Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam biraz zor, ben de çokl incelemedim kamera ve netowrk henüz çalışmadığı için. Ama sony developer world sitesinde bilale anlatır gibi anlatmış :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Büyük ihtimalle değil alacak, şu anda preview sürümü kurulabilir. Sony 24 cihaza verecek m yi arada eski cihazlar da var. Müşteriyi elinde tutmayı iyi biliyor :)

Bu kadar uzun güncellemeyi iphoneda almıştım bir tek
  • Z3+'taki ısınmadan dolayı kameranın kapanmasıyla ilgili iddialar ne kadar gerçekçidir acaba? şu an Z3+ bekleyenlerin kafasındaki en büyük sorun sanırım bu ısınma sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Z3 nerde 1600 lira bir bilsek bizde. Z3+ gerçekten olmuş. 64 bit snap dragon 810 işlemci.Arttırılmış su geçirmezlik stamania optimizasyonuyla daha güçlü batarya çok daha iyi ön kamera ve ekran çoklu ortam modları.. Gerçekten sony yaptı. Zaten Android dünyasında htc ve Sony kraldır.

Htc ve Sony kral ama piyasayida goturenler Samsung ve LG

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cosica C kullanıcısına yanıt
    Elbette kesin bilgi falan değil cosica :) Sadece gidip s©¥k©¥nt©¥l©¥ chipset kullan©¥rsan sonucuna katlan©¥rs©¥n ve k©¥sa süre sonra başka bir model duyurursun demek istemiştim asl©¥nda.
  • yosunkaya kullanıcısına yanıt
    evet malesef her model çıkmadan önce ille bir açığı çıkıyor ortaya insanları soğutan. bunda da ısınma sorunu çıktı. videolar çekmişler ısınmadan dolayı kamera kapanıyormuş falan...
  • StackOverflow S kullanıcısına yanıt
    şu ısınma sorunuyla ilgili forumda bir inceleme yapılsa keşke yöneticiler tarafından. niyetlenmiştim ama o kadar parayı verip ısınmayla falan uğraşmak istemiyorum. gerçi koskoca Sony neden böyle ciddi bir sorunla telefonu sürsün piyasaya ama işte çıktı bir kere ortaya.
  • @cosica ; Bu chipset i kullanan tüm üreticiler şu an ©¥s©¥nma problemi ile uğraş©¥yorlar zaten. Bu konuda tek alternatif note4 ve s6 da kullan©¥lan samsung taraf©¥ndan üretilen exynos chipset.
    Eğer yak©¥n zamanda telefon tercih edeceksen bu cihazlara doğru yönel yada z3 e. Ben Z3 den yana tercihimi kulland©¥m ve inan çok rahatlad©¥m diyebilirim telefon konusunda. Bana göre tek s©¥k©¥nt©¥ Full Hd video çekimi yapan ön kamera videoyu cam gibi çekiyorken fotoğraflarda hiç de öyle davranm©¥yor. Bence tek sorun edilecek durum bu.
    Kasa aç©¥lmalar©¥ vs için birşey diyemeyeceğim. Sonuçta alüminyum bir metal ve aş©¥r©¥ ©¥s©¥nmada genleşme olacağ©¥ kesin. Belki bu yüzden bu cam kapaklar©¥ gevşemiş gibi oluyor olabilir.
    Biraz güneşde b©¥rakmamak laz©¥m gibi sanki.

• Z3+ hayal kırıklığı yarattı bende özellikle batarya performansı ve ses kalitesi ile.Z3 varken almaya gerek yok tıpkı m8 varken m9 almak kadar anlamsız.

GSMArena.com
    Sony Xperia Z3+ review: The pre-sequel
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3plus-review-1261.php

• ön siparişte alan varm©¥ arkadaşlar ben almay©¥ düşünüyorum abime telefon alacağ©¥z bendeki z3 ü abime verip bende z3+ almay©¥ düşünüyorum sizce değermi 2499tl ye
  • Generation Y kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde bir değişimde memnun kalacağınızı söyleyebilirim. Bugün biraz incelemelere baktım, çoğu kullanıcı şarjın 1 günü rahatlıkla çıkardığını hatta çoğu zaman 1.5 güne varan süreler sunabildiğini söylemiş.

Hoparlör ses kalitesi izlediğim videolarda oldukça iyiydi ama mağazada kendim deneyimlemek isterim.

Kamera karşılaştırmalarına baktım, z3ten kesinlikle başarılı.

Isınma konusunda ise sonyde htc gibi frekans düşürme yoluna gitmiş. Bu, son günçelleme ile olmuş. Cihaz şu haliyle ısınmıyor ama s810un kağıt üzerindeki verilerinin yanıjdan bile geçmiyor.

Şarj soketi açık yapıda tasarlanmış, buna rağmen su geçirmezlık özelliği korunmuş. Ayrıca z3ten daha hafif ve ince olmuş. Mühendisler dersine iyi çalışmış sizin anlayacağınız.

Ekran parlaklığı iyi seviyeye gelmiş. Tüm z serilerinde ekranlar, parlaklık anlamında sınıfta kalıyordu, bunda parlaklık artmış, görüntü kalitesi bozulmamış.

Youtube hwp kanalında güzel bir karşılaştırma videosu var. Z1,z3 ve z3 plus arasında.

• Z1 kullanıcısıyım. Z3+ düşünmüştüm ama piyasaya hala çıkmadı.Avrupa'dan getirtmeyi düşündüm sanırım ordada hala yok.z3 e karar verdim.türkiye'de telefon çok zor alınıyor.taksit olayı kalkması sıkıntı oldu bide vergi geliyormuş sanırım.2500peşin para çok zorlar bu cihaz için.z1 bile hızlı geliyor bana. Ama cihaz eski model kaldığı için fırsatım varken getirteym diye düşündüm.sizce z1den z3e geçişe değer mi? Z3+ ye zamanim olmayacağı için Z3 e karar vermiştim.pişman olurmuyum ? Z3 kullanıcıları özellikle size bu sorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_1905_1905 -- 3 Temmuz 2015; 4:36:35 >
  • bilgilendirme için teşekkür ederim
  • Cihazı dün akasya awmde kullandım . Bana göre cihaz dizayn anlamında en iyi telefon . Çerçeveler muazzamdı telefon incelmiş sarj girişi özenli bi şekilde tasarlanmış .Menüleri falan kurcaladım androidler arasında gördüğüm en hızlı cihazlardan.Kamerası z3le aynı olmasına rağmen bariz daha iyi çekiyor . Ekran gördüğüm en kaliteli ekranlardan parlaklık seviyesi çok yüksek zamanında applenin retina ekranlarını görünce çok farklı deneyimler yaşamıştım aynısını dün hissettim .Ekran çerçeve oranıda sırıtmıyor z2 z3 gibi. Bu cihazı almamak için iki neden var birincisi cihaz ısınıyor ki kullandığım cihaz yeni güncelleme almamıştı daha . İkincisi su geçirmezlikten dolayı hoparlör kalitesi üst düzey değil. Eğer ısınma sorunu giderilebilirse paralelde fiyatların dusmesını beklerım . Muhtesem olmus cıhaz

Onun dışında parmak okuma çift flaş düşük diyafram aralıklı yeni nesil kamera gibi şeyler yok . Gelecek xperia cihazında bu özelliklerin olabileceği ve sonynin sürekli 6 ayda bir cihaz çıkarması biraz kafa karıştırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 5 Temmuz 2015; 13:06:19 >

• merhaba arkadaşlar telefonu bugün internetten sipariş verdim gelince son durumları sizinle paylaşırım inşallah hata yapmamışımdır.
  • Yeni kameralı parmak izi okuyuculu 2k ekranlı z5 eylülde tanıtılcakmış z3+ görmeden yeni gelen haberlere bak

Hangi siteden sipariş ettiniz hocam?

Şimdiden hayırlı olsun, inşallah beklediğiniz gibi olur.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. N11 den aldım bakalım yarın kargoya veriyorlar sony eurasia garanti
    Anladım.

İnceleme bekliyoruz sizden.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    tamamd©¥r gelir gelmez sizlerle paylaşacam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.