Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonun testini Erdi Özüağ yaptı mı? 1 aydan fazla oldu tanıtımını yapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

Z3 plus alma taraftarıyım ama bu normal foto çekerken bile ısındım kapatıyorum demesi canımı sıktı. Bu sorunun 16 haziranda gelen update ile bir nebze giderildiği ama tamamen ortadan kalkmadığı bir update daha yapıp sony z3 plus'ın işlemci ve grafik yongasının hızını düşürüp önlem alacak deniyor. Şimdi ben ne yapayım Samsung S3 var üç yıldır kullanıyorum artık telefon elimde patladı patlayacak her an yarı yolda bırakacak duruma geldi. Yeni bir telefona ihtiyacım açıkça var ne yapmalı bu durumda Z3 plus mı ? Z5 dedikoduları var sonbahar gibi ya da başka model marka'ya kaymak mı ? Gönlüm Sony kullanmaktan yana bu arada

10 gündür kullanıyorum telefonu, henüz normal kamera kullanımında ısınma dolayısıyla kapandığına şahit olmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 3 Ağustos 2015; 18:02:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ortalama 4 5 günlük xperia z3+ kullanıcısıyım genel anlamda çok memnunum hiç bir sıkıntım yok telefon çok şık ayrıca.baktım forumda z3+ kullanıcısı az haliyle yorumda az bende biraz görüşlerimi bildireyim:
    öncelkle hiç şüpheniz olmasın telefondan harika bir cihaz sizi yarı yolda bırakmaz eksiği yok fazlası var diyebilirim.herkes ısınma sorunundan bahsetmiş ben ilk aldığımda hemen kameraya sardım ve çok çabuk ısındı bi ara kendini kapattı 1 2 dk sonra açtım bunun için yapacak pek bişi yok çokta takılmayın öyle her yerde olur olmadık ısınmıyor kamerada ve yoğun uyg.lardaısınıyor ama sizi rahatsız etmez. kamera genel anlamda harika resimler net canlı parlak ve bulanıklık yok düşük ışık ortamlarında bile güzel resimler çekebiliyorsunuz.ayrıca modlarıda harika diyebilirim ve elle kontrol edilen manuel mod ile kendi zevkinize göre ayarlayıp istediğiniz kalitede resim çekebilirsiniz. ön kamerada aynı şekilde çok güzel kısaca kamera kısmında aklınızda bir sorun olmasın. hız olarak bu işlemci ve hız bize cok rahat 3 4 sene gider.pil konusunda ise şimdilik iyi ama daha telefon yeni 5 gün falan oldu alalı daha en azında bi 15 20 gün olsun herşey yerine yerleşsin kesin birşey söylerim.ama yine de beni memnun etti diyebilirim.telefonun içindeki özelleştirmeler inanılmaz fazla özellikle ekran kısmında müzik konusundada öyle.daha aklıma gelmeyen birsürü şey var geldikçe yazarım. genel olarak şimdiye kadar bir özet çıkarırsam hiçbir şeyden şikayetçi değilim keşke şu şöyle olmasaymış dediğim bir şeyde yok birde ısınmaya fazla kafa yormayın her cihaz ısınır ha belki bizimki biraz daha fazla ısınıyor olabilir.ama asla sıkıntı etmeyin sadece aldığım gün kamera ısıdan dolayı kapandıydı ama o günde telefonu açtığımdan beri belkide yarım saat 40 dk fazla kamerayla oynadım 4k videolar ar efekleri modlar hepsini kurcalarsan ısınır tabi o günden beri kaç kaz kamerayı açtım videolar resimler çektim ısınma olmadı beni rahatsızda etmedi.

şimdilik söyliyeceklerim bu kdar aklıma geldikçe daha yazıp sizi bilgilendirmeye çalışırım. birde ben dock standı aldıydım telefonu alırken şahsen bence pek gerekli değil şarj kısmı kapaksız zaten ayrıca dock standı telefonu pcye takmalka aynı şekilde şarj ediyor baya geç şarj oluyor ama çok şık duruyor.... birde bana tavsiye edebileceğiniz bir kılıf bulabilir miyim bu cihaz için bir çok telefoncu dolaştım bulamadım.bu telefonun arka kısmı çok kaygan onuda belirteyim koltukta falan kayıp gidiyor bende onun peşinden tabi... :D arka kısım plastik cam gibi bir şeyle kaplı çizilmeyede çok müsait o yüzden arka taraf için bir jelatin ekran filmi gibi birşey var mı yoksa kılıf mı almak zorundayım

kalın sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Code -- 4 Ağustos 2015; 3:09:58 >

• Kulaklıkla müzik kalitesi hakkına bilgi verebilirmisin. Birde kamerada pembeleşme var mı?
  • Arkadaşlar video izlediğinizde ısınma ne kadar oluyor lütfen bizimle paylaşın
  • Z3+ ın batarya performans testleri yokmu? Gsmarena, Phonearena gibi

• Video izlerken de aynı standart ısınma var. Youtube üzerinden bir tane film izledim, izlemesi keyifli, ısınması ise can sıkıcı düzeyde değil.

Kulakiçi kulaklık ile geliyor ve tatmin edici bir sesi var. Zaten Sony'nin geliştirdiği sistem şahane.
    Loş ortamda beyaz kağıt çekerseniz pembeleşme var. Dışarıda, günlük kullanımda yok.
  • Cebimizde paramız z3+ almaya karar verdik. Lakin z5 haberleri patlak verdi. Beklesem zamlar gelcek z5 3000 liraya yakın çıkar beklemesem z3+ gibi güzel bir telefonun ısınma sorunları var. Kafamda Deli sorular :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmackThat_94 -- 4 Ağustos 2015; 18:02:08 >
  • Z3'ten Z3+'ya geçiş yaptım ama inanın pişmanım, diyorlar ki Snapdragon 810 ısınıyor ama çok performanslı bir işlemci, kardeşim başlarım performansına, kamera uygulaması açılmıyor ısıdan böyle bir şey mi var, bu telefonu hiç mi test etmediler kardeşim çıkarmadan önce, böyle telefon mu çıkartılır piyasaya, alacak olanlar varsa eğer yanında taş fırın eldiveni de sipariş etsinler böyle bir ısınma yok, normal değil yani güncelleme falan hikaye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enternight -- 5 Ağustos 2015; 18:11:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10

1)Hocam buna cevep veremiyorum kusura bakmayın.Telefonu teknosa dan aldım.
    2)Hocam ısınma konusunda ne yazık ki 4k çekimde aşırı ısınyo ve gta san gibi büyük oyunlarda da ısınyor
    3)hayır hocam ucunda çeltik kısımlar yani tam köşelerde benim yaptığım testlerde hiç çizik yoktu (kılıfsız,jelatinliydi)
    4)Hocam bence gayet yeterli ve höparlörü çok güzel çift taraflı stereo höparlor ben gayet yeterli buldum
    Ama cihaz 2200 fiyatı hak ediyor.
    Yakın zamanda Note 5 çıkacak ve 2300-2400 e çıkacak bence bu cihazı geçecek ve s6 yı da geçecek
    çünkü note serisi samsungun en iyi yaptığı telefon diyebilirim
    Selamlar

Note 5 donanım anlamında iyi olacaktır ama samsung her zaman olduğu gibi yazılım olarak yarı yolda bırakır. Bunu note 3 ve 4 yanısıra s serilerini kullanmış biri olarak söylüyorum. Klişe laf kullanmayı sevmiyorum ama samsung gerçekten pişmanlıktır arkadaşım. Yıllardır edindiğim tecrübe doğrultusunda şu anki koşullarda apple ve sony dışında kesinlikle başka marka telefon önermem. Bakın S6 çok havalı çıktı ama şu anda sürünüyor ve note 5 çıktığında destek falan kalmayacak.

• Telefonu alan arkadaşlara bir sorum olacak pil durumu nasıl sizde ben memnun kalmadım şahsen pil ömründen sanıldığı kadar tatmin etmedi beni

• Almayın aldırmayın kardeşim en başlarda da yazdık telefon ısınıyor altı üstü şu an yazı yazıyorum ve bir yandan elime hissedilebilir derecede sıcaklık geliyor tam kameranın olduğu kısımda keşke almadan önce bir kaç kişi çıkıp uyarsaydı diyorum acele ettim note 5 çıkması ekimi bulur zam gelecek acele et dediler keşke bekleseydim diyorum z5te de büyük ihtimal aynı sorun olacak snapdragon 820 işlemcide de ısınma sorunu olduğu söyleniyor bu arada z3 kullanan arkadaşımın telefonuna 5.1 güncellemesi geleli 2 haftayı geçti benim telefonda tık yok z3 olmuş 1800 tl ben 700 tl fazla verdim zarar ziyan dalga konusu olduk sony sadece pişmanlık diyorum.

• Sakın senin telefonda bir sorun olmasın tarzında şeylerle gelmeyin tarafsız olun biraz kendim kullanıyor olabilirim ama bu kusurlarını görmeyeceğim anlamına gelmez el üstünde tutamam doğru söylemek zorundayız en azından başka arkadaşların ağzı yanmasın reklam yapmaya gerek yok herşey ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLCaNo34

Almayın aldırmayın kardeşim en başlarda da yazdık telefon ısınıyor altı üstü şu an yazı yazıyorum ve bir yandan elime hissedilebilir derecede sıcaklık geliyor tam kameranın olduğu kısımda keşke almadan önce bir kaç kişi çıkıp uyarsaydı diyorum acele ettim note 5 çıkması ekimi bulur zam gelecek acele et dediler keşke bekleseydim diyorum z5te de büyük ihtimal aynı sorun olacak snapdragon 820 işlemcide de ısınma sorunu olduğu söyleniyor bu arada z3 kullanan arkadaşımın telefonuna 5.1 güncellemesi geleli 2 haftayı geçti benim telefonda tık yok z3 olmuş 1800 tl ben 700 tl fazla verdim zarar ziyan dalga konusu olduk sony sadece pişmanlık diyorum.

Hocam isindi diyorsuz da sadece diyorsunuz. Cpu-z ile isindigindaki derecelerini ekran goruntusu alarak atarmisiniz

• Adamlar zaten kabul etmiş hocam bence hiç gerek yok.

• quote:

Adamlar zaten kabul etmiş hocam bence hiç gerek yok.

http://m.sabah.com.tr/teknoloji/2015/06/13/sony-o-problemi-kabul-etti

13 haziranda yapilmis haber sony kac tane guncelleme yayınladı onlari yaotiniz mi?

• 28.0.A.7.24 güncellemesi geldi yaptım ama bir değişiklik yok bir çok popüler video izleme sitelerinde de bu soruna değinilmiş araştırabilirsiniz.
  • quote:

28.0.A.7.24 güncellemesi geldi yaptım ama bir değişiklik yok bir çok popüler video izleme sitelerinde de bu soruna değinilmiş araştırabilirsiniz.

Anladim hocam, isinma degerlerini ekran goruntusunu atarmisiniz kendi telefonumla karsilastirmak istiyorum

• Buyur hocam vantilatörün karşısında olmama rağmen durum bundan ibaret.
  • quote:

Buyur hocam vantilatörün karşısında olmama rağmen durum bundan ibaret.

Evet hocam gercemten cok fazlaymis. Hangi islemleri yaptiniz bu kadar isinma yapti ?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.