Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Sony düşmanları saçma sapan uyduruk argümanlarıyla yine iş başında...

Eger benim bir ustumdeki posttan bahsediyorsaniz adam sonuna kadar hakli. 810 guzel bir islemci ama isinmamasi icin frekansi dusurmek gerekiyor. LG o yuzden G4'e 808 koydu. Iyi de yapti acikcasi. Ama bu sefer de 2k ekranda sarj sikintisi oldu.

Ha eger bana dediysen Sony dusmani diye dusman olsam niye aliyim bu telefonu. Insanlari sacma sapan sekilde yargilamayin.

Sen ne diye üzerine aldın onu anlayamadım lafım ortaya. Isınma sorunu snap dragon 810'da bir gerçek tıpkı M9'da olduğu gibi.ama sony yayınlayacağı güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldıracak. Sizde saçma sapan birşekilde üzerinize almayın herşeyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

Telefonu Teknosada inceledim. Telefonun dış görünüşü gerçekten çok iyi olmuş. Ama kamerayı açtım 2 fotoğraf çektim ve ısındı diyerek kapattı kamerayı. İşlemci hızını düşürmeden bu sorunu aşacaklarını sanmıyorum. İşlemci hızını da düşürdükten sonra millet niye o parayı versin bu telefona gider z2 yada z3 alır. Önceki modellerinden bir farkı olacak ki teknik olarak ta insanlar alsınlar. Ayrıca kamerası da z3 gibi yine kötüydü. Sony umarım z4 ile bu işi başarır.

Arkadaş bu telefonu ben de inceledim, o kadar kamerayla uğraştım, müzik açtım, tarayıcı açtım, hatta ısınacak mı diye 4k video çektim ve ısındı ama o ısınma benim Zde de var, kamera falan da kapanmadı ! Ben bu durumdan hiçbişey anlamadım..

• Aynen dostum çok güzel yazmışsın.Telefonu okadar zorlayınca zaten normal olarak ısınıyor.o kadar zorlama ile ısınmayacak telefon zaten üretilmedi. Adamlar sırf sony'yi nasıl karalarım nasıl kötülerim diye saçma sapan ipe sapa gelmez şeylerlerle yükleniyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: justasecond

quote:

Telefonu Teknosada inceledim. Telefonun dış görünüşü gerçekten çok iyi olmuş. Ama kamerayı açtım 2 fotoğraf çektim ve ısındı diyerek kapattı kamerayı. İşlemci hızını düşürmeden bu sorunu aşacaklarını sanmıyorum. İşlemci hızını da düşürdükten sonra millet niye o parayı versin bu telefona gider z2 yada z3 alır. Önceki modellerinden bir farkı olacak ki teknik olarak ta insanlar alsınlar. Ayrıca kamerası da z3 gibi yine kötüydü. Sony umarım z4 ile bu işi başarır.

Arkadaş bu telefonu ben de inceledim, o kadar kamerayla uğraştım, müzik açtım, tarayıcı açtım, hatta ısınacak mı diye 4k video çektim ve ısındı ama o ısınma benim Zde de var, kamera falan da kapanmadı ! Ben bu durumdan hiçbişey anlamadım..

Valla hocam ben yaşadığımı yazdım. 2 tane foto çektim kamerayı kapattı menülerde gezindim ateş topuna döndü telefon. İstanbul'da yaşıyorsan git Cevahir avm de ki teknosaya cihaz orda duruyor hala.

• Sony nin nesini karalıcaz hocam satış grafiklerinde others da yer alan telefon sonuçta. Tüm dünyada ısınma problemi biliniyorken kamerasını aşırı ısınmadan kapattığı kabullenilmiş bunla ilgili youtube da dahi videolar varken ve bu sorunu forumda telefonu almış kişilerde yaşıyorken sizin bu yorumunuz saçma sapan olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 18 Temmuz 2015; 13:28:34 >
  • quote:

Sony nin nesini karalıcaz hocam satış grafiklerinde others da yer alan telefon sonuçta. Tüm dünyada ısınma problemi biliniyorken kamerasını aşırı ısınmadan kapattığı kabullenilmiş bunla ilgili youtube da dahi videolar varken ve bu sorunu forumda telefonu almış kişilerde yaşıyorken sizin bu yorumunuz saçma sapan olmuş.

Tamam tamam ısınıyor berbat kötü rezil sony.

• Bosuna burada isi tartişmayi yapmayin arkadaslar. Bende kullandim z3+ ı eve isiniyor ama her telefonda olan isinmadan isiniyor. Mesela 2 sene once cikan s4 suanda 70°C gordum elim yandi resmen. Yani bu demek oluyorki isinmayan telefon yookk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

Sony düşmanları saçma sapan uyduruk argümanlarıyla yine iş başında...

Eger benim bir ustumdeki posttan bahsediyorsaniz adam sonuna kadar hakli. 810 guzel bir islemci ama isinmamasi icin frekansi dusurmek gerekiyor. LG o yuzden G4'e 808 koydu. Iyi de yapti acikcasi. Ama bu sefer de 2k ekranda sarj sikintisi oldu.

Ha eger bana dediysen Sony dusmani diye dusman olsam niye aliyim bu telefonu. Insanlari sacma sapan sekilde yargilamayin.

Sen ne diye üzerine aldın onu anlayamadım lafım ortaya. Isınma sorunu snap dragon 810'da bir gerçek tıpkı M9'da olduğu gibi.ama sony yayınlayacağı güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldıracak. Sizde saçma sapan birşekilde üzerinize almayın herşeyi..

Uzerime alinmadim.

Benim ustumdeki kisiye demis olma ihtimalinizi de yazdim zaten. Adam hakli. Siz de diyosunuz telefon isiniyor diye. Ki evet isiniyor. Sony de guncelleme yoluyla sadece frekansta dusurme yaparak cozebilir bu sikintiyi. O zaman neden 810 koydu ki buna? Hem cok cok hizli bir islemci koy hem de tut bu islemcinin frekansini dusurmek zorunda kal. Sony'nin onunde M9 gibi bir ornek varken ayni sikintiya bir daha neden duser ben anlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MEKA_CRAZY

Bosuna burada isi tartişmayi yapmayin arkadaslar. Bende kullandim z3+ ı eve isiniyor ama her telefonda olan isinmadan isiniyor. Mesela 2 sene once cikan s4 suanda 70°C gordum elim yandi resmen. Yani bu demek oluyorki isinmayan telefon yookk

Hala kullanıyor musun z3 plusı? Kamera kapanma olayı sende de oluyo mu kardeşim?

• Telefon ısınıyor, öyle kamerayı kullanmıyorum veya oyun falan da oynamıyorum. Forumda 10-15 dk dolaşsam bile telefonun üst tarafı aşırı ısınıyor. Galaxy S4'ten geçtim, onda 1 saat bile kullansam böyle bir sorun olmuyordu. En kısa sürede cozerler umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş z3 plus almış bugün. Az önce konuştum kesinlikle ısınma yok diyor. Hissedilmiyor rahatsız etmiyor diyor. 2 saattir internet 4k çekim baya zorladım ısınma aman aman olmadı diyor. Yani anlayacağınız öyle abartmanın alemi yok. Her telefon gibi ısınır o kadar. Diğeri şehir efsanesi ve Sony düşmanlarının abartması..

• Telefonu bugün inceledim mediamarkt da.
    Bakır renkli olan özellikle çok çok şık
    Elde güzel duruyor z3 gibi kayması yok
    4k dahil her tür zorlamayı yaptım bir de bu teşhir ürünü öyle düşünün ve kamera kısmı ısındı ama bu ısınma şuan elimdeki lg g2 Den azdı. 4 dakika 4k da kapatma olayı olmadı
    Benim görüşüm olumlu fakat en iyi deneyimi kullananlar paylaşacaktır.. Bazı arkadaşların ısınıyor patladı eridi demeleri bana hiç inandırıcı gelmiyor artık kullandıktan sonra teli

• quote:

Orijinalden alıntı: vercer2005

Telefonu bugün inceledim mediamarkt da.
    Bakır renkli olan özellikle çok çok şık
    Elde güzel duruyor z3 gibi kayması yok
    4k dahil her tür zorlamayı yaptım bir de bu teşhir ürünü öyle düşünün ve kamera kısmı ısındı ama bu ısınma şuan elimdeki lg g2 Den azdı. 4 dakika 4k da kapatma olayı olmadı
    Benim görüşüm olumlu fakat en iyi deneyimi kullananlar paylaşacaktır.. Bazı arkadaşların ısınıyor patladı eridi demeleri bana hiç inandırıcı gelmiyor artık kullandıktan sonra teli

Eger kapatma dediginiz sey uygulamayi kapatmaysa 4. dakikada bende oldu.
  • Isınma konusundaki problem telefonun arka kısmının cam ile kaplanması.Z2'de de aynı sorun vardı keza s6'da en az ısınan telefonlardan biri olmasına rağmen sıcaklığı hissettirebiliyor.

z3+ ile ilgili şu video ilgimi çekti.z3 bu kötü mü çekiyor cidden.Aradaki fark hiç az değil ayrıca z3'ün kamerası ciddi biçimde kötüymüş.Batarya konusundada z3 ile aynı diyorlar ama gsmarena verileri farklı söylüyor.

• kassatura kullanıcısına yanıt
    Evet hiç bir uyarı ve kapanma olmadı 4 dakikalık teshir ürünü telde maalesef daha fazla çekemedim mediamarkt da başkaları bekliyordu. Istanbulda iseniz belki deneme şansınız olabilir optimum daki bakır renkli teshirde denedim

• quote:

Evet hiç bir uyarı ve kapanma olmadı 4 dakikalık teshir ürünü telde maalesef daha fazla çekemedim mediamarkt da başkaları bekliyordu. Istanbulda iseniz belki deneme şansınız olabilir optimum daki bakır renkli teshirde denedim

Dogrudur inanirim da bendeki alet kapandi ilginc. En son surum yuklu hatta. Neyse bu kadar kusur kadi kizinda da olur diyelim madem.
  • kassatura kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın sizin cihaza özel olabilir
    Ama şu var z3 plus için özel çıkartılan ısınma odaklı haberleri gidip görüp deneyince biraz düşünce ile baktım diyebilirim
    Kendimi para harcamama lüzüm yok diye engelliyorum

• quote:

Hocam yanlış anlamayın sizin cihaza özel olabilir
    Ama şu var z3 plus için özel çıkartılan ısınma odaklı haberleri gidip görüp deneyince biraz düşünce ile baktım diyebilirim
    Kendimi para harcamama lüzüm yok diye engelliyorum

Pardon alet demisim, uygulama kapandi bende. O yuzden sikinti etmedim pek. Videoyla cok isim olmuyor cunku.
  • Sony nin tek 32 gb telefonu olduğundan ve bende kulaklık ile müzik dinlemeyi sevdiğimden almayı düşündüğüm telefon birde (HTC one m9 var). HTC boyut olarak daaha küçük ama daha pahalı. Telefonu kulaklık ile kullanaanlar varmı yorumları nedir HTC mi alsam.
  • ax kullanıcısına yanıt
    Z3 plus ın gsmarena pil testi çıktımı? Ben göremedim:(

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.