Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşırı ısınıyormuş bu çok üzücü ya tamda aklımda almayı planlıyorken
  • Olabildiğince mesajları okudum fakat denk gelemedim galiba.

z3 ile z3+ ana kameraları arasında nasıl bir fark var yani z3+ da kamera yönünde bir gelişme varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Generation Y

aşırı ısınıyormuş bu çok üzücü ya tamda aklımda almayı planlıyorken

Bunun yuzunden bir guncelleme gelecekmiş lakin telefon hızını düşürebilirler ısınmasın diye. valla kötü oldu bu durum .
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim hizini düsürecekler 810 demenin de bir manasi kalmayacak, bakalim ileriki zamanlarda güncellemenin ne faydasi olacak insallah cözerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Generation Y -- 14 Haziran 2015; 13:25:24 >

•  ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★
  • z5 bekleyin bence. 820 ile gelecek. biraz bekliceksiniz. 4 ay kadar

• bekleyelim diyeceğim ama 4 ay sonra belki tanitilir satişa ne zaman çikar Allah bilir
  • quote:

bekleyelim diyeceğim ama 4 ay sonra belki tanitilir satişa ne zaman çikar Allah bilir

www.ecumenicalnews.com
    Sony Xperia Z5, Z5 Compact, Z5 Ultra release date, specs, rumors: new design, ultrasonic fingerprint scanner, Snapdragon 820 to debut in Q4 2015
    http://www.ecumenicalnews.com/article/sony-xperia-z5-z5-compact-z5-ultra-release-date-specs-rumors-smartphones-with-new-design-snapdragon-820-and-ultrasonic-fingerprint-scanner-to-debut-in-q4-2015-29209

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Xperia Z5 Ortaya Çıktı! - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/xperia-z5-ortaya-cikti-59938

ifa 2015 te tanıtılacak sanırsam eylul 2015
    buna gore
    z5
    z5ultra
    z5compact

ucu aynı anda cıkabilir.
    z5 fullhd yeni kamera yeni tasarım. 4gb ram parmak izi okuyucu
    z5 ultra 2k ekran 4gb ram parmak izi
    z5 compact fullhd s820 3gb ram.
    suan sadece sızıntılar var. ekim yada kasımda piyasada da olabilir. calısmalar devam ediyor.

z3+ ise z3 alacak olanlara alternatif sunacak.
    yazılım guncellemesi ile 5.1 ile ısınma sorunu cozulecek. hızını dusurmeyecekler sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

bekleyelim diyeceğim ama 4 ay sonra belki tanitilir satişa ne zaman çikar Allah bilir

http://www.ecumenicalnews.com/article/sony-xperia-z5-z5-compact-z5-ultra-release-date-specs-rumors-smartphones-with-new-design-snapdragon-820-and-ultrasonic-fingerprint-scanner-to-debut-in-q4-2015-29209

http://shiftdelete.net/xperia-z5-ortaya-cikti-59938

ifa 2015 te tanıtılacak sanırsam eylul 2015
    buna gore
    z5
    z5ultra
    z5compact

ucu aynı anda cıkabilir.
    z5 fullhd yeni kamera yeni tasarım. 4gb ram parmak izi okuyucu
    z5 ultra 2k ekran 4gb ram parmak izi
    z5 compact fullhd s820 3gb ram.
    suan sadece sızıntılar var. ekim yada kasımda piyasada da olabilir. calısmalar devam ediyor.

z3+ ise z3 alacak olanlara alternatif sunacak.
    yazılım guncellemesi ile 5.1 ile ısınma sorunu cozulecek. hızını dusurmeyecekler sanırsam.

ben omnibalance tasarıma bayılıyorum. keşke z5 de omnibalance gelse ama çok eleştiriliyor kasanın değişceği kesin. fakat umuyorum omnibalance tasarımı devam ettirirler yan modellerle çünkü tam o kasa kusursuz hale gelmişti z3+ ile. inşallah devam eder omnibalance.

• ısınması kötü evet. Ama halledilmeyecek bir sorun değil güncelleme ile sony halleder. Onun dışında gerçekten harika bir telefon oldu..

• Hızını düşürecekler diyenler var bu kadar olmaz ya. Sırf sony düşmanlığı yapacam diye ortaya akla ziyan dedikodular atıyorlar.

• Bende bu telefonu almayi dusunuyordum ancak isinma sorunu icin eger grafik islemcinin hizini dusururlerse kesinlikle almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarşist69

★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

çok iyi tasarımı

• Gsmarena da Xperia Z4 ü karşılaştırma listesinden çıkarmışlar ancak Z4 Compact duruyor hala.
    Dolayısı ile Z3+ ile Z4 aynı cihazlar mı acaba?

Aylardır Z4 bekliyordum Z3+ adıyla çıktı sanırım.
  • Snapdragon 810 çipi nereye girdiyse ısınma sıkıntıları var ve markalar bunu kabul etti sony dahil olmak üzere bir üst daha sorunsuz çiple gelene kadar bekleyeceğim bu yüzden. S6 alırım olmadı sıkılırsam bir sonraki Z cihazına geçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Gsmarena da Xperia Z4 ü karşılaştırma listesinden çıkarmışlar ancak Z4 Compact duruyor hala.
    Dolayısı ile Z3+ ile Z4 aynı cihazlar mı acaba?

Aylardır Z4 bekliyordum Z3+ adıyla çıktı sanırım.

z3+=z4

z4 olarak sadece japonyada
  • Araştırmalarıma göre cihaz bataryası 2 günü çıkarıyormuş .
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    İngiltere'de satışa çıktı diye bir haber vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet yurtdışında satışa başlandı, kullanıcı yorumları yakınca çıkar bekleyip göreceğiz çok ısınınca ekranda sararma gibi sorunlar çıkar büyük ihtimal ah sony ah tamda aklımdaydı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.