Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon isiniyorsa gidip soğuk suda yıkayın. Anlaşılan kimse bu telefonun suya dayanıklılık özelliğine guvenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ax kullanıcısına yanıt
    Can alıcı sorular sorulmamış.

1- Pembeleşme sorunu
    2- Hoparlör cızırdaması
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    Hoparlor cizirdamasi yok. Pembelesme de gormedim simdiye kadar.
  • z serisi gunduz her zaman en iyi fotolar©¥ cek©¥yor ama gecede b©¥ o kadar kotu z3+ kullanan arkadaslar gece cek©¥m©¥ hakk©¥nda b©¥lg©¥ verebilirler mi?
  • arkadaşlar ben de bu telefonu almayı düşünüyorum ama ısınma sorunundan dolayı (işittiğim kadarıyla) bir türlü yaklaşık 2000-2500 verip almayı göze alamadım. ki en pahalı telefonum 600 tl'ye aldığım discovery idi Onun dışında tam da istediğim telefon. media markt'da inceleme şansıda buldum. sonra gezinirken aynı fiyata iphone 6 gördüm. kendim tipik bir android kullanıcısıyım ama ipod touch 3 generation kullanıcısı olarak iphoneların işletim sistemindeki stabiliteyi hiç bir cihazda görmedim daha. günümüzde hala iphone 4 kullanan insanlar var ve hallerinden çok memnunlar. z3+ alanlara sorum şu andaki aklınız olsa yine gidip alır mısınız? ayrıca diğer bir sorum da bu telefon ileride çıkacak olan 4G'yi destekliyor mu? ben gsmarena da böyle bir bilgiye rastlamadım. bu şu anda önemsiz olsa da bu telefonu en az 2 yıl kullanacaklar için çok önemli bir soru. zira 4g çıktığında kimse böyle bir telefonla düşük hızda mobil veri kullanmak istemez.
    İyi forumlar.

• oguzkara O kullanıcısına yanıt
    Sitesinde 4G'yi destekledigi yaziyor. Ama ulkemizde yapilacak olan altyapidaki 4G nasil olur, onu destekler mi bilmiyorum.

Isinma var evet ama bir kez daha telefon alsam gene Xperia serisinden olurdu. Disi metal ici plastik bir arka kilif aldim. Isi hissedilmez oldu haliyle. Isininca yavaslamadigi icin sorun yok.
  • kassatura kullanıcısına yanıt
    kılıfın modeli varsa satış linki paylaşabilir misiniz ?
    Açıkcası bu tel kılıfsız kullanılacak bir tel ama illaki bir süre sonra kılıfa geçiyor insan :)
  • vercer2005 V kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Cep Telefonu Kılıfları - Kılıf Modelleri - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/sony-xperia-z3-kilif-motomo-metalik-P66569364

Z3 icin olanini aldim. Z3+'a da uyuyor. Bunun Z3+ icin olani da var ayrica. Elden aldigim icin bulamamistim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassatura -- 20 Temmuz 2015; 12:27:30 >

• kassatura kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Yıllardır foruma girmiyordum burada elinde telefon olmadan sony nin avukatlığını yapan arkadaşları görünce dayanamadım Z3+ yı alalı 2 gün olmadı yıllardır sony kullanıcısıyımdır gözümü sony de açtım eski yorumlarıma da bakabilirsiniz xperia s im ömrünü tamamladığı için yeni bir telefon arayışına girdim bu kez farklı olacaktı lg g4 için yola çıktım ama malesef diyorum yine dayanamadım z plus ı aldım ama bu kadar olacağını bende tahmin etmedim her telefon ısınır sony halleder bi güncellemeyle dedim telefonu ilk şarjdan sonra yeni gelen güncellemeyi de kurup açtım telefonu inanın bırakın yormayı kullanmadığım programı bile arka planda tutan bir kişi değilim 20 sn sonra bir kamera kapanır mı aynen öyle oldu uyarı üzerine uyarı şu an yazarken bile elim yanıyor sony bağımlılığı bu kez pişman etti beni şarj konusuna gelince 45 dkda şarj olma olayı yok yalan sabah 9 da yüzde yüz şarjım vardı sadece internette gezindim ne müzik ne video şu an kapanmak üzere tercih sizin ben insanlık görevimi yapayım da 2.5 lira az para değil yazık çok pişmanım çook isteyen gidip alsın şemsiye girdi açılmıyor iade etmeyi düşünüyorum ama biliyorsunuz servis kısmı bişey yok muamelesi yapıyor bilmiyorum ne olacak kara kara düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLCaNo34 -- 20 Temmuz 2015; 14:02:09 >

• Allah aşkına bu telefonu en uygun nereden alabilirim kart indirimi vs varsa da bildirin lüften, bugün almam lazım arkadaşlar yardımcı olun yahu
  • bu arada arkadaşlar , z3 plus gümrükte şuan 1 haftaya dağıtılmaya başlanır.
  • WoLCaNo34 W kullanıcısına yanıt
    hocam bütün isteğimi kırdınız yahu :S almasam mı simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLCaNo34

Yıllardır foruma girmiyordum burada elinde telefon olmadan sony nin avukatlığını yapan arkadaşları görünce dayanamadım Z3+ yı alalı 2 gün olmadı yıllardır sony kullanıcısıyımdır gözümü sony de açtım eski yorumlarıma da bakabilirsiniz xperia s im ömrünü tamamladığı için yeni bir telefon arayışına girdim bu kez farklı olacaktı lg g4 için yola çıktım ama malesef diyorum yine dayanamadım z plus ı aldım ama bu kadar olacağını bende tahmin etmedim her telefon ısınır sony halleder bi güncellemeyle dedim telefonu ilk şarjdan sonra yeni gelen güncellemeyi de kurup açtım telefonu inanın bırakın yormayı kullanmadığım programı bile arka planda tutan bir kişi değilim 20 sn sonra bir kamera kapanır mı aynen öyle oldu uyarı üzerine uyarı şu an yazarken bile elim yanıyor sony bağımlılığı bu kez pişman etti beni şarj konusuna gelince 45 dkda şarj olma olayı yok yalan sabah 9 da yüzde yüz şarjım vardı sadece internette gezindim ne müzik ne video şu an kapanmak üzere tercih sizin ben insanlık görevimi yapayım da 2.5 lira az para değil yazık çok pişmanım çook isteyen gidip alsın şemsiye girdi açılmıyor iade etmeyi düşünüyorum ama biliyorsunuz servis kısmı bişey yok muamelesi yapıyor bilmiyorum ne olacak kara kara düşünüyorum

hocam ısınma olayı z2de de cok can sıkan bi olaydı lolipopta ama güncelleme yaptıktan hemen sonra fabrika verilerini sıfırlayınca baya bi fark ediyo bir deneyin derim

• quote:

Yıllardır foruma girmiyordum burada elinde telefon olmadan sony nin avukatlığını yapan arkadaşları görünce dayanamadım Z3+ yı alalı 2 gün olmadı yıllardır sony kullanıcısıyımdır gözümü sony de açtım eski yorumlarıma da bakabilirsiniz xperia s im ömrünü tamamladığı için yeni bir telefon arayışına girdim bu kez farklı olacaktı lg g4 için yola çıktım ama malesef diyorum yine dayanamadım z plus ı aldım ama bu kadar olacağını bende tahmin etmedim her telefon ısınır sony halleder bi güncellemeyle dedim telefonu ilk şarjdan sonra yeni gelen güncellemeyi de kurup açtım telefonu inanın bırakın yormayı kullanmadığım programı bile arka planda tutan bir kişi değilim 20 sn sonra bir kamera kapanır mı aynen öyle oldu uyarı üzerine uyarı şu an yazarken bile elim yanıyor sony bağımlılığı bu kez pişman etti beni şarj konusuna gelince 45 dkda şarj olma olayı yok yalan sabah 9 da yüzde yüz şarjım vardı sadece internette gezindim ne müzik ne video şu an kapanmak üzere tercih sizin ben insanlık görevimi yapayım da 2.5 lira az para değil yazık çok pişmanım çook isteyen gidip alsın şemsiye girdi açılmıyor iade etmeyi düşünüyorum ama biliyorsunuz servis kısmı bişey yok muamelesi yapıyor bilmiyorum ne olacak kara kara düşünüyorum

Aman hocam naptın sen ya şimdi gelir Sony çılgınları ve Sony düşmanı ilan edilirsin. Ben de senin gibi gerçekleri yazınca tu kaka ilan edildim. Telefon elimde 2 foto çektikten sonra kapandı diye yazdım karalamaya çalışıyorsun dediler. Geçen gün bu sefer mediamrkt te inceledim 4. foto da kapattı bu seferde kendini. Ve telefon nerdeyse yarılcaktı sıcaktan. z3+ şu haliyle kullanılamaz maalesef. Güncelleme çıkar işlemci hızı düşürülür ve bu yapılan da sineye çekilirse kullanılır. Ama şahsen ben böyle bir üçkağıdı kabul etmem oda ayrı mesele. Neyse yine de telefonu alan veya alacak arkadaşlara hayırlı olsun..

• İade etmeyi düşünüyorum fakat biliyorum ki servise gittiği zaman hiç birşeyi yok denilip tarafıma gönderilecek üstelik yazılımı ile oynama yapılarak üzerinde birçok çizikle beraber ne yapsam bilemedim sen dünya çapında bir firmasın nasıl böyle bir hata yaparsın bu saatten sonra kabullensen ne olacak hiç mi test yapmadın satışa çıkarmadan önce o kadar insanı mağdur ediyorlar sen 2500 tl ver telefon al 2 dk video çekimi yapamadan kapansın adama gülerler.

• quote:

1. Hızlı sarj olayı için ona özel olan sarj aletini almanız gerekiyor. Yani yalan değil bilmeden sallamamak, insanları yanlış yönlendirmemek ve kimsenin günahını almamak lazım.
    2. Sizin cihazınız sıkıntılı olabilir, saat 09:00-14:00 arası eğer 5 saat boyunca ekranı kapatmadan kullandıysanız normal bitmesi ama o şekilde kullanmadıysanız normal şartlarda imkansız. Yukarıda da belirttim 3G-wifi sürekli açık, konum bildirme sürekli açık, arkaplanda bir sürü uygulama, ekran parlaklığı sonda ama ışık sensörü açık, yaklaşık 1 saat Spotify'dan 3g üzerinden müzik, online oyunlar ve daha şuan aklıma gelmeyen bi sürü şeyle birlikte 5-6 saat arası ekran süresi alıyorum. En kötü ihtimalle 4,5-5 oluyor. Ve aynı cihazı kullanıyoruz. Normal değil o kadar fark.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morbid Love -- 21 Temmuz 2015; 5:18:23 >

• beyler bende siyah z3+ ile aranıza katıldım.
    elimden geldigince sorulariniza cevap vermeye calisirim..
  • Hocam peki kamera konusu hakkında ne düşünüyorsunuz max kaç dkda video çekimi yapabildiniz ? Ekranın ve arka kısmının cehennem ateşi gibi yanması konusunda ne düşünüyorsunuz ? Her zaman kış olmayacak bu telefonu tatile götüreceksin güneş altında çekim yapacaksın nasıl olacak bu iş telefon bende de var kullanıyoruz diye el üstünde tutmayalım tarafsız olalım bence

• Arkadaşlar merhaba, z3+ alma niyetiyle forumu takip ediyorum fakat yazanlara bakınca kafam karıştı. Telefonun ısınmasına hiç takılmadım çünkü standart kullanımda ısınma her telefon kadar olur buna şüphem yok, zaten telefonu da zor şartlarda test edip yorum yapmak için bir misyon üstlenmedim yorum yapanları da ayrıca anlayamıyorum. Z3+ kullanan arkadaşlara şu soruları sormak istiyorum:

-Arka kamera performansı g4,s6 ve iphone 6 ya göre nasıl ?
    -Ekran kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz bana g4 veya s6 yı aratır mı?
    -İnternet performansı ve arayüz nasıl?
    -Z4 (veya 5) beklemeye sizce gerek var mı?

Teşekkür ediyorum şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.