Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morbid Love kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgiler için teşekkürler, özellikle Bakır rengi olan harika duruyor,
    Vaktiniz olduğunda detaylı inceleme yaparsanız seviniriz.
    Sony güncelleme verdi diye biliyorum belki Türkiyeye ulaşmamış olabilir , işlemci ile ilgili kısıt getiriyorlar ısınma hiç olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Alanlar kaça aldılar?

Gittigidiyordan % 10 indirim ceki ve 50 TL bonusla 2150'ye geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun,kamera çekim örnekleri ve Pil kullanım detayları bekliyoruz:)

• Fiyat fırsatlarını da ekleyelim konuya dostlar

• Alan arkadaşlar kutudan çıkan şarj âleti hızlı şarj için olan mı yoksa onu ayri mı satıyoe Sony?

Bir de kulaklık nasıl. SS yâda kutu açılışı yapabilirseniz çok güzel olur.

• Kutudan hızlı şarj çıkmadı 1.5Amperlik şarj aleti çıktı.Kulaklığı beğendim ben farklı boyutta kulak içi aparatta çıkıyor,Xperia z den geçtim ekran gerçekten farklı

• Arkadaşlar cihaz için kılıf ekran filmi arka kapak için film alabileceğimiz bir yer önerebilir misiniz? aradım fakat bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lediod

Arkadaşlar cihaz için kılıf ekran filmi arka kapak için film alabileceğimiz bir yer önerebilir misiniz? aradım fakat bulamadım.

N11 de dolu hocam ben ordan aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Morbid Love

Açıklama yapıldı Sony tarafından düzeltileceği konusunda. Nasıl düzeltilecek bi bilgim yok açıkcası ama şöyle de bi durum var 2-3 gündür sürekli kullanıyorum ve telefon neredeyse iş hariç uyanık olduğum sürece elimden düşmez, sürekli oyun da oynuyorum ama hiç bi uygulamada ya da kamerada ısınıp kapanmadı.
    Isındığı doğru ama sadece üst kısımda arka tarafta ısı oluyor ve dediğim gibi performans konusunda hiç bi sıkıntı yaşatmıyor yavaşlama takılma veya kapanma vb.
    Ayrıca iphone 6 ile birlikte deneme şansım oldu diğer telefonlarda durum nasıl bilmiyorum ama ikisi de aynı seviyedeydi hissedilir olarak net derece olarak nedir bilmiyorum.

Özetle almayı düşünüyorsanız ve tek sıkıntınız ısıysa bence rahatsız edici derecede bi durum yok ve Sony mutlaka düzeltecektir bi şekilde. Aldığınızda direkt olarak basınç testi, ölü piksel durumu ve hoparlörleri kontrol edin yeter.

Frekans düşürecektir. Başka şekilde ısı probleminin önüne geçemez diye düşünüyorum. Htc frekans düşürdü mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz önce teknosada kurcaladim cihazı. Z3 e göre biraz daha sade ve parlak malzemeli, özellikle yan tarafları. Kayma hissi daha az, z3 göre. Hoparlör tasarımı hoş olmuş yine, fakat kalabalıktan sesini tam anlamadım. Ön kamera z3 e göre başarılı, zaten malumunuz birçok telefon daha başarılı olacaktır z3e nazaran.
    Karıştırırken biraz ısındı, kameraya girip ar efekt açtım, biraz daha ısındı ve 10-15sn sonra cihaz ısındı, kamera kapatılıyor dedi.

• G4 ile ekran kalitesini karşılaştıran var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TAGRNT

quote:

Orijinalden alıntı: lediod

Arkadaşlar cihaz için kılıf ekran filmi arka kapak için film alabileceğimiz bir yer önerebilir misiniz? aradım fakat bulamadım.

N11 de dolu hocam ben ordan aldım

hocam peki 3d diamond desenli şeffaf film bulabilir miyiz ?
  • dün bende inceledim teknosada

arkadaş bunun da kalın çerçevesi

almak istiyorsun ama sanal tuş üstüne bir de çerçeve kalın olunca yok olmuyor
  • Bilmiyorum hocam ben spigen marka aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAGRNT -- 13 Temmuz 2015; 12:33:26 >
  • quote:

Bilmiyorum hocam ben spigen marka aldım

link verebilir misin hocam ?
  • Klozete atmak için telefon al©¥rsalar garantilerle uğraş©¥rlar.
  • Yaklaşık 5dk 4k video çektim, üst arka kısımda Isınma oldu ama inanılmaz bir şekilde gayet kabul edilebilir bir sıcaklıktı. Herhangi bir şekilde kapanma yada kapanma uyarısı gibi bir durumda oluşmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: conrado

dün bende inceledim teknosada

arkadaş bunun da kalın çerçevesi

almak istiyorsun ama sanal tuş üstüne bir de çerçeve kalın olunca yok olmuyor

hocam çok takıyorsunuz çerçeveye anlam veremiyorum size . aynı oranlar apple , samsung , huawei , asus gibi telefonlarda da var ayrıca bu telefon su geçirmez bunuda göz önünde bulundurun..
  • quote:

Bilmiyorum hocam ben spigen marka aldım

hocam telefonda takılıyken çekebilirmisinizfotoğrafını ? kılıfı nasıl duruyor ve rahat mı * bizleri bilgilendirirmisniz ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.