Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Htc guncelleme ıle 810un ısınma sorununu cozdu ama ıslemcı hızını dusurerek yaptı bunu.
    Sonyde ısıboruları kullanılıyor. Bu belkı ısınmanın onune gecer ama sanmıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 810 kullanan bütün cihazlarda ©¥s©¥nma problemi mevcut. Sony önlem almad©¥ysa bile bile ç©¥kartm©¥ş say©¥l©¥r bu telefonu. Zaten 6 ay sonra Z5 ç©¥kacak o nedenle bence Z3+ al©¥nmaz .
  • Z3+, LG G4, GALAXY S6, LUMIX CM1, NOKIA 808 KAMERA YARIŞINDA

www.xperiablog.net
    Xperia Z3 Plus in camera shootout with LG G4, Galaxy S6, Lumix CM1 and 808 PureView | Xperia Blog
    http://www.xperiablog.net/2015/06/23/xperia-z3-plus-in-camera-shootout-with-lg-g4-galaxy-s6-lumix-cm1-and-808-pureview/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

• Obsidian kullanıcısına yanıt
    Deşme yaramızı evdeki Vaio'nun yerine hala ne alacağıma karar veremedim :)

http://forum.donanimhaber.com/m_100374836/tm.htm
  • Tasarımı gerçekten çom güzel gerek incelik gerek çerçevesi çom hoş gözüküyor.
    Acaba bu piyasaya girince sonu garantili Z2 fiyatı düşer mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydi hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Generation Y

haydi hayırlı olsun
    http://www.n11.com/sony-xperia-z3-plus-cep-telefonu-su-yesili-P66692805?cid=604001&gclid=CL-nsuSVqsYCFfQatAodKu8IyA

2500 lıra. Sadece ıslemcı guncellemesı olan bır model ıcın cok fazla bu mebla. Tabı ufak tefek farklılıklarda var,sarj soketının acık olması gibi ama bunlar kale bıle alınmayacak seyler.

20 lıralık powerbankı da 50 lıra.gosterıp bedava vermek de ıyıyımıs

• Kamera tarafında kapanma sıkıntısı var. Türk siteler ısındığında yazmış yazılımsal vs neyse birşey var düzeltilir elbet. Ilk göze çarpan sorun

Sonuç: Snapdragon 810 da sıkıntı var bilindiği üzere başka çipli telefon beklemek yada en iyi alternatif Samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepcep34 -- 25 Haziran 2015; 15:18:12 >
  • Sanki sıkıntılı bir telefon gibi geldi bana.

• Gercekten moral bozucu. Android tarafindaki bu sorunlar sorun yasamak istemeyen kullaniciyi iphone a yonlendiriyor. Fiyatlar zaten rekabetci degil. Ustune birde bu sorun haberleri. Her amiral gemisine ait baslikta sorunlar almis basini gidiyor. Su sayfaya olan ilgisizlikte zaten onemli bir gosterge

• sony çift hatlı modelleri neden getirmiyor acaba?
  • Telefon Temmuzda gelecek dendi ama konu çok hareketsiz.
  • navigasyon konusunda Z3+ nasıl olur Sony tecrübesi olan var mı? Asus Z5 kullanıyorum başka Android telefon kullanmadım. Android deyince aklıma hep Samsung geliyor. Kardeşime hediye alırken bile gittim Samsung aldım. Z3+ plus ilgimi çekmişti ama aldıktan sonra keşke Note 5 falan mı alsaydım der miyim diye düşünüyorum açıkçası. Sony'nin olayı sadece su geçirmezlik mi ?
  • Sony, z2 ile bıraktığı fabrikada takılan anti-şarapnel jelatini z3+ a koymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

navigasyon konusunda Z3+ nasıl olur Sony tecrübesi olan var mı? Asus Z5 kullanıyorum başka Android telefon kullanmadım. Android deyince aklıma hep Samsung geliyor. Kardeşime hediye alırken bile gittim Samsung aldım. Z3+ plus ilgimi çekmişti ama aldıktan sonra keşke Note 5 falan mı alsaydım der miyim diye düşünüyorum açıkçası. Sony'nin olayı sadece su geçirmezlik mi ?

Telefonlarının garip bir çekiciliği var.Kullanıcısı başka marka kullanmak istemiyor.Arayüz konusunda da gayet sağlam. 18 aylık z1 hala kasaya bir cihaz.Güncelleme desteği de önemli.insanlar bu yüzden tercih ediyor Sony markasını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Sony, z2 ile bıraktığı fabrikada takılan anti-şarapnel jelatini z3+ a koymuş.

çok yerinde bir karar ama bilginin kaynağınıda belitseydin daha iyi olurdu.
  • Z1 kullanıyorum 20 aydır çok çok memnunum. Hala güncelleme alıyor 5. 1.1 de gelecek hatta Android m'yi dahi alacak büyük ihtimalle. Sony bu konuda kullanıcısını hiç mağdur etmiyor. Durumum olursa z3+ kesinlikle alacam..

• yosunkaya kullanıcısına yanıt
    Z3+ Z3'ten 6 ay sonra mı çıktı ki Z5 de ay sonra çıksın? kesin bilgi mi?
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle değil alacak, şu anda preview sürümü kurulabilir. Sony 24 cihaza verecek m yi arada eski cihazlar da var. Müşteriyi elinde tutmayı iyi biliyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Büyük ihtimalle değil alacak, şu anda preview sürümü kurulabilir. Sony 24 cihaza verecek m yi arada eski cihazlar da var. Müşteriyi elinde tutmayı iyi biliyor :)

Aynen hocam prewiev sürümü kurulabilir derken Android m'denmi bahsediyorsunuz? Nasıl kuracaz peki?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.