Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre00

Arkadaşlar merhaba. 2,5 yıllık Windows Phone kullanımından dolayı Z3 + alarak tekrar androide dönüş yaptım. Telefon gerçekten de çok güzel. Şimdilik memnunum oldukça. Yalnız pil sanki biraz çabuk bitiyor gibi. Tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı acaba ? Telefonu alalı 2 gün oldu. Belki biraz süre geçince daha iyi olacaktır ama telefon üzerinde yapmam gereken bir şeyler varsa bu konu hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

İyi akşamlar.

Oncelikle hayirli olsun hocam insallah bende yakinda alacagim :)

Bazi kullanicilar ilk 20 gun den sonra bataryanin acildigini soyluyorlar gercektende oyle olabilir.
    Bude stamina mod yaoarsaniz daha az sarjiniz gider :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEKA_CRAZY

quote:

Arkadaşlar merhaba. 2,5 yıllık Windows Phone kullanımından dolayı Z3 + alarak tekrar androide dönüş yaptım. Telefon gerçekten de çok güzel. Şimdilik memnunum oldukça. Yalnız pil sanki biraz çabuk bitiyor gibi. Tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı acaba ? Telefonu alalı 2 gün oldu. Belki biraz süre geçince daha iyi olacaktır ama telefon üzerinde yapmam gereken bir şeyler varsa bu konu hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

İyi akşamlar.

Bazi kullanicilar ilk 20 gun den sonra bataryanin acildigini soyluyorlar gercektende oyle olabilir.

Teşekkür ederim hocam. İnşallah siz de en kısa zamanda telefonunuza kavuşursunuz.

Evet stamania modu açtım. Şu anda o şekilde çalıştırıyorum. Bakalım ilerleyen günlerde umarım daha da iyi olacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEKA_CRAZY

quote:

İyi akşamlar.

Teşekkür ederim hocam. İnşallah siz de en kısa zamanda telefonunuza kavuşursunuz.

Evet stamania modu açtım. Şu anda o şekilde çalıştırıyorum. Bakalım ilerleyen günlerde umarım daha da iyi olacaktır.

inşallah hocam :)
    yavaş yavaş batarya açılacaktır hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLCaNo34

Ben dışarıda 15 dk 4k çekim yapan bir kamera olsa gibi birşey söylediğimi hatırlamıyorum. Samsung Galaxy S5 veya S6 (Edge dahil) 5 dk 4k video çekimi yapabiliyorsun. 5 dk olsun benim olsun. Sana gönderdiğim linkte 1 dk yı geçememiştim. Neyse önerini dikkate alacağım öğrenci kardeşim sen acer marka laptopunu kameraya almaya devam et Edit : LG G4'ü unuttuk :)

''acer marka laptopunu kameraya almaya devam et'' baya ezdiniz tebrikler. :)))
    neyse siz burdan ''ağlamaya'' devam edebilrsiniz ben muhatap olmayacağım artık sizle. buraya telefon hakkında bi kaç bi şey öğrenmek için gelen insanlara da ayıp oluyor.

• quote:

İyi akşamlar.

hocam ilk 4-5 şarjdan sonra biraz daha uzuyor şarj süresi.
  • merhaba telefonunuzun sesinden memnun musunuz ben sanki biraz az çıkıyor gibi geliyor özellikle biri aradığında sesi duymak biraz zor oluyor sanki... bide bu ısı olayını bu kadar abartmayın varsın ısınsın kapansın yav ne büyüttünüz davayı kapatın şu konuyuda artık tartışma mesajları okumayalım lütfen...
  • vay arkadas bır ara z2 konusuna dadanmıslardı,sımdıde buralara musallat olmuslar aldım kullandım pısmanım almaın etmeyın goygoyu,arkadaslar ayık olun uyanık olun daha fazlasını yazamıorum neyse..

bu zıhnıyet adamları z3 kousundada goruyorum annesı samsungta musterı hızmetlerınde calısan adam klıma tavsıyesıne bıle gozu kapalı samsung yazıor,sagda solda sonye gomuyor.

taraf degılım yanlıs anlasılmasın 1000lıralık cıhaz kullanıorum ama neyın ne oldugunuda hem bılıorum hem goruyorum cevremde envayı cesıt model teelefon kullanılıyor sonucta hersey ortada.

z3plusa gomup uc bes sekme acınca kasan s6 yı onerıorlar cıdden komik

kalın saglıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 10 Ağustos 2015; 8:44:48 >
  • Bu 810 işlemcisinin ısınma sorunları z3+ da kafamı kurcalayan sorunlarından. Qualcomm bu şikayetlerden dolayı işlemciyi revize edip 810 için v2.1 i çıkarttı haziran ayı içerisinde. Biraz daha performans artışı ama aynı zamanda ısınma sorunlarını aza indirgeyen bir revizeo olduğunu söylediler. 810 işlemcisini kullanan telefonlar için v2.1 revize olmuş işlemcisi hangi telefonlar için geçerlidir sizce? Sony Z3+ da bu revize olmuş işlemciyi telefonlarına koymuş olabilir mi yoksa ileride veya şu an üretim bandından çıkan yeni telefonlarında mı kullanır? Bunu nasıl anlayabiliriz? Demek istediğim revize olmuş işlemciyi telefonun kutusunda belirtmezler herhalde, yoksa belirtirler mi?
  •  ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birder -- 10 Ağustos 2015; 18:51:59 >
  • Memleket
     ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riza_azir -- 10 Ağustos 2015; 22:00:46 >
  • Isınma durumunu soran arkadaşlar için sadece birazcık kamerayı açtığımda görülen sıcaklık.
     ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

• M9+, NOTE EDGE, s6 EDGE ve z3+ arasında gidip geliyoruz. Z3+ tavsiye edermisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

M9+, NOTE EDGE, s6 EDGE ve z3+ arasında gidip geliyoruz. Z3+ tavsiye edermisiniz.

Kesinlikle etmem. Note 5'i bekle derim.

• quote:

M9+, NOTE EDGE, s6 EDGE ve z3+ arasında gidip geliyoruz. Z3+ tavsiye edermisiniz.

Biraz isinma olsada aralarinda en stabil calisan xperia arayuzu. Samsungunkini soylemeye bile gerek yok. Htc arayuzude iyi ama m9+ o parayi haketmez

• quote:

Hocam eylülün başını bekleyin derim Note 5 , Xperia Z5/Z5c , İphone 6s iddaalı geliyorlar.
  • Bugün z3c, Z3, s6, z3+ arasındaki gelgitlerden sonra Sony Center'den siyah z3+ ve siyah scr30 style cover kılıf aldım. Umarım sorunsuz kullanırım. Tereddütüm bir telefona bu kadar para verilirmi ve biraz daha beklesem s6 lar gibi bir indirim olurmu idi? Önceki telefonum Sony Ericsson w995. 4 yıldan beri kullanıyorum. Neden z3+ tercih ettiğimi telefon alacak arkadaşlara yardımı dokunacaksa nacizane olarak ifade etmek isterim.
    1. S6 iyi işlemci, kamera ve görünüşüne rağmen incelediğim kadarıyla haddinden fazla sorunlu duruyor.
    2. Z3c küçük boyutuyla yakın gözlük kullanan biri olarak benim için yeterli değildi.
    3. Z3c ve z3 16 gb bellek kapasiteli. İşlemcinin hakkını verecek bir Micro sd kart ve şarj kapağını korumak için orjinal dock için fazladan 200 TL. ödemek gerekiyor. Z3+ 32 gb ve şarj usb bölümü açık, dock ihtiyacı yok. Ayrıca ön yüz için üzerinde takılı gelen temperli ek cam var.
    4. Kamera z3c ve z3 için IMX220 sensör iken, z3+ IMX230 sensör kullanıldığını okumuştum. (lensler 20,7 mp hepsinde).
    5. Aldığım yer peşin alım için 2500 yerine 2400, 129 TL. cover için de 29 TL. indirim yaptı. Yani 129 TL. olan cover hediye oldu. (Eğer kılıf kullanmama gibi takıntı yoksa bence bu kılıf düşmelerde cihazı koruyacakmış gibi duruyor)
    İlk izenimim:
    1. Cihazı kurduğumda birkaç güncelleme yaptı. (5.1.1 henüz yok)
    2. Daha önce tabletimde Google Play hesabım olduğu için z3+ olmayan uygulamalar için güncelleme istedi ve sorunsuz oradaki uygulamaları kurdu.
    3. Rehber başarılı, Wifi çekim gücü çok iyi (bu arada 15 senelik Micro sim kartımı değiştirip Turkcell nano sim alıp yeniledim.). Paketim ayın 20sinde başlayacağı için şu an sadece Wifi var.
    4. Güncellemelerini bitiminde 4k görüntü denemesi yaptım. Toplam 5 dk. 6 sn. kesintisiz görüntü çekti ve uyarı verip kapandı. Isınma söylendiği kadar değil. Üst tarafta, kamera yan bölümlerinde hafif bir sıcaklık sadece. Çekimi yaptığım yerde hava sıcaklığı 33 derece görünüyordu.
    5. İki kamera da başarılı. Loş ışıkta beyaz yüzey fotoğraflarında söylendiği gibi bir pembelik yok. Benim gözlemlediğim o loşluğu aydınlatmaya çalışan bir çabası var kameranın. Çünkü kamerayı beyaz yüzeyin sağına soluna çevirdiğinizde az ışığı algılamaya çalışıyor. Merak eden arkadaşlar için bu denemeyi yaptım ancak bence gereksiz bir çaba ve zorlama. Kameralar gayet başarılı.
    6. Kutudan çıktığında pil %50 idi, %20 de şarja taktım. 2,5saatte %100 oldu. Pil sürelerini daha sonra paylaşabilirim.
    7. Tüm testlerini satıcı ile birlikte yaptım. Lens kayması, basınç testi vs. Kasada bir açıklık görünmüyor.
    8. Dışa ses çıkış gücü yeterli.
    9. Kulaklık için ayarlamaları var ama daha fırsatım olmadı.

Son olarak; Fiyat yüksek, ben uzun bir süre kullanabileceğimiz düşünerek bu cihazı aldım. Eğer Sony düşünüpte bu kadar veremem diyen arkadaşlara yine nacizane tavsiyem güvenli bir satıcıdan gönül rahatlığıyla z3 almalarını tavsiye edebilirim. Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar son güncellemeler ile telefonun ısınma problemi kaldı mı ? yada şöyle sorayım performas düşüklüğü donmalar filan da oluyor mu ısınmanın önüne geçmek için ?
    durum nedir bu cihaz için ? almayı düşünüyorum da
  • WoLCaNo34 W kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. m4 aqua aldım memnun değilim. artık m5 veya z5 i bekleyeceğim sanırım. ısınan, donan, yavaş çalışan bir telefon almak istemiyorum şu zamandan sonra artık. tekrar teşekkür ederim cevap için. iyi forumlar dilerim.
  • Şarj Süresi

Uyarlanan ekran parlaklığında;
    wi-fi ve mobil veri sürekli açık, konum sürekli açık, stamina modda whatsapp devre dışı, temel telefon işlemleri, sosyal medya kullanımları, tv izleme ve radyo dinleme.

Standart kullanımın üstünde, biraz zorlamaya bu kadar dayanıyor.

Standart kullanımda maksimum 5 saat ekran kullanım süresini üstteki mesajlarda yazmıştım.
     ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★ ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.