlıkta havuza soktum 2 metre 40 dk kaldım sıkıntı yok (3 kere)
    2 denize girdim 1 metre 25 dk
    3 3 kere 1.30 metreden düştü
    4 arka planda 7 oyun açtım (aspalt 8 mc5 mortal Kom x gta san dead trigger 2 subway Surf ) arka arkaya oynadım ve sıkıntısız 45 derece oldu
    5.arka planda 20 ye yakin açık uygulama vardı şarjı 1.5 gün dayandı
    6. Telefonla foto çektim güzel
    ( Arkadaslar şu konuda bi set diyemem herkeste değişik Setler olabilir )

Bu arada gerçekten 3 telefon kullanyorum

Not olan kapakları kapatmayı unutmayın sıkıca kapatın şarj kapağı yok bu arada

Merhabalar öncelikle telefonunuz hayırlı olsun,

Haziran 2013' den beri Xperia Z kullanıyorum garanti bitmesine rağmen maşallah taş gibi :) Aynı şekilde nişanlımda xperia z kullanıyor, 1 ay içinde Xperia Z3+ almayı düşünüyoruz lakin malum sorunları biliyorsunuz ısınma vb gibi, genellikle xperia larda belli bir üretim haftasından sonra cihazlar normale dönüyor benim gördüğüm bu xperia z de z1 de z2 de ilk hafta üretimlerinde forumda sorun olan birçok arkadaşımız oldu, Sizin paylaştıklarınıza göre maşallah diyeyim cihaz sorunsuz görünüyor şimdi sorularıma geçeyim :) vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkürler

1) Cihazınız hangi seri üretimi ( bizimkinde telin altında yazıyordu ama xperia z3+ da sanırım sim slotunun oralarda ya da imei yazan tarafta da olabilr şu şekilde 15 w14 veya 15w 10 gibi bir kod.

2) AR Efect sevmem hiçte kullanmam :) ki bu yazılımın ciddi stabilite sorunu olduğunu ve bu yüzden ısınmayı tetiklediğini düşünenlerdenim, sizden ricam vakit bulursanız normal kamera modunda çekim yaptığınızda ısınma durumu nasıl, birde üst üste deklanşöre basıp sürekli resim çektiğinizde ısınma uyarısı veriyor mu ?

3) Telefoun üst ve yan kısımları xperia z deki gibi kauçuk değil sanırım sizce çizilmeye çok müsait bir yapıda mı

4) Son sorum telefonu; 1 kez bir teknoloji marketinde inceledim gerçekten üst düzey bir cihaz ama kulaklık ile deneyemedim, sizce kulaklık ile müzik deneyimi nasıl ? (bas ve tizleri iletim anlamında )

Tekrar teşekkür ederim.

• arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle size bi kaç sorum olacak
    1:xperia z3+ ve lg g4 arasında kaldım gönlüm daha pahalı olmasına karşın xperia z3+ dan yana ama bu ısınma sorunu gerçekten kafamı kurcalıyo

2:Bu aralar telefonlara ek vergi geleceği söyleniyor ne zaman gelecek bilgisi olan var mı yani eylülde z5 çıkacak onu beklemeye gerek var mı zam gelmeden telefon alayım diyorum arada 300 tl oynuyor alırsam teknosa dan alıcam bu arada

S3 kullanıcısıyım 3 yıldır kullanıyorum ama son 1 yıldır telefon aşırı ağırlaştı kamera rehber vb. unsurları gına getirdi bana artık yeni bir telefon almaya karar verdim.
    şimdiden teşekkür ederim
  • xperia z3 e 5.1 geldi xperia z3+ daha haberi bile yok nasıl iştir anlamadım
  • 1)Hocam buna cevep veremiyorum kusura bakmayın.Telefonu teknosa dan aldım.
    2)Hocam ısınma konusunda ne yazık ki 4k çekimde aşırı ısınyo ve gta san gibi büyük oyunlarda da ısınyor
    3)hayır hocam ucunda çeltik kısımlar yani tam köşelerde benim yaptığım testlerde hiç çizik yoktu (kılıfsız,jelatinliydi)
    4)Hocam bence gayet yeterli ve höparlörü çok güzel çift taraflı stereo höparlor ben gayet yeterli buldum
    Ama cihaz 2200 fiyatı hak ediyor.
    Yakın zamanda Note 5 çıkacak ve 2300-2400 e çıkacak bence bu cihazı geçecek ve s6 yı da geçecek
    çünkü note serisi samsungun en iyi yaptığı telefon diyebilirim
    Selamlar
  • Arkadaşlar sony xperia cihazlar için saf androide yakın arayüz geliştiriyormuş.
    Daha az ram kullanacakmış arayüz.
    YENİ arayüz ile z3+ ısınma sorunu ortadan kalkarmı?

• quote:

1)Hocam buna cevep veremiyorum kusura bakmayın.Telefonu teknosa dan aldım.
    2)Hocam ısınma konusunda ne yazık ki 4k çekimde aşırı ısınyo ve gta san gibi büyük oyunlarda da ısınyor
    3)hayır hocam ucunda çeltik kısımlar yani tam köşelerde benim yaptığım testlerde hiç çizik yoktu (kılıfsız,jelatinliydi)
    4)Hocam bence gayet yeterli ve höparlörü çok güzel çift taraflı stereo höparlor ben gayet yeterli buldum
    Yakın zamanda Note 5 çıkacak ve 2300-2400 e çıkacak bence bu cihazı geçecek ve s6 yı da geçecek
    Selamlar

Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, alana kadar biraz daha gözlemleyeceğim =) selamlar

• Bir şey değil hocam başka modelleri düşün ve kıyasla en beğendiğini al
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 29 Temmuz 2015; 17:00:41 >
  • Buradan anladığımız kadarıyla bu telefonla denize girilmiyor
  • quote:

1)Hocam buna cevep veremiyorum kusura bakmayın.Telefonu teknosa dan aldım.
    Selamlar

Note 5 3000 den aşağı gelmez hayal kurmayalım, siz ek vergileri es geçmişsiniz.. Ben de z5 ya da note 5 bekleyeyim diye düşünüyordum ama bekle bekle sonu gelmiyor .. Hee belki yeni telefonlar çıkınca z3 + gibi telefonlar biraz düşer ama o da vergilerle yine dengelenir.. Sonuç olarak parası olan beklesin..

• Hocam note 3 2300 den note 4 2300 den giriş yaptı
    Note 5 de 2500 en fazla bu rakama giriş yapar derim.
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 29 Temmuz 2015; 16:59:42 >
  • Selam
    bende araniza katildim xperia z3 klübüne yeni alismaya balamistimki kendimi burda buldum siyah bir z3+ var artik.
  • Arakadaşlar z3+ alacam ama ısınma sorunu yüzünden kafam karışık lütfen telefonu kullanan biri cevap verebilir mi gerçekten denildiği kadar var mı yoksa gidip g4 alacam istemeden sony kullanmak istememe rağmen

• barutx kullanıcısına yanıt
    İyi haberlerde kullanmanı dilerim. Bende Xperia z3c ile Xperia z3+ arasında kaldım. Sanırım Xperia z3+ alacağım. Deneyimleriniz önemli. Cihaz hakkında bilgilendirirseniz mutlu oluruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talerk

Arakadaşlar z3+ alacam ama ısınma sorunu yüzünden kafam karışık lütfen telefonu kullanan biri cevap verebilir mi gerçekten denildiği kadar var mı yoksa gidip g4 alacam istemeden sony kullanmak istememe rağmen

''denildiği kadar'' kısmı ''1-2 foto çektim ısındı kapandı'' ise kesinlikle hayır. ama 4k videoda ve yüksek donanım isteyen oyunlarda ısınabiliyor telefon. (zaten bunlarda ısınmayan telefon yoktur bence) ha bu ısınma telefonu elden bıraktıracak kadar değil. özellikle telefonu kapla veya kılıfla kullanacaksanız daha az rahatsız ediyor ısınması.
    somut verilerle konuşacak olursak:
    evde 15 dakika , +40 derece hissedilen sıcaklığın olduğu bir gün dışarıda ise 2dk 40 saniye 4k video çekimi yaptıktan sonra ısınma gerekçesiyle kapandı kamera. (1-2dk sonra tekrar açılabiliyor). oyuna gelince de, 45 dakika asphalt 8 oynadım, ısındı telefon ama beni rahatsız edecek kadar değil (bu kısım biraz öznel belki siz rahatsız olabilirsiniz bilemeyeceğim)
    son olarak normal kamera kullanımıyla alakalı bugünkü verilerimi de paylaşayım, bugün çok sıcak bir havada, plajda biraz da telefonu deneme amaçlı çoğu yarım saat içerisinde 160 foto çektim total, telefon gayet kabul edilebilir sıcaklıktaydı ve kamera bir sorun yapmadı.
    ayrıca plajın duşuna -korka korka- telefonla birlikte girdim: sıfır sıkıntı :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 29 Temmuz 2015; 22:31:33 >

• z3+ alan arkadaşlara bir soru da ben sorayım, telefonunuzdaki android sürümü 5.0.2 mi? z3 lere 5.1 gelmiş sanırım. bizim telefonlara ne zaman gelecek acaba? bir de o geldikten sonra bakmak lazım ısınma konusuna.
  • Sürekli bu formu takip ediyorum, zira evlendikten sonra son kararımı verip ya z3+, ya da bekleyip z5 alıcam..

• Ara ara konuya bakıyorum ancak çok hareketsiz. Acaba bu cihazı alanların çok olmamasından mı yoksa cihazın sorunsuz olmasından mı kaynaklanıyor merak ettim. Cihazı alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa mutlu oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 30 Temmuz 2015; 20:25:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen g4 forumu çok hareketli ama burada ses seda yok :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.